selamlar, national'in smple switcher serisinden lm2576 ile bir proje dolayısı ile çalışıyorum bu seriden yada herhangi bir smps ile kullanmak üzere daha önce kaliteli bobin kullananlardan bunu nerden temin ettiklerini sormak istiyorum bazı yerlerden bobinler buldum hatta ben kullandım canavar gibi çalışıyor tümceleri ile de karşılaştım ama pek güvenmedim açıkçası bana 3A-5A civarı kaliteli 68uH-150uH arası bobinler gerek bulabileceğim yerler hakkında fikri olan varsa çok sevinirim bu arada istanbuldayım iyi çalışmalar
Grup elektronik : 0212 243 09 06 www.2430906.com sanırım ellerinde olması lazım.
ben hep aradıgım bobin çeşitlerini istanbul karaköyde UGUR elektronikten buldum.
cevaplar için teşekkürler grup elektronik'e sormuştum vaktiyle ellerinde olduğunu ancak şimdi getirmediklerini söylemişlerdi uğur elektronik karaköyde nerde acaba?
ugur elektroniyi karakoyde elektronik esnafa sorarsanız mutlaka bilirler.sahibinin ismi Beyti Çimen olması lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: xenitis
selamlar, national'in smple switcher serisinden lm2576 ile bir proje dolayısı ile çalışıyorum bu seriden yada herhangi bir smps ile kullanmak üzere daha önce kaliteli bobin kullananlardan bunu nerden temin ettiklerini sormak istiyorum bazı yerlerden bobinler buldum hatta ben kullandım canavar gibi çalışıyor tümceleri ile de karşılaştım ama pek güvenmedim açıkçası bana 3A-5A civarı kaliteli 68uH-150uH arası bobinler gerek bulabileceğim yerler hakkında fikri olan varsa çok sevinirim bu arada istanbuldayım iyi çalışmalar
Acaba bu bobinleri filtreleme amaçlımı kullanacaksınız?