Ülkede emeklilik sistemi sanırım çöktü.Seyyanen zam versen yüksek maaş alanlar benle dalga mı geçiyorsun der.Düşük versen herkes zaten tepki gösterecek.Eyt ülkenin içinden geçti resmen.Üstüne eytli birçok çalışan hala çalışıyor.İstihdamada bir katkısı olmadı ki... |
Şimşek gara gara düşünüyor tüm emeklilere 2 bin TL seyyanen zam (2. sayfa)
-
-
Soru mu sordun? Ne sordun? Uzun ve anlamsız yazılar yazdığın için kimse yazılarını okumuyor. Kusura bakma.
-
Aynen boşver sen ne yazdığımı zaten senin daha önemli işlerin vardır Ekmek İçin Ekmeletin güzellemek veya Kemal Kılıçdaroğlu parlatmaya çalışmak gibi aynen bu kafa ile devam edin...
Uçuk uçuk şeyler atın ortaya sorar olursada amaa abii AKP dersin saray edebiyatı yaparsın geçersin güzel muhalifçilik en temizinden.
-
Ya arkadaş demeyeyim diyorum ama sen insanı zorluyorsun. Ne zaman hırsızlık biter Türkiye ancak o zaman ilerler. Türkiye de gazeteciler iktidar için çalışıyor. Halbuki gazetecinin görevi her zaman halkının yanında olup bu hırsızlıkları ortaya çıkarmasıdır. Ülkemizde ancak bir kaç gazeteci var bunu yapan ama çoğu da hapisten kurtulamaz. Ömrü mahkemelerde geçer. Çalınan paralar o kadar çok ki bizim aklımız bile almaz. Ben yurt dışında yaşıyorum. Burada bakanlar milletvekilleri memur gibidir. Bizde şatafattan geçilmiyor. Devletin parası yağma ediliyor. Olanda işçiye emekliye oluyor. Sende ne olursa olsun iktidarı eleştirenlere yükleniyorsun. Halbuki akıl var mantık var.
-
Arkadaşım siz şunu anlamıyorsunuz AKP kötü karşısında kim olursa olsun sorgulamadan onu destekleyelim kafasına karşıyım ben. AKP kötü o zaman sorgulama Ekmek için Ekmelettin'e oy ver mantığına karşıyım ben. Veya AKP gitsin mi istiyorsun o zaman bana mahkumsun KK'ye oy verecen dersen VERMEM ARKADAŞIM BU KADAR BASİT. ( Cumhurbşakanlığı seçiminde Mansur Yavaş'ı aday yapsaydıda görseydik sonuçları keşke. )
Muhalefer iyi olsun ki kazansın diyorum ben. AKP'nin kötü olması muhalefeti iyi yapmıyor.
Özellikle son 2 seçimdir millet AKP'ye oy vermemek için direniyor. Ama muhalefet ne yapıyor ediyor saçmalıyor ve AKP'yi iktidarda tutuyor. En son yerel seçimde bazısı sandığa gitmedi İYİ parti ve DEM kemiksiz CHP'ye verdide 3-5 belediye kazandık yoksa gene aynı tas gidecekti az kalsın.
-
Son olacak zam ile 20k tutarı haliyle geçtim.
200₺ banknotfan 1 deste para veriliyor hali ile.
Zor oluyor taşıması acilen 10.bin ₺ en büyük banknot çıkmalı ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 k yi gectim diye mi sevindin sen bakiim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nan noldu?
Çiziktirmişler 4 gün seni!
Vah vah chp partizanlığı yapamıcanmı çen ;)
gara şimşek gara gara düşünürken özgüre saat gaç demiş özgürde saat golunda abi demiş..
-
Hak edene hakkını verince böyle oluyor pampa, Öyle yazıp sonra mesaj silenlerden değiliz
Senin mayış nolu laaa zam geldimi
-
Olm Y-Chp savunacam diye ne çile çekiyonuz be ya.
Bırak sal şu yanar döner Parti'nin peşinden koşma yahu, memleket partisi hepinize yeter yau ;)
Ahaha yanar döner derken Laaa güldürme beni...
-
Iyi para
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10-15 lahmacun alınır, diyorsun.
Ekmek hesabı daha doğru olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
emekli lahmacun yemesin mi demek istiyorsunuz?
Y-Chp olarak daha iyisi veya eline su dökülebilen parti dünya üzerinde yok.
Akp onun plasesi ama çok fırın ekmek yemesi gerek.
Memleket partisi, M.İnce en tutarlı kişi idi onuda yediniz PİROM da PİROM sevdasına yediniz ;)
salı günü kabinede reis müjdeyi verecek
3 senedir aynı "müjde" siyaseti, millete hak ettikleri gibi davranıyorlar :)
ekonomimKabine toplanıyor! Emekli maaşına düzenleme masadahttps://www.ekonomim.com/gundem/kabine-toplaniyor-emekli-maasina-duzenleme-masada-haberi-754477
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 14 Temmuz 2024; 15:58:47 > -
Papağana bağladı yine Şimdi memleket partilimi oldum deme...
Enflasyon işlerin nasıl gibiyo reis, tuik 70 diyor senin cepten 100 çıkıyo Kandırılmaktan zevk almak hayat felsefeniz oldu
-
Bu kadar madde sıralayıp da basit matematik sorusu için cevap beklemek olmamış.
Zam bekleyen kesimlerin ana dayanağı geçim sıkıntısı olabilir mi?
Bu insanlara para nerede, diye ahkam kesecek taraf yöneten taraf değil, tam aksine yönetilenin para nerede, sorusuna cevap vermesi gereken taraf yöneten.
Ben matematik bile gerektirmeyen daha basit cevaplı, basit bir soru sorayım;
Peki, şu an yaşanan ekonomik çöküşün sebebini neye bağlıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 14 Temmuz 2024; 17:0:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X