Şimdi Ara

Simeone'ye yakın bir TD?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an sizce kim olabilir? Simeone'nin yaptiklarina bakiyorum. Atletico gibi 2010 UEL disinda bir sey kazanamamis, sadece iyi forvetleri olan onlari da satan bi takimla

İlk sezon: Avrupa Ligi
    2. sezon: Super Kupa, Kral Kupası
    3. Sezon: La Liga, CL Final
    4. sezon: İspanya Süper Kupası
    5. sezon: CL final

madrid derbisinde mac kazanamayan takimi 10 Macin 6-7sini kazanan(kaybettikleri de CL'dekiler), Barcelona'yi 2 kere CL'den eleyen

dunyanin en iyi defans kurgusuna sahip, en mucadeleci ve fizikli takimini kurdu. atletico gibi bir takim su an dunyanin en guclu 5 takimindan biri olarak basliyor her sezona. su anda da ligde lider, clde bayerni yendi vs.

Bu adamin yaptiklarini oyunlarda zor yapiyor millet. Acik ara dunyanin en iyi antrenoru ama su an yaptiklarina yaklasan bir td bile olmayabilir. sizce var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chelsea t.d conteyi biraz benzetiyorum ikiside hırslı yapıya sahip ama conte 3-5-2 den kaybediyor

• Diego Simone BENCE gelmiş geçmiş en iyi teknik direktördür.
  • Jorge Sampaoli
  • Şimdi malum üye gelip Vitor der.
  •  Simeone'ye yakın bir TD?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donemin en basarili teknik adamlarindan biri.Ama bana gore gelmis gecmis en iyilerde ilk 3 e giremez.Simeone yi oynattigi futbol ve cirkef yapisindan dolayi pek begenmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klopp konu kilit.

• Biraz Unai Emery

•  Simeone'ye yakın bir TD?
  • Aykut Kocaman

• Klopp ve Simeone en iyi teknik direktörler bana göre. Mourinho en iyi diyolar görüyoruz manuda neler yapabiliyor pep diyolar görüyoruz city'de aynı şekilde. Klopp ve atletico takımlarına gözle görülür seviye atlatan 2 teknik adamdır bence teknik direktörlüğün başarı kıstası da budur.

• Atletico Sevilla deplasmanında 1-0 geride ve 10 kişi. Keşke konuyu açmasaydım
  • Mourinho ikinci Chelsea şampiyonluğu ile bitti, kadro yapısını kuramamaya başladı. Oysaki oynattığı sistem zaten günümüz futbolunda başarı sağlayan defansif sistem. Oyuncu tercih ve seçimleri yanlış. Üç kademede kendini ispatlamış bir adam Mou: Porto ile bilinmezlikten başarıya ulaştı. Ligde 3 büyük ekibin arkasinda kalmış Chelsea'ye can verdi, Real'de dünya devi bir kulüpte kupalar kazandı.

Misal Klopp, Dortmund geride kalmıştı sayesinde o seviyeye döndü, Liverpool devlerin gerisindeydi şimdi yeni bir yolculuk büyük ihtimalle iyi işler yapacak. Kariyer yolu Mourinho gibi ilerliyor. Diego'da Atletico'da bir misyon tamamladı, ada futbolunda doktora yapması lazım. Su an büyük ekiplerden biri zor gözüküyo, bir senaryo kurmak istiyorum:

Wenger bırakıyor ya da Ingiltere başına geçmek için ayrılıyor ve Simoene Arsenal hocası oluyor. Tadından yenmez tadından. Zaten EPL oyunculardan çok artık hocaların konuştuğu yer oldu. Elit isimleri(Conte dahil) saydık bitmiyor: POSETTINO hocam var, Soton'da Puel var, Ranieri var çok üst düzey bi akıl savaşı var ligde.

Pep'i sevmiyorum o yüzden saymadım, 7 yılda 21 kupa aldım diyerek övünüyor. Barcelona ve Bayern başında 13 yıllık FM kariyerimle bende birşey yapabilirim sanırım(buranın şaka olduğunu anlamayan gerizekalilar var.)? Simeone'nin Madrid başarısı, Mourinho'nun Porto başarısı, Klopp'un Dortmund başarısı ile yarışmaz benim için.City'de yakalayacağı başarı fikrimi değiştirir sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KmKz_Lito -- 28 Ekim 2016; 22:11:22 >

• Simetwo
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Şakayı kaka yapma kardeşim 5 paragraf yazı yazdık oraya, blokluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Fm sayıyosak Bournemouth, Everton, Southampton gibi takımlarla ilk sezonda 0 transferle şampiyon oldum. İkinci sezonda ise Southampton ve Everton ile cl aldım. Ben>>Pep diyebilir miyiz. Fb ile 3 sezonda cl yarı finali uefa kupasi falan aldim o da var. He bide Wolfsburg la ilk sezon bayerni geçip şampiyon olmuştum. Alt ligten aldıgim wolves ile 3 sezonda pl almışlığim da var. Vs vs boyle gider

Southampton çok şekil takim ama bi türlü başarılı olamiyorum o takimla

• BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Oynamiyorum bikac haftadir 2017yi bekliyorum başkasının taktigini kullaninca da oyunun anlami kalmiyor

Aynen mane efsaneydi. Pelle her mac kafa golü atardu ama dagildi gül gibi takim

• Guardiola mendil niyetine cebinden çıkartır bunu.Dua etsin Pep yok orada şu an.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.