Emule den aldığım dosya sonucu "bilgisayarım" daki tüm dosyaların klasörlerin isimleri görünmez oldu... Şu şekilde:
Bunu nasıl düzeltebilirim? Virüsün ismi nedir, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Fikri olan yok mu acaba?
dosyayı tıkladığında gözüküyo mu peki ismi ?
Dosyayı tıkladığımda da görünmüyor. Ama isim değiştir dersem orjinal isimi görebiliyorum. Ayrıca sağ tuş da sorunsuz olarak çalışıyor..
sanırım dosya görünümünü küçük resimler yaptığında bu sorun çıkıyor.. bu konuda pek bi bilgim yok ama bi siteden alıntı yaptım deneyebilirsin istersen.. yapanlarda sorun düzelmiş..
C:\WINDOWS\Prefetch
Burada layout dosyası hariç ne varsa sil. Disk birleştiricisini çalıştır ayıklasın güzelce. Birde gereksiz dosyaları silen bir windows programı arakla netten.
Boş alana sağ-klikle -> Görünüm" -> "Küçük Resimler" haricinde birşey seç (mesela "Ayrıntılar")... sonra tekrar boş alanda sağ-kliklerken "SHIFT" tuşunu basılı tut... "SHIFT" basılı konumda iken "Görünümler"e "Küçük Resimler" de.
Yardımınız için teşekkürler arkadaşlar, dediğinz şekilde sorunu hallettim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme