World karta özel 2014'te Öde Cardfinans'a özel 2 ay erteleme Paraf'a özel vade farksız 12 taksit
Kargo ve kurulum ücreti yok !
Simfer Ankastre Set (7048-3501-8624) Simfer 7048 AnkastreFırın Simfer 7048 Ankastre Fırın 0+6 Fonksiyon Multi Turbo Fırın A sınıfı enerji 64 lt. geniş iç hacim Dijital programlanabilir saat Soğutma fanı Dondurulmuş gıda çözme özelliği Pop-up düğme Tek elle pratik çıkartılabilen iç cam sayesinde kolay temizlenebilme özelli?i Fırın içi sökülebilir tel raflar Siyah cam kontrol paneli Fırın içi aydınlatma 1 standart tepsi + 1 derin tepsi + 1 tel ızgara
Simfer Ankastre 3501 Cam Ocak Simfer Ankastre 3501 / Cam Ocak / 60 cm Ankastre, Doğal Gazlı, Göz Sayısı: 4 Gözlü 4 gözü gazlı cam Ankastreocak Yandan düğme kontrollü Otomatik gaz kesme emniyeti sayesinde, muhtemel riskleri önleme Düğmeden dokunmatik ateşleme sistemi Sabaf bek takımı Döküm ızgara LPG ve doğalgaza uyumlu
60 cm / Siyah Duvar Tipi Davlumbaz 60 cm genişlik Siyah duvar tipi davlumbaz Duble bacalı, karbon filtre opsiyonlu kullanım özelliği Timer fonksiyonu 3 kademeli güç ayarı 650 m3/s hava emiş gücü Dokunmatik kontrol Yıkanabilir alüminyum yağ filtresi 2×20 watt halojen lamba Uzaktan kumanda
tam 1 ay içinde stokları tüketmişsiniz MAŞALLAH stok beklemekteyim.
SAKIN SİMFER ALMAYIN Fırın 7029, Ocak 3701, Davlumbaz 8624 MF, Mikrodalga M2800 28.06.2013 saat 11:39 da arızalı olan fırın ve ocak için 4440611 müşteri hizmetlerini aradım sorunumu bildirdim ( ancak ne hikmetse şu an bu arama kaydına ulaşamadıkları için tarafımı haksız gösterme uğraşındalar) gün içerisinde servis geldi 20 iş günü olan azami tamir süresinde sorunu gideremedi, bende 26-27.09.2013 tarihinde 4440611 tekrar arayarak ürünlerimin yasal süreçte ücretsiz değişimini talep ettiğimde tekrar servis ile onarım teklifi ile olumsuz yanıt verdiler. Şimdi soruyorum arama kayıtlarını bile doğru düzgün sahip çıkamayan bir firmadan ürün alınırmı ? Eğer sinir hastası olmak istiyorsanız durmayın SİMFER denilen merdiven altı üretim kalitesi ile tanışın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme