Şimdi Ara

Simple Switcher ve Bobin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    national'in smple switcher serisinden lm2576 ile bir proje dolayısı ile çalışıyorum
    bu seriden yada herhangi bir smps ile kullanmak üzere daha önce kaliteli bobin
    kullananlardan bunu nerden temin ettiklerini sormak istiyorum bazı yerlerden bobinler buldum
    hatta ben kullandım canavar gibi çalışıyor tümceleri ile de karşılaştım ama pek güvenmedim açıkçası
    bana 3A-5A civarı kaliteli 68uH-150uH arası bobinler gerek bulabileceğim yerler hakkında fikri olan varsa çok sevinirim
    bu arada istanbuldayım
    iyi çalışmalar

• Grup elektronik : 0212 243 09 06 www.2430906.com sanırım ellerinde olması lazım.
  • ben hep aradıgım bobin çeşitlerini istanbul karaköyde UGUR elektronikten buldum.
  • cevaplar için teşekkürler
    grup elektronik'e sormuştum vaktiyle ellerinde olduğunu ancak şimdi getirmediklerini söylemişlerdi
    uğur elektronik karaköyde nerde acaba?
  • ugur elektroniyi karakoyde elektronik esnafa sorarsanız mutlaka bilirler.sahibinin ismi Beyti Çimen olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xenitis

selamlar,
    national'in smple switcher serisinden lm2576 ile bir proje dolayısı ile çalışıyorum
    bu seriden yada herhangi bir smps ile kullanmak üzere daha önce kaliteli bobin
    kullananlardan bunu nerden temin ettiklerini sormak istiyorum bazı yerlerden bobinler buldum
    hatta ben kullandım canavar gibi çalışıyor tümceleri ile de karşılaştım ama pek güvenmedim açıkçası
    bana 3A-5A civarı kaliteli 68uH-150uH arası bobinler gerek bulabileceğim yerler hakkında fikri olan varsa çok sevinirim
    bu arada istanbuldayım
    iyi çalışmalar

Acaba bu bobinleri filtreleme amaçlımı kullanacaksınız?
  • hayır switch mode kaynakta kullanacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.