Şimdi Ara

ŞİMDİYE KADAR HİÇ KONUŞULMAMIŞ LG SATELLİTE SERİSİ acill yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 106 vestel lcd me şöyle cok cep yakmayan ama güçlü de ses verebilecek HDMI lı bir set arıyordum ilk başta PANASONİC SC PT550 alacaktım sonradan pahalı geldi PHILIPS HTS3357 ve SONY DAV DZ260 ı araştırdım ikisinden tam birini alacakken bu sistem karşıma cıktı

LG SATELLİTE serisi bana özelliklerine göre cok ucuz geldi araştırdıım kadarıyla 300,500 ve 1000 watt olmak üzere 3 çeşit var ve 500 ile 1000 watt olanlarında HDMI gibi önemli özellikler var yani sonuç olarak bu sistemlerden herhangi birini kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa ve memnun olup olmadıklarını soylerlerse cok faydalı olur bana ve diger arkadaşlara...

• BENCE BİRAZ BEKLE YANİ PARA BİRİKTİR GÜZEL BİŞEY AL ÇÜNKÜ BİKERE ALINIYO SANA TAVSİYEM SAMSUNGLAR PERFORMANS OLARAK LG DEN DAHA İİ 3 ARKADAŞIMDADA LG VAR 650 WATTLIK OLANDAN ÜÇÜNÜN DE DVD OKUYUCULARI BOZULDU AMA UCUZ FİYAT ARALIKLARINDA LG İİ İLLA UCUZ BİŞEY OLSUN DİYOSAN LG AL OKUYUCUSU BOZULDUMU DİGİTAL GİRİŞİNDEN BAĞLARSIN Bİ DVD OLUR BİTER SES PERFORMANSI İSE APARTMAN DAİRESİNDE YETER
  • yani 650 lirayı geçmicek bi sistem lazım bana bu fiyata ya philips ya lg ya da sony alıcam işte ama her ne hikmetse LG nin bu serisi tanınmış magazalarda yok acaba tutulmuyormu bana özellikleri cok güzel geldi ama bilmiyorum nie bole.SONY cok güzel ama optik giriş çıkışında sorun olabiliyor diolar dz260 da PHILIPS de aynı fiyat onunla 2 hoparlör ayaklı sadece kararsızım yani ....YARDIMmm
  • hiç mi kullanan bilen duyan yok forum sitesi diye buna mı deniyo bi yardım istiyoz kaç kişi bakmış bi kişi yazmış saolsun ALLAH razı olsun Cinali kardeş zaman ayırıp yazmışsın...bu kadar vurdumduymaz olomayın arkadaşlar...
  • Ben 3357 kullanıyorum eğer soruların olursa o konuda yardımcı olabilirim ama LG hakkında bilgim pek yok..Ses konusu olduğu için LG gibi bu konuda pek fazla tecrübesi olmayan bir marka yerine sony-panasonic veya philips e yönelmenizi tavsiye ederim tabii bu benim görüşüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PASA~GONLUM

hiç mi kullanan bilen duyan yok forum sitesi diye buna mı deniyo bi yardım istiyoz kaç kişi bakmış bi kişi yazmış saolsun ALLAH razı olsun Cinali kardeş zaman ayırıp yazmışsın...bu kadar vurdumduymaz olomayın arkadaşlar...

Konu hakkında bilgim yok arkadaşım, yerli yabancı forumlarda illa ki bir kaç inceleme olmalı. Eğer ki yoksa, ya çok yeni bir üründür ya da çok kötü... Bu söylediklerim arasında işe yarar birşey yok, okuyan arkadaşlar gibi send e kusura bakma PASAGONULLU arkadasim. Ancak sen neden bukadar cok konuyu okuyan var da cevaplayan hic yok, ne bicim forum burasi tarzinda yaklastigin icin konuyu okuyup da cevap yazmadan gecmis olmak istemedim... Belki bu sorularindan birisinin yaniti olabilmistir.

Herkese iyi aksamlar, iyi forumlar arkadaslar.

• quote:

Orjinalden alıntı: PASA~GONLUM

hiç mi kullanan bilen duyan yok forum sitesi diye buna mı deniyo bi yardım istiyoz kaç kişi bakmış bi kişi yazmış saolsun ALLAH razı olsun Cinali kardeş zaman ayırıp yazmışsın...bu kadar vurdumduymaz olomayın arkadaşlar...

dostum klasik olacak ama herkes her sorulana cevap verecek diye bir kural yok.başlığı benim gibi görüp merak edip okuyup çıkanlar olmuştur bilgisi yoksa yazmamıştır.kullanan yoksa da arama motorlarında biraz daha araştırma yapıp bir mağazada dinleme şansın varsa da dinlemen,kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 27 Haziran 2008; 21:13:14 >
  • ben de uzun süredir lg ev sinema sistemlerini araştırıyorum,ve sonunda uygun fiyatından dolayı apartman dairesinde işimi görebilceğini düşündüğüm 303su modelini aldım,zaten 3 model arasında kalmıştım,ht502sh 353sd ve 303su...353 le 303 ün tek farkı görüntüsünün daha şık olması ve tknosadaki 4 lü vogels ayak kampanyası..155 ytl lik ayaklar 90 ytl ye gelio ve gayet kalitli bence salonda şık durdu..onun haricinde ikisi de 300 watt, mükemmel olmasa da iş görcek sistemler yani apartman ortamında..asıl tercihim eski bi model olan 500 wattlık olan 502 sh modeliydi ama artık teknosa getirmiomuş bu modeli türkiyedeki hiç bi teknosada teşhir ürünleri dışında yok,diğer mağazalarda war sanırım ama teknosa da 299 ytl diğer yerlerde en az 450 ye görmştm ben..bu arada 303su modeli de 4 adet vogels ayakla birlikte 389 ytl teknosa da fiyatına göre oldukça iyi bi sistem bence ve görüntüsü de oldukça şık...bu sistemler hakkında sorun olursa yanıtlayabilirim,kolay gelsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.