quote:Orijinalden alıntı: nöbetci öğrenci Soru gayet açık isterseniz kullanıcı adlarınıda söyleyebilirsiniz Seni
quote:Orijinalden alıntı: Challengermert quote:Orijinalden alıntı: nöbetci öğrenci Soru gayet açık isterseniz kullanıcı adlarınıda söyleyebilirsiniz Seni Merhaba ben aynştayn. Onu bloklasaydınız mesajını göremezdiniz.
quote:Orijinalden alıntı: Captor. quote:Orijinalden alıntı: Challengermert quote:Orijinalden alıntı: nöbetci öğrenci Soru gayet açık isterseniz kullanıcı adlarınıda söyleyebilirsiniz Seni Merhaba ben aynştayn. Onu bloklasaydınız mesajını göremezdiniz.
quote:Orijinalden alıntı: Doobly quote:Orijinalden alıntı: Captor. quote:Orijinalden alıntı: Challengermert quote:Orijinalden alıntı: nöbetci öğrenci Soru gayet açık isterseniz kullanıcı adlarınıda söyleyebilirsiniz Seni Merhaba ben aynştayn. Onu bloklasaydınız mesajını göremezdiniz.
quote:Orijinalden alıntı: nöbetci öğrenciquote:Orijinalden alıntı: Doobly quote:Orijinalden alıntı: Captor. quote:Orijinalden alıntı: Challengermert quote:Orijinalden alıntı: nöbetci öğrenci Soru gayet açık isterseniz kullanıcı adlarınıda söyleyebilirsiniz Seni Merhaba ben aynştayn. Onu bloklasaydınız mesajını göremezdiniz. Alıntıları Göster Geçen hafta turnuva vardı , son periyotta 4 blok koydum.
quote:Orijinalden alıntı: Captor.quote:Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu Geçen hafta turnuva vardı , son periyotta 4 blok koydum. Alıntıları Göster Seni
quote:Orijinalden alıntı: YamYamPokemon Seni Merhaba ben aynştayn. Onu bloklasaydınız mesajını göremezdiniz.
quote:Orijinalden alıntı: Captor.quote:Orijinalden alıntı: YamYamPokemon Seni Merhaba ben aynştayn. Onu bloklasaydınız mesajını göremezdiniz.Alıntıları Göster ben forumda ne kadar ateist varsa blokluyorum. Yakadığımı, kapaklayıp blokluyorum.
quote:Orijinalden alıntı: a.f.y.ben forumda ne kadar ateist varsa blokluyorum. Yakadığımı, kapaklayıp blokluyorum.Alıntıları Göster Yukarı
quote:Orijinalden alıntı: a.f.y. ben forumda ne kadar ateist varsa blokluyorum. Yakadığımı, kapaklayıp blokluyorum. Beni blokladın mı lan
quote:Orijinalden alıntı: Elysian Fields quote:Orijinalden alıntı: a.f.y. ben forumda ne kadar ateist varsa blokluyorum. Yakadığımı, kapaklayıp blokluyorum. Beni blokladın mı lan ateist misin ??
quote:Orijinalden alıntı: Captor. quote:Orijinalden alıntı: YamYamPokemon Seni Merhaba ben aynştayn. Onu bloklasaydınız mesajını göremezdiniz. Merhaba aynştayn, Aynı mesajı bir kere daha atman halinde sen bloklanacaksın. Teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: Captor. quote:Orijinalden alıntı: YamYamPokemon Seni Merhaba ben aynştayn. Onu bloklasaydınız mesajını göremezdiniz. Merhaba aynştayn ben isviçreli bilim adamı. Mesajını görmeme gerek yok,başlığı görmem yeterli oldu zaten. Saygılar.
quote:Orijinalden alıntı: volumebak123 quote:Orijinalden alıntı: Elysian Fields quote:Orijinalden alıntı: a.f.y. ben forumda ne kadar ateist varsa blokluyorum. Yakadığımı, kapaklayıp blokluyorum. Beni blokladın mı lan ateist misin ?? Aynştayna sormak lazım
quote:Orijinalden alıntı: Captor. quote:Orijinalden alıntı: YamYamPokemon Seni Merhaba ben aynştayn. Onu bloklasaydınız mesajını göremezdiniz. Merhaba bende aynştayn. Konu başlığında soru mevcut oradan bakıp görüşünü belirtebilir.
quote:Orijinalden alıntı: Elysian Fields quote:Orijinalden alıntı: volumebak123 quote:Orijinalden alıntı: Elysian Fields quote:Orijinalden alıntı: a.f.y. ben forumda ne kadar ateist varsa blokluyorum. Yakadığımı, kapaklayıp blokluyorum. Beni blokladın mı lan ateist misin ?? Aynştayna sormak lazım herkesin kendi tercihi bişey diyemem adam gibi dur yerinde aynş maynş noluyo
quote:Orijinalden alıntı: Elysian Fields quote:Orijinalden alıntı: volumebak123 quote:Orijinalden alıntı: Elysian Fields quote:Orijinalden alıntı: a.f.y. ben forumda ne kadar ateist varsa blokluyorum. Yakadığımı, kapaklayıp blokluyorum. Beni blokladın mı lan ateist misin ?? Aynştayna sormak lazım Beni karıştırmayın önemli işlerim var. @Diğerleri Tamam kapak oldum dağılın.