Şimdi Ara

Similasyon oyunlarındaki en iyi direksiyon seti önerileriniz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

özellikle euro truck gibi oyunlar oynucam.

g25 hariç direksiyon tavsiyelerinzi bekliyorum. ben logitech driving force GT beyendim kullanan varmı? tır oyunlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasEndo -- 16 Aralık 2009; 15:40:54 >

• Direksiyon alacaksan Logitech'ten şaşma.
  • logitech markasından şaşma. model olarak benimde kullandığım momo'yu önerebilirim gönül rahatlığıyla
  • yorumlarınız için teşekkürler ama momo 240 derece dönüyor ve bu tır simulasyonu için yetersiz.
  • Tır oyunları için şuan piyasada fiyat performans olarak en iyisi Driving Force GT Debriyajı vitesi tam olsun gibi bir derdin yoksa boşu boşuna 500 600 TL vermeye gerek yok bir direksiyon setine Driving Force GT işini gayet iyi yapıyor
  • ozan yorumun için teşekkür ederim;

bende GT yi almayı düşünüyorum acaba kullanan arkadaşlar tır simulasyonun"da nasıl olduğunu yazarmı? bide istenildiği zaman dönüş açısını azaltma seçeneği bulunuyormu bu allette?
  • sırf tır oyunu için çok bence o direksiyon ama diğer oyunlarıda oynarım diyosan çok süper alet neden fazla çünkü bu oyunların direksiyon tepkileri falan çok berbat üstüde durulmamış yani tabi bence diyorum
  • GT kullanıyorum ve memnunum kesinlikle fiyat/performans ürünü...
    900 derecelik dönme açısı detaylıca ayarlanıyor ve sim. oyunları için ideal...
  • bende gt almayı düşünüyorum 220 tl fiyatı vardı media marktta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.