Şimdi Ara

ŞİMDİYE KADAR DUYDUĞUNUZ EN TUAF İNSAN VE HAYVAN İSİMLERİ?!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
5.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liseye giderken okulda kabadayı bir çocuk vardı. Nerdeyse hergün kavga ederdi. Sonradan öğrendim ki ismi yüzünden kavga ediyormuş. İsmi Tansu'ydu. Ama zannetmeyin ki sadece ismiyle dalga geçiyorlardı. Soyadı da Top'du. ''Tansu Top''. Sanki ailesi kasıtlı yapmış gibi. Hem böyle bir soyada sahipsin bari erkek çocuğunun ismini kız isimleri arasından seçme. Sanırım halen bu yüzden kavga ediyordur. ve düşünün bir kere adam halen kabadayıysa.....bir gazinoya haraç için geliyor, gazinonun sahibinden para istiyor ve gazino sahibi sen kimsin diyor. O da diyor ki ben nam-ı değer Tansu Top . Adam korkudan değil gülmekten altına eder yaww .

Üniversitede de bir arkadaşım vardı adı Serkan soyadı Direk'di ve adamın gerçekten direk gibi boyu vardı. Adamla herkes o kadar çok alay etti ki sonunda soyadını değiştirmek zorunda kaldı.

Bir de arkadaşımın bir kaplumbağası vardı adı Atılgan . Bir kaplumbağa ne kadar atılgan olabilir ki. Sanırım saniyede 1 cm kadar

Sizden de şimdiye kadar duyduğunuz ilginç ve tuaf insan ve hayvan isimlerinizi bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şimdiye Kadar Duyulan En Tuhaf İnsan ve Hayvan İsimleri

İnsanlar ve hayvanlar için kullanılan isimler, kültür ve coğrafyaya göre büyük farklılıklar gösterir. Bazı isimler yaygın ve gelenekselken, diğerleri alışılmadık ve akılda kalıcıdır. İşte şimdiye kadar duyulan en tuhaf insan ve hayvan isimlerinden bazıları:

İnsan İsimleri

• Depdep: Senegal kökenli bu isim, "güzel kadın" anlamına gelir.
    • Pickle: İngilizce "turşu" anlamına gelen bu isim, Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanılmaktadır.
    • Hashtag: Sosyal medya platformlarında kullanılan etiketlerden esinlenilen bu isim, günümüzde oldukça popülerdir.
    • Wi-Fi: Kablosuz internet teknolojisinden ilham alan bu isim, alışılmadık ancak akılda kalıcıdır.
    • Akvaryum: Deniz canlılarını barındıran kaplardan türetilen bu isim, suyla ilgili meslek sahipleri arasında yaygındır.

Hayvan İsimleri

• Elmo: Sesame Street televizyon dizisindeki sevimli kırmızı muppetten ilham alan bu isim, evcil köpekler için sıklıkla kullanılır.
    • Bacon: Kahvaltıda tüketilen etten esinlenen bu isim, domuzlara verilir.
    • Marshmallow: Hafif ve kabarık tatlıdan türetilen bu isim, genellikle beyaz tüylü kediler için kullanılır.
    • Yoda: Star Wars film serisindeki ünlü karakterden ilham alan bu isim, küçük, yeşil evcil hayvanlar için uygundur.
    • Pikachu: Pokémon serisindeki elektrik tipi bir karakterden türetilen bu isim, sarı evcil kuşlar için popülerdir.

İsimler, insanların ve hayvanların kimliğini yansıtır ve kültürümüzün ayrılmaz bir parçasıdır. Tuhaf isimler, bireyleri öne çıkarabilir ve unutulmaz kılabilir, ancak kişisel zevkler ve toplumsal normlar, isim seçiminde önemli bir rol oynar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çok güzel yaa..ama zaten bu komik insan isimleri bahsi geçmişti.neyse..benim bir tanıdığım var soyadı "sıkış". kız soyadını gerekse bile çok zorluk çıkmadıkça söylemiyo.şükrediyorum ben soyadıma ki ikk okulda hovalarım hep soyadımla hitap ederlerdi bana.sanki adım yokmuş gibi
  • unutmadan bir tanıdığım daha vardı adı "ecevit" idi.ben ilk defa böyle bi isim bulmuştum ve gerçekten ecevit'e(hepimizin tanıdığı) benziyodu.ben de bu yüzden adını lakap sanmıştım.
    annemin bir tanıdığı vardı kadının adı "haydi" idi.öyle yabancı anlam falan aramayın bildiğimiz come on.ve bu haydi'yi her salı bir akdın gelir dışarıdan çağırırdı çarşıya gitmek için.
    Haydi..Haydi...(duymayınca da)gözün kör olmasın emi..
    Bi de eski evimizde alt komşumuzun adı da Akkadın idi.
  • liseden bir arkadasın soyadı "öküzcü" idi.sonra mahkemeye basvurup degistirdi soyadını.
  • işimden dolayı ilginç isimlerle karşılaşıyorum ben de. geçen gün bir user oluşturdum sistemde elemanın adı BABA YİĞİT düşünsenize bu eleman küçükken maç yapacak adamlar seçiliyor.

-ahmeti aldım
    -mehmeti aldım
    -babayı aldım... yok almadım...

bi de isim vardı içten açılan diye (direkt belgede gördüm. kızın adı içten soyadı açılan)

en kötüsü de akoymak soyadlı birisi vardı. tek başına bir şey ifade etmiyor ama kızın adının handan olduğunu düşünsenize sınıfta her gün yoklama yapılıyor ve hoca her gün ismini okuyor Handan akoymak diye.

• Lisedeyken bizim sınıfta derya öküz diye bi kız vardı sen söyleyince aklıma geldi artakisa , bir gün onunla sınıf öyle bi dalga geçmiştiki ( kazık kadardılar ama beyinleri ufaktı ) kapıyı falanda kapattılar kız hiç bir yere gidememişti ve oracıkta ağlamaya başladı. öyle kötü oldum ki o zamandır hiç kimsenin isim veya soyismiyle dalga geçilmesine tahammül edemiyorum, şimdi belki soranlar olur sen bi pok yapmadınmı orada diye yapmadım evet belki utanç verici ama orada sadece seyrettim olayı neden öyle yaptığımı anlamıyorum
  • lisede bir hoca vardı adı Belik Çeliklten
    yine bir hoca ismi Med Düldül
    sınıfdaki birisi adı Çintan
    arkadaşım adlarında biri Dövüşcü idi
    yine bir arkadaşım Ulaş AYdın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim arkş adı mühendis ti
  • yıldıray kocakelle diye ir arkadaşımız vardı lisede.

kafası hakkaten kocamandı.
    Bazen tahta silgisini kafasına atıyorduk silginin bir bölümü tahtaydı.

tebeşir tozu felan olyordu kelle ama etkilenmiyordu.

olm senin kafa acımıyormu lem derdik.

Yok derdi. O zaman gne silgiyi atardık
  • üniversitede bir arkadaşın soyadı toptu
    3.cü sınıfta mahkeme kararıyla değiştirdi
    eh insan bursada okuyup soy adı top olunca baya bir dalga geçiliyor
  • Daha dün gazetede okudum güneyde bi amca senelerdir isteyipte alamadığı BMC kamyonun ismini vermiş kızına adam nufüs müdürlüğüne Bmc diye bavruşmuş kabul edilmeyince kızın adını "Bemece" koymuşlar.
  • BİZİM Bİ ARKADASIN ADIDA MAŞALLAH tı tanısırken cıok gulmustuk ayıp etmıstık walla meraba ben burak sen dedıgımde aldıgım cevabı aynen aktarıyorum

-kamyonların uzerınde yazar ya?(maşallah)
    -ALLAH korusun (Ben)
    -yok o degil
    -? (ben)
    -maşallah (ben)
    -ewet o (maşallah)

bir arkadasımın da soyadı turkcu ıdı oglum olursa adını ata koyucam dedi boylece ne olucak

ATA-TURKCU

• ASKERDE İKEN UZMAN ÇAVUŞUN SOY İSMİ VARDI İLK DUYDUĞUMUZDA ÇOK GÜLMÜŞTÜK .

SOY İSMİ: BÜYÜK KARA DÖL"DÜ. GERÇEKTEN GARİP BİR SOY İSİM
  • lisede vardı bızde bı eleman yaşabey ismiydi soyadı oruc valla heralde babsı cocuk yaparken annesi yasabey diye sayıklıodu ordan ısım koymuslar heralde...

sımdıkı ev arkadasım ısmı gürler..acaıp ısım bence nerden bulmuslar..
    bıdde kız arkads var benım ısmı AHSEN..NE dalga gecıom ama ahsenı yerler falan dıe:)
  • Abartmıyorum Abdülfelaket diye bir çocuk vardı dershanedeyken
  • quote:

Orjinalden alıntı: toprakdepp

çok güzel yaa..ama zaten bu komik insan isimleri bahsi geçmişti.neyse..benim bir tanıdığım var soyadı "sıkış". kız soyadını gerekse bile çok zorluk çıkmadıkça söylemiyo.şükrediyorum ben soyadıma ki ikk okulda hovalarım hep soyadımla hitap ederlerdi bana.sanki adım yokmuş gibi

"sıkış" soyadının internet aleminde kullanılan cinsini düşündüm, gülmekten karnıma ağrı girdi.
  • Ula hazır liseden laf açılmışken bi anımı daha annatayım size:

Beden eğitimi dersinde kızlar sınıfta biz spor malzemelerinin olduğu odada eşofmannarımızı giyerdik.

Bi gün yine beden dersi gelmiş ben dalgın dalgın koridorda gezelerken fırlama arkadaşlar hoca sınıfta seni çağırıyo dediler.

Bana pek kelek yapmazlardı ya neyse..

Ben direkmen önümü ilikleyip sınıfa daldım.

Aboooooo

bütün kızlar toplanmış giyiniyolar ama tam giyinememişler.
    tabi benim başım dönmeye başladı.

Bişeyler diyolar ama duymuyorum. Transa girmişim en son iteleyerek çıkardılar.

neyseki en kelek davranışları bu oldu arkadaşlarımın bana.

Kızdım onnara aslında ama içimdende kızmadım

• ÜNİVERSİTEDEN İKİ KARSLI ARKADAŞ
    1. FERZENDER BASTABAN
    2. TOPÇU MAVZER
  • Yazdığınız isimlere çok güldüm arkadaşlar

Özellikle de

quote:

BABA YİĞİT düşünsenize bu eleman küçükken maç yapacak adamlar seçiliyor.

-ahmeti aldım
    -mehmeti aldım
    -babayı aldım... yok almadım...

quote:

Abartmıyorum Abdülfelaket diye bir çocuk vardı dershanedeyken

quote:

sımdıkı ev arkadasım ısmı gürler..acaıp ısım bence nerden bulmuslar..
    bıdde kız arkads var benım ısmı AHSEN..NE dalga gecıom ama ahsenı yerler falan dıe:)

Bir de arkadaşlar kesin medyada ya da arkadaşlar arasında duymuşsunuzdur. Okşan diye kadın ismi var ve nedense çoğu takma ad olsa bile hayat kadını oluyor. Tabi gerçekte böyle isimleri veren anne-babalar çocuklarının profesör veya başbakan olmasını beklemiyorlardır sanırım. Bu teorikte bile çok zor. Düşünsenize bir kere

• bi hoca vardı ortaokulda adı inayet ti ,cinayet derdik.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.