Şimdi Ara

Sims 3 Ölüm Bahçesi V2 : REbOOT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iamburak Arkadaşımızın Birinden Esinlenerek Yaptığı Sims 3 Ölüm Bahçesini Hatırlarmısınız Bilmiyorum Ama V2 Rebootdan Yapmaya Karar verdim Eğer İznide Olursa
    Ek Paketlerin Tümü Olduğu İçin Ölüm Bahçesini Tuzaklarla Donatmaya Karar verdim
    Ayrıca Karakterlerimiz Biraz Şekil Değiştirerek Tekrar Karşımıza Çıkacak Köpekbalıkları Bubi Tuzakları Gelecekten Gelen İstilacı Ne ararsan Var
    Yeterli Tepki Gelirse V2 Yi Yarın Yapımına Baslayacağım
    Not : Alamet Hocada Görülecek
    Evet Sonunda Karakterler Ve Bahçemiz Bitti
    Havuza Giren İlk İki Kİşi Boğulacak

Tuzaklara Kapılan Geberecek :D

Mumyaları Uyandıranlar Ya Lanetten Yada Dehşetten Ölecek :)

Karakterler
    1. Alamet Hoca (Hala Favorim)
    : Öğrencilerine Yaptığı Esprilere Gülmeyenleri Cetvel Kırılana Dek Dövmüş Üstüne Yeri Yalayarak Temizleme Cezası Veren Bir Satanist Hocadır.

2. Steve
    Rus Kaçakcısıdır 6 Kere Müebbet Hapis Yemiştir Ama Kaçmayı Tel Toka İle Başarmıstır.

3. Yelda
    Striptiz Kulubünde İşe Başlamıstır Adamları Etkileyerek Donlarına Kadar Herşeyini Alır.

4. Tuğba
    Yeldaya Rakiptir Ama Fazla AÇık Değildir Şuana Dek Tam 112 Tane Adamı Soymustur.

5. Buti
    Dolandırıcı Bir İş Adamıdır Her Ay Yer Değiştirir Dolanan İnsanlar Onu Bulmasın Diye.

6. Marilyn
    Profesyonel Sihirbazdır Bir Kadını Gösteride Yok Edip Kendi Evine Işınladığı Vardır

7. Gizem
    Emo Tarzını Bırakıp Gotikliği Önemser Artık. Evi Siyah Kediler Ve Cesedlerle Doludur.

8. Victoria
    Sıradan Ev Kadını Olmayı İstemiştir Ama Kocası Bir Ayyaş Çıkınca Onu Bıçaklayıp Cesedinden Heykel Yaparak Evinde Saklar.Psikopattır.

Evet Karakterlerimiz Bunlar Yeni Favorinizi Seçin Bakalım
    İlk Ölen Kişiyi Akşam Açıklayacağım Karakterlerimize İyi Şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burki6262 -- 29 Temmuz 2015; 17:53:33 >

• Sims 3 Ölüm Bahçesi V2
  • Oha karakterler bile aynı (butinin resmi yerine tuğbanın resmini koymuşsun) Önceki ölüm bahçesinde favorim Marilyn di ama bu sefer Alamet hoca
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Tutmadı O Sebepten Konu Kilit
  • burki6262 B kullanıcısına yanıt
    Bu forumda sims bölümünde pek insan bulunmuyor sanırım. Ben konuyu açtığımda yine aktifti ama bu sıralar hepten ölmüş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bu forumda sims bölümünde pek insan bulunmuyor sanırım. Ben konuyu açtığımda yine aktifti ama bu sıralar hepten ölmüş gibi

Maalesef sims seven erkek sayısı bir hayli az. Özellikle sims 4 faciasından sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.