Şimdi Ara

Simgeler, Pngler, Fare İşaretçileri (Icons, Pngs, Cursors) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
3
Favori
66.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Icon Pack çok hoşuma gitti.. Teşekkürler paylaşım için..
  • ya kardeşler bunları nasıl yapıyoz nolur biri bişi desin
  • aykut.5 ıconlarımı nasıl yapıyoruz ıconları nasıl degıstırıyormuyuz nolur sen bıze bısı soyle..
  • lokoooo ya anla işte simgeleri nasıl değiştiririm burdan indirip varmı öle bi imkan
  • Arkadaşlar Wİn 7 de bütün simgeleri mouse tekeri ile büyültüp küçülte biliyoruz

ama ben sadece istediğim simgeleri büyütmek istiyorum, mesela bilgisayarım ve çöp kutusunu büyütecem

istediğim boyutta ama diğer simgeler normal boyda kalacak nasıl yapabilirim ?
  • SeWD@Li öyle bir şeyi bahsettiğin şekilde yapamazsın ama avedesk kullanırsan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

SeWD@Li öyle bir şeyi bahsettiğin şekilde yapamazsın ama avedesk kullanırsan olur

Teşekkürler avedeski deneyeyim bakalım nasıl olacak

Edit: Avedeski beğenmedim yani istediğim gibi kullanamadım ikonlar ekrana geç geliyor format attım sıfırdan

ayarları yapmak için, başka farklı bir program varmı acaba sadece istediğim ikonları büyütecek diğerleri aynı kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 23 Haziran 2010; 21:28:29 >
  • elinize sağlık
  •  Simgeler, Pngler, Fare İşaretçileri (Icons, Pngs, Cursors)

Simgeler, Pngler, Fare İşaretçileri (Icons, Pngs, Cursors)

• hocam sağol süper paylaşımlar
  • Arkadaşlar benim harici hard diskimin içindeki hiç bir dosyanın klasörün, simgesini değiştiremiyorum. 32bit Windows 7 kullanıyorum bilmem bi şey fark ettirir mi. Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: (Yakamoz)

Baksa siteye uye olmanızı gerektırıyor isteyenler buradanda ındırebılır

İNDİR

ÇEŞİT ÇEŞİT ONLARCA İCON

Buradada baya bır secenek var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 21 Temmuz 2010; 16:45:54 >

• çok çok güzel paylaşımlar teşekkürler

Arkadaşlar ben bu token iconlarını pc deki tüm iconlarla değişmek istiyorum ama eksiksiz bi şekilde nasıl yapabilirim ;??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memoland -- 23 Temmuz 2010; 0:41:50 >
  • verildi mi bilmiyorum ama arkadaşlar png dosyalarını ico ya çevirmek için bir site veriyim çok rahat ico haline getirebiliyorsunuz bu sitede png formatını

http://ico.bradleygill.com/index.php
  • paylaşımlar için çok teşekkürler ama cahillimin kusuruna bakmayın bunları nasıl toplu halde win 7 ye gömeceğim bir paketi indirim içinden .ico uzantılı iconlar çıktı bunları nasıl windowsun default olarak kullanmasını sağlıycam tamam paylaşıyosunuz ama sadece kendi aranızda işe yarıyor bilenden bilene gidiyor bir çok kişi sormuş ama cevap veren yok
  • hepsi çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KACIK

paylaşımlar için çok teşekkürler ama cahillimin kusuruna bakmayın bunları nasıl toplu halde win 7 ye gömeceğim bir paketi indirim içinden .ico uzantılı iconlar çıktı bunları nasıl windowsun default olarak kullanmasını sağlıycam tamam paylaşıyosunuz ama sadece kendi aranızda işe yarıyor bilenden bilene gidiyor bir çok kişi sormuş ama cevap veren yok

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

Ya bu simgeler harika ama nasıl değiştiriyoruz anlatabilir misiniz? Mesela .png olanları değiştiremiyorum, 5. sayfadaki mause simgesini değiştiremiyorum.

Bu mesaja da alıntı yapayım da biri cevaplasın artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

Ya bu simgeler harika ama nasıl değiştiriyoruz anlatabilir misiniz? Mesela .png olanları değiştiremiyorum, 5. sayfadaki mause simgesini değiştiremiyorum.

Bu mesaja da alıntı yapayım da biri cevaplasın artık...

http://ico.bradleygill.com/index.php bu adresten png formatındakileri ico yapıyoruz. ardından windows 7de masaüstüne sağ tıklayıp kişiselleştir kısmıan girerek ordan masaüstü simgelerini değiştir diyerek elimizle istediğiniz simgeyi ayarlıyoruz. aynı kişiselleştirin kısmındanda fare simgelerini değiştir kısmındanda maus için simgeleri ayarlayabiliyorsunuz. fakat maus simgesi için png formatını ani. ve cur formatına çevirmek gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttt01 -- 29 Temmuz 2010; 20:46:22 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.