Şimdi Ara

ŞİMŞEK OTOGAZ -Ankara Destek ve Cevaplıyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
7
Favori
27.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • accent era aracıma dönüşüm yaptırmayı düşünüyorum, 3 tane benim için önemli soru var ;

1 - prins kitlerin filtre değişimi 20000 kmde komple yapıldığı ve çok yüksek ücret olduğunu okudum hyundai forumda doğru mu (200-300 TL)

2- montajını yaptığınız araçlardan ilave afr ücreti alıyor musunuz, bu ayar montajdan ne kadar sonra yapılması gerekir obd varken afr yaptırmak şart mıdır

3 - peşin ödemede indiriminiz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 30 Eylül 2019; 10:8:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    sayın newrophat

1- prins filtre konusunda ciddi indirim yaptı .20 binde bir 150 tl technomax filtre .başka sistemler de ise1 10 binde bir 90 tl ve 20 binde bu tutar 180 tl civarıdır .

2-montajı yapılan araçlara sadece bir defaya mahsus afr ayarı yapıyoruz .ve obd olana aracada gerekli

3-fiyatımız tek fiyat tır saygılar .
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim, afr için extra ücret alıyor musunuz montajını yaptığınız araçlardan yoksa afr montaj yada kapı müşterisi farketmeksizin ücrete tabii midir, öyle ise fiyatı nedir ?

• newrophat kullanıcısına yanıt
    sayın newrophat

afr ayar ücreti 150 tl .ama montaj yaptıranlar ilkinde ücretsiz.
    işte aradığım cevap, eyvallah ustam

• 2019 TOYOTALARDA BENZİN GÖSTERGESİ DÜŞME PROBLEMİNE ÇÖZÜM

• 1,5 FORD KUGA ECOBOOST PRİNS VSİ Dİ MONTAJIMIZ ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor

• merhaba.
    hr-v 1.5 130 hp lik arac icin hangi kiti oneriyorsunuz? daha once bu araca uygulama yaptiniz mi? bir de fiyat bilgisi paylasabilir misiniz? tesekkurler.
  • 2011 model Honda CR-V 2.0 (150hp) araç alacağım. Bu araç için kit fiyatı ne kadar acaba ?
  • merhabalar ustam yeni bir araç aldım ve üstünde ecotech marka lpg sistemi mevcut simit tüp üstünden ek bir önlemsiz kablo tesistı çekmişler ve bunu siğorta kutusu içinde bir siğortaya gelişi güzel bağlanmış. sanırım gaz kesici için çok detaylı bakmadım. bu sistemin lpg tank elektrik tesisatını orjinal duruma getirebilirmisiniz. kolay gelsin iyi çalışmalar
  • Selamlar üstadım 2016 nissan micra 1.2 match cvt için en uyumlu lpg kiti hangisidir. Forumlarda prins ve brc yi çok tavsiye ediyorlar. Prins için teknomax ve silverline arasında ne fark var. Siz micra 1.2 motor için hiç uygulama yaptınız mı. Fiyat ve montaj süresi bilgilerini paylaşabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler

• Mrb.2016 tucson 1.6 TGDI 4WD için önerebileceğiniz,sorunsuz olarak kullanabileceğim sistem hangisidir? Maliyeti nedir.
  • orse O kullanıcısına yanıt
    Prins vsi Di kiti uygundur 8000 TL fiyatı var. 2 yıl garantili ve % 40 civarı tasarrufu sağlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozgurhisir O kullanıcısına yanıt
    Biz prins bayisiyiz technomax öneririz silverline 180 beygir üstü içindir kampanyalı fiyat 2800 tl montaj 5 saat sürer.

• sonerkyl kullanıcısına yanıt
    Bu kablo tertibatı alttan gelmeli buyurun atolyeye gelin bakalım

• halted__ kullanıcısına yanıt
    Aracın modeli nedir

• Ustam merhabalar, geçen ay doktor ilk sahibinden 1996 model infiniti i30 araç aldım. (3000 cc v6 motor 193 beygir) araç yetkili servis bakımlı emsalleri arasında çok düzgün bir araç bu yüzden ince eleyip sık dokuyarak hem en uyumlu en tavsiye edilen hem de montajı düzgün bir lpg uygulaması arıyorum. marka model olarak ne tavsiye edersiniz acaba? birde benim genel kullanım güzergahım ağırlıklı olarak rampa çıkışlı bu yüzden rampa çıkarken benzine geçmeyecek birşey olsun istiyorum özellikle.
    hafta sonu geldim hocam baya bir yoğundunuz vakitte olmayınca artık önümüzdeki hafta sonu inşallah bir iki gündür debriyaja basınca stop etme başladı tehlikeli durumlarda bırakıyor. cumartesi sabah erken gelip lpg sistemini kontrol ettireceğim ek olarak lpg geçiş çok erken oluyor ve lpg bitince uyarı seside yok malesef. YAni kısacası iyi bir kontrol gerekiyor.
  • sonerkyl kullanıcısına yanıt
    Sayın sonerkyl

hafta sonu bir yoğunluk olduğundan yeterince bazen yetişemiyebiliyoruz bunun için üzgünüz .hafta içi daha sakin nispeten .
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    sayın Hellori

bu model bir araçda uygulama yapılacaksa eğer bir kaç ön kontrol şart .atolyede ustalar ön etüt yapıp karar vermeli .bekleriz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.