Sims 2 coletion yaması %90 yaptım devamı ilgili yardım istiyorum dosyaları yerini buldum Kapipara kanalımda nerede olduğu öğrenebilirsin. Link https://s2.dosya.tc/server14/27rlrh/Sims_2_hizli_kurulum.rar.html Sims 2 collation Türkçe yama nasıl yapılır çevirmeyen yerler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafaspor -- 20 Ocak 2021; 21:53:50 > |
Sims 2 collation %90 KapiPara farkı (Butonlar ilgili yardım arıyorum)
-
-
Hocam tam olarak yardım istediğiniz şey butonlar üzerindeki resimleri çevirmek mi?
-
evet sims tıkladığımda eşyalara tıkladığımda çıkan butonlar Türkçeleştirmek istiyorum.
örnek olarak
koltuğa tıkladın sit nap relex çıkan şeyler varya işte onlar.
ben onlara pasta menüsü diyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafaspor -- 16 Ocak 2021; 23:14:17 > -
resimleri çıkartmayı başardıysanız photoshop ile halledilebilir
-
resimlerin içinde değil onlar normal resimler var butonlar yok
örnek olarak
koltuğa tıkladın sit nap relex çıkan şeyler varya işte onlar.
ben onlara pasta menüsü diyorum :)
-
Biraz daha açık anlatabilirseniz daha iyi olur hocam ekran görüntüleriyle falan, oyunu daha önce oynamadım. Eğer textler içinde yoksa aradığınız yazılar büyük ihtimalle texturelardan bahsediyor olabilirsiniz, ama emin olamadım
Edit: Videoyu şimdi gördüm, resim değillermiş evet. Maalesef hatanın ne olduğu konusunda bir fikrim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mükreminn5 -- 16 Ocak 2021; 22:42:33 > -
cevap bulamadım cevap verebilecek var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X