Şimdi Ara

simkilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar zamanım kısıtlı oldugu için fazla arastıramadım....

bu zamana kadar hep factory unlocked iphone kullanan ben fiyata dayanamayıp fransadan simkilitli iphone 4 32gb sıfır (300€) satın aldım.

bu telefonu hiç unlock etme şansım yok mecburen simkilitli kullanıcam...

sizlere sorum versiyon 4.3.3 bu telefona cydia yukleyıp gevey takıp kullanabilirmiyim ? (gevey ultra almayı dusunuyorum 25tl)

aklıma takılan bir soru ise:restore sonrası simkilit ekranından nasıl cıkarım (3sene onceki 2g telefonumda jailbreak ile direk cıkabiliyordum) iphone 4 o operatorun simkartımı gerekli ?
    iyi günler.

• Hocam oncelikle size tavsiyem ilk çıkan gevey o alın. Em sorunsuz olanı o idi benim bildigim. Sonra 4.3.3 U restore ettikten sonra redsnow rc16 ile jb yapın aktive ekranını geçin sonra da gevey i aktif hale getirin kullanmaya başlayın.

Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Hocam oncelikle size tavsiyem ilk çıkan gevey o alın. Em sorunsuz olanı o idi benim bildigim. Sonra 4.3.3 U restore ettikten sonra redsnow rc16 ile jb yapın aktive ekranını geçin sonra da gevey i aktif hale getirin kullanmaya başlayın.

Saygilar

anladım hocam cok saolun.

birde bu gevey işi cok alımı karıstırıyor son çıkanlarda ne gibi sorunlar var ?

birde bildirimler calısacak mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.