Bildirim
Sims 3 sim öldürme?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Evet bende ilk defa görüyorum. Nasıl yapıldığını bilen birisi söylerse çok iyi olur. -
Yuh -
create sim den adamı kötü yap kariyerini de hırsızlık falan yap bitir hırsızlığı olur belki -
Çok enteresan -
quote:
Orijinalden alıntı: LaTTidU*
İnternette şöyle bir video ile karşılaştım nasıl olduğunu bilen var mı ?
evet ilginc ama imkansiz degil ve zor.... adam ya mod indirmistir veya hirsizlikta level 10 olunca seytan oluyosun ve her kirmizi seklinde yandiginda ki bu cok sık olur enemy lerini bicaklarsin ama 2 3 gun hapse giriyosun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eğer herhangi bir oda da havasız bırakırsan (ör: kapı pencere gibi şeyler olmasın) odada sıkıştırırsan nefes alamıyor ama ölüyor mu bilmiyorum -
ona büyü yapan kişi vampir öbür sim ise açlıktan ölmüş olabiliyor bu mod ya da eklenti paketiyle geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Drkan_Kzltan
quote:
evet ilginc ama imkansiz degil ve zor.... adam ya mod indirmistir veya hirsizlikta level 10 olunca seytan oluyosun ve her kirmizi seklinde yandiginda ki bu cok sık olur enemy lerini bicaklarsin ama 2 3 gun hapse giriyosun
biraz hort olacak ama bende evil yaptım şimdi svye 7 yim illa enemy mi olcak deneyeceğim de
-
quote:
Orijinalden alıntı: rorita
quote:
Orijinalden alıntı: Drkan_Kzltan
quote:
biraz hort olacak ama bende evil yaptım şimdi svye 7 yim illa enemy mi olcak deneyeceğim de
takip
-
Yaparsam video atarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dexter The Bear adında bir mod muş -
Denemek lazim oyunu tekrar yuklemeyi dusunuyordum tamda
Valla ben simleri 4 duvar arasına kapatıyorum 2 gün sonra ruhuna el fatiha
ben denedim öylesine tek kişilik bir aile yaptım aallhım senin dedğin gibi 2 günde öldüler sonra gelen azrail onu mezara koydu ruhu azrailin içine girdi yyanı bem simim aqzrail görünümlü oldu
-
varsa böyle bi şey bütün mahalle yandı o zman -
Shift+Ctrl+C yapın mavi ekrana testingcheatsenabled true yazın ve enter'a tıklayın. Sonra mouse'u öldürmek istediğiniz sokakta dolaşan herhangi bir simin üzerine getirin ve shift tuşu basılıyken simin üzerine tıklayın. Add to active family var ona basın sonra ihtiyaçlardan Hunger ibaresini sıfırlayın
Ama başka türlü nasıl ölmüş olabilir bilmiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X