Şimdi Ara

SİMKONTOR- VE KONTORTURK.COM HAKKINDA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar. telsim için kontor yukleme hizmeti sunan kontorturk.com ve hem telsim hemde turkcell'e hizmet veren simkontor.com sitelerini nasıl bilirsiniz? kullanan varmı? ben üye oldum ama içimde bir kuşku var!!! bilginiz varsa lütfen birşeyler yazarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 27 Mayıs 2006; 16:56:04 >

• bu sitelerden şüphe duyuyorsan telsim.com.tr den kontor yukle, ben her ay öyle yüklüyorum
  • ama o sekilde internete girmek sart olacak doğrumuyum? dedigin gibi mesaj yolu ile yüklenebiliyormu?

quote:

Orjinalden alıntı: theSINNER

bu sitelerden şüphe duyuyorsan telsim.com.tr den kontor yukle, ben her ay öyle yüklüyorum
  • nete girmeden ve siteler aracılığıyla kontör yuklemek istemiyorsan telsim 7502 arayıp da yukleyebilirsin
  • üyelik ücreti ve vade farkı alıyorlarmı taksit yok sanırım theSINNER.Ben 4441010dan alıyorum kontorlerimi
  • bugun kontorturk ten ilk kontörümü aldım, cepload gibi istediğin miktarda kontör alabiliyorsunuz, ilk başta karttan 1 kuruş ile 1 ytl arasında para çekiyor ve çekilen tutarı sisteme girmenizi istiyor (güvenlik kontrolü) ardından kontör alabiliyorsunuz. yalnız firefox ile denedim alamadım fakat internet explorer ile alabildim
  • Arkaşım ben simkontor.com a üyeyim yaklaşık 6 aydır bu siteden kontöryüklerim telsim hattıma hiç bir sorunla karşılaşmadım gayet güvenilir bi site ama değer site hakkında bi fikrim yok[
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.