...........1................Akıl oyunları, ...........2................Requiem For a Dream, ...........3................Butterfly Effect (kelebek etkisi) ...........4................Matrix I ...........5................Truva
benim ilk aklıma gelenler bunlar.....peki ya sizce........???
bir de fight club ı demeden geçemicem..
eee 6 film oldu torpil olmaz
topic sahibine bi kıyak yapıvar be ağam nocak....bi de cvp yazsan daha hora geçerdi...
1......Artificial İntelligence 2......Star Wars 3......Kubrick Filmleri 4......Spielberg Filmleri 5......The Godfather
1-Star Wars 2-Lord Of The Rings 3-Testere 4-Kill Bill Vol.1-2 5-Pardon
1-2 Fast 2 Furious (Daha Hızlı Daha Öfkeli) 2-Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli 3-Gone in Sixty Second (60 Saniye)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, daha aklıma gelirse yazarım
Aklıma geldiler
4-Taxi 3 (Taksi 3) 5-I Spy (Ben Casus)
quote:
Orjinalden alıntı: BLUE DRAGON
Aklıma geldiler
4-Taxi 3 (Taksi 3) 5-I Spy (Ben Casus)
sen pek film izlemiyosun sanırım dostum kızmak yok
1.rqm for a dream 2.fight club 3.oldboy 4.butterfly effect 5.titanic, ilk izledigimizde üzerimizde biraktigi etki rqm for a dream'den daha agırdır
i spy güzeldi be taxiyi izlemedim he bu arada 5. filmimi de yazıyım
i;robot
1. akıl oyunları 2. altıncı his 3. fight club 4. lord of the ring 3 5. se7en
bide arkadaşımızn dediği gibi titanic in ilk etkisi çok ağırdı...unutulmaz bi filmdi zaten hak ettiği değeride aldı..
1.The Matrix 2.The godfather2 3.Fight club 4.Braveheart 5.lord of the rings3,Truva,Butterfly effect,Starwars Serisi,The godfather1 ( bu saydıklarımda 5.cilik için kapışır işte)
1------ The Girl Next Door 2------ LOTR 1,2,3 3------ The Ring 4------ Butterfly Effect 5------ Fast and Furious 1,2
Manyak film ler abi bunlar.... Ayrıca herkese thirteen(onüç) filminide tavsiye ediom...
1)The Lord Of The Rings 1-2-3 2)G.O.R.A. 3)Scary Movie 3 4)Saw 5)Sin City
Orjinalden alıntı: BLUE DRAGON
Aklıma geldiler
4- Taxi 3 (Taksi 3) 5- I Spy (Ben Casus)
Orijinalden alıntı: SLIPKNOT sen pek film izlemiyosun sanırım dostum kızmak yok
1.rqm for a dream 2.fight club 3.oldboy 4.butterfly effect 5.titanic, ilk izledigimizde üzerimizde biraktigi etki rqm for a dream'den daha agırdır
İlk üçlümü gördünmü peki, ona göre konuş
Pulp Fiction Rezervuar köpekleri Ran full metal jacket (aslında Kubrick'in tüm filmleri desem ) Taxi Driver Achindler'in Listesi
tühh 6 tane oldu ve dahası da var ama 5 dane çohh az olmuş. mmmmm fargo Jules ve Jim Çİn Mahellesi Kızgın Boğa Yılmaz Güney den DUVAR Godfather Unforgiven-Affedilmez (Clint Eastwood) Kapışma