< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şimşek gara gara düşünüyor tüm emeklilere 2 bin TL seyyanen zam (3. sayfa)
-
-
Hocam canla başla çalışıyon da..
Merak ettim senin maaş ne kadarr.
Bu kadar yırtındığına göre hatrı sayılır bişeyler alıyorsundur.
Eee bu kadar yırtınmaya alırsın sen..
-
Malum rte nefretiyle hayata tutunan tipler herkesi kendileri gibi para karşılığı yazıyor sanıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
emeklilere iyi oluyor oy verirken düşünmezlerse böyle olur
-
Laee sende epistemolojik kokuşmuşluk var, gözlerinde florasanın ışıltısını görüyorum. Sen onu bunu bırakta, emekli mayışın 20 nin üzerine çıkınca göbek atacan mı onu söyle
-
o kök maaş nedir kaldırın bu uygulamayı öyle saçmalık mı olurmuş
-
Sizinkilerin terimi laaa bu nasılda unuttun.. Emeklilik yaramadı sana, demans falan durumları
Hala mayıştan haber yok demi, 20k üzerine çıkcak diye seviniyordun. 20k üzerine çıksa ne olacak sanki, 1000 usd bile etmiyo vah vah
-
En iyi icraati yazmayi unutmussun. Senin gibileri yerinde zip zip ziplatmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Metroya gerek yok herkesin arabasi var. Iyiki ziplatmiyor sizi. Adam makale yazmis Istanbul’un sefiri Ekrem Baskan icin :) Adam kafanizin icinde kira vermeden yasiyor :))
Aklima geldi bir icraati daha. Troll cigeri sokmek. Ciger sokucu baskan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 14 Temmuz 2024; 21:50:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam şimdi senin hakkında kafamda daha detaylı bir imaj oluştu
-
Piroya oy vermedim ben aslan parcasi. Piro deden kafanin icinde kira vermeden yasiyor. Istisnasiz her mesajimda piro asagi piro yukari gidiyorsun. Hem piro dedene niye kiziyosun sayesinde erkenden ekstra 10 bin mayis aliyosun amcacigim :))
Cok istiyorsan A4 45 tfsi var 2019 onu satayim sana :)). 2 milyona birakirim da o mayisla zor olmicak mi biraz 😂Elektrikli arac yaramaz hem de o kaplumbag model hic yaramaz. Illa alcaksan kapi gibi togg var yerli mali. Gavur mali teslayla napican agababangida?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 14 Temmuz 2024; 21:57:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nasıl sıkacağını şaşırıyorsun bazen
bana yazıp sildiğin bir yorumda
"kangoo var bizde" falan diyordun ve yine bir şeyler saçmalıyordun
kafamda oluşan imajın yanında profilin bile iyimser kalıyor
-
hocam yavaş yavaş yat yarın sabah ezanıyla metroya bineceksin
işin gücün vardır biz gençler eğleniyoruz takılma bize
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X