Şimdi Ara

Simetri hastalarını rahatsız edecek tasarım-Land Rover Discovery (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de zaten trafikte arkasından gördüm, uzaktan inceledim. Tuhaf göründü gözüme.
  • Elim ayağım titriyor yazmıyrıımdnsmmmm
  • Asimetrik arka tasarım Land Rover Discovery'nin gelenekselleşmiş bir tasarım öğesidir. Bu modelle özdeşleşmiştir asimetrik arka tasarım.

Mercedes'in ızgarası, BMW'nin böbreği neyse Discovery'nin asimetrik arka tasarımı da odur.

Çoook eski kasa bir Discovery

Simetri hastalarını rahatsız edecek tasarım-Land Rover Discovery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 3 Ağustos 2017; 13:17:27 >
  • Çirkin çorba bir şey olmuş tata havası var
  • Evoque akar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir firmanın çöküşü
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Asimetrik arka tasarım Land Rover Discovery'nin gelenekselleşmiş bir tasarım öğesidir. Bu modelle özdeşleşmiştir asimetrik arka tasarım.

Mercedes'in ızgarası, BMW'nin böbreği neyse Discovery'nin asimetrik arka tasarımı da odur.

Çoook eski kasa bir Discovery

Hocam oylede o kasada yedek lastik vardi bagaj kapaginda o yuzden asimetrikti tasarim.
    Sonra lastik gitti tasarim kaldi ama cam hala asimetrikti ve hos gorunuyordu.

Ama bunda her yeri simetrik yapip sadece plakayi yana takmislar. camla beraber bir butun olarak asimetrik olsaymis daha guzel olurmus bence.

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Tam olarak söylemek istediğim de bu idi.

Eski Discovery' ler hâlen çok beğendiğim ve her gördüğümde gözümü alamadığım bir tasarım. Fakat bu tasarımda aracı canlı gördüğünüzde daha net anlayacağınız gözü rahatsız eden bir yapıya sahip. Cam yapısı, stok ve diğer görsel öğelerin yerleşimi normal, ama plaka bir platform üstünde asimetrik.

Ayrıca aracın yüksek yapısı ile yukarıdan aşağıya biçimsiz genişlemesi hoş durmamış. Valla beğenen de varmış, ama benim gördüğüm en rahatsız edici tasarım.

• Bence güzel. En azından benzersiz.
  • Eskiden camda olan asimetrik tasarım öğesini bu kasa da plakalıkta uygulamışlar. Kısaca "Bu modelin geleneği olan asimetrik arka tasarımı muhakkak korumalıyız" diye düşünmüşler.

Bu kasa Discovery'nin tasarımı müthiş. Bu asitmerik plakalık tasarımı biraz bozuyor ama hala araba çok güzel. Simetrik olsa daha güzel olurdu.

Benzer durumlar Rolls Royce'da da var mesela. RR Phantom'ların Berlin duvarı gibi son derece estetikten uzak, çirkin bir ön göğüsü var. Son kasada da devam ediyor. Çirkin de olsa geleneği bozmuyorlar.
  • Kült tasarımlara veda edilip ufak tefek emisyon avantaji nedeniyle rüzgar direnci düşük araclarin ruhuna gitmeyen akışkan tasarimlarin son kurbanı disco5 olmuş

Disco4

Disco1

Guncel tasarim Orjinal ruhundan uzak, range rovera paraniz yetmiyorsa bunu alin tasarimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Canlı gördüm ucube gibi o kadar para verip kendime güldürmem milleti...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç efsane olmuş dün denedim. Dediğim gibi Discovery modeli elit bir modeldir. İlk okul mezunu ama milyoner bir adam Land Rover firmasına gittiğinde alacağı arabalar bellidir, Range Rover

Ancak Discovery genel olarak aykırı ve eğitim seviyesi yüksek, yaşam kalitesi ve hayat görüşü vizyonu yüksek insanlara hitap eden bir model. Daha dandik adam görmedim Discovery'ye binen.

Hani arabalara kişisel karakter yüklemeyi çok seven bir ülkeyiz ya o yüzden yaptım bu analizi.

Araca gelecek olursak, Range Rover Sport'dan daha karizma ve daha konforlu bir araç olmuş.

Ayrıca bu araç araziye daha müsait abileri Sport ve Vogue'a göre.

Klasik Discovery tasarımı bol cam olayı ise, aracın içini aşırı ferah tutuyor.

Ancak fiyat olarak uçmuş tabi.

650-750.000TL aralığında geziniyor fiyatı.

Ancak bu forumda bu arabayı daha fazla kötüleyin, sokaklarda da kötüleyin de fiyatları hemen 2 seneye ikinci elde düşsün.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-auto-ayar-2017-range-rover-discovery-2.0sd4-7koltuk-tam-otv-448351433/detay

Bizler de şöyle 300-350.000TL civarına fln belki alır bineriz 2017 modeline.

• Araç kesinlikle çok farklı duruyor ve hiçbir modele benzemiyor. Tüm araçları böyle Land Rover markasının. Bence muhteşem görünüyor. Black paketin Discovery'de çok çok iyi durduğunu düşünüyorum. LİNK
    Uzaylı gibi görünüyor çok çok başarılı

• Siyah gerçekten farklı durmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.