Şimdi Ara

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
18.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

quote:

Aradım sordum kimse düzgün bişi demiyor almaktan vazgeçtim. Stok yok sipariş iptal demesinler

Kimi aradın sen bilader?!? Hafta sonu pazar günleri müşteri hizmetleri çalışmıyor bende aradım

Üslubumuza dikkat edelim. Direk mağazayı aradım vede bilgimiz yok denildi arkadaşım.

tdk:

birader
    isim (bira:der) Farsça bir¥der
    1. isim Erkek kardeş
    2. Masonların birbirlerine verdikleri ad
    3. ünlem "Ey dost, arkadaş" anlamında kullanılan bir seslenme sözü
    "Aman birader! Üç sene önce bu bende idi." - A. Rasim

1-3 derim 2 bana uymaz bir(l)ader

• kaldırmışlar yaw. bitti mi acaba ne oldu
  • link ölmüş
  • ben aldım inş sorun çıkmaz :)
  • bende aldım yarm saat önce.umarım yollarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Bence ürünün ederi anca budur zaten, ayrıca golda göre fiyat hatası var ise kesinlikle göndermez bilginiz olsun.. Yarın iptal mesajlarınız gelir, siz uğraşmazsanız da iadeleri unutun..

Ürünün üederi 220 tl derseniz çok mantıksız. Bu fiyata digital ses çözen kaç tane cihaz var

Bu cihazı 220 tl ye almak rüya kadar da tatlıdır

Ben 420 ye almıştım gayet memnunum. Bu cihazın ederi 500 tl rahat rahat eder.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aradım sordum kimse düzgün bişi demiyor almaktan vazgeçtim. Stok yok sipariş iptal demesinler

Kimi aradın sen bilader?!? Hafta sonu pazar günleri müşteri hizmetleri çalışmıyor bende aradım

Üslubumuza dikkat edelim. Direk mağazayı aradım vede bilgimiz yok denildi arkadaşım.

tdk:

birader
    isim (bira:der) Farsça bir¥der
    1. isim Erkek kardeş
    2. Masonların birbirlerine verdikleri ad
    3. ünlem "Ey dost, arkadaş" anlamında kullanılan bir seslenme sözü
    "Aman birader! Üç sene önce bu bende idi." - A. Rasim

1-3 derim 2 bana uymaz bir(l)ader

Sorun yok ama bi harf insanı yanıltabiliyor

• Ben de aldım, bakalım gönderecekler mi
  • Urun kaldırılmış mi link mi yanlış beyler
  • Ürün artık görünmüyor alanlara hayırlı olsun.
  • ürünü kaldırmışlar Sanırım göndermeyecek zaten ödemeniz onay bekliyor demiş. Bıktım bu salak e-ticaret sitelerinden. **** den sonra bide bu cıktı. Offff offff bide bunla uğras
  • havaleyle almıştım evden çıkmadan, şimdi link ölmüş. hdmi kablo da hafızakartı da fotokopi kağdı da uçmuş.

hadi hayırlııs ama havale ile alanlar varsa iptalde önceliğimiz var haberiniz olsun :D
  • arkadaşlar ben ses sistemini aldım sizler de fırsattan faydalanın diye haber verdim şuan ses sistemine tedarik sürecinde yazıyo hafıza kartı ve kabloyu da başka siparişte aldım ödeme onayında gözüküyor inşallah ürünleri gönderirler eğer ki göndermezlerse aynı sorunlarla ben de uğraşacağım ama yine de siz hakkınızı helal edin
  • toplamda 2 siparis yaptim.
    biri
    1x edifier + 10x hdmi
    digeri
    8x micro sd

bugun mail atmislar gereksize dusmus. bilmem sizlere de geldi mi. Not hangi urun icin oldugu yazmiyor.

Değerli Müşterimiz;

Vermiş olduğunuz siparişteki ürün haftasonu %25 kampanya kriterleri gereği, sınırlı stok sayısında olup;

Yalnızca 1 adet tarafınıza sevk edilecek ve yapılan ödemenizin geri kalan kısmı tarafınıza iade edilecektir.

Bilginize.

Saygılarımızla.

Gold.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehan

toplamda 2 siparis yaptim.
    biri
    1x edifier + 10x hdmi
    digeri
    8x micro sd

bugun mail atmislar gereksize dusmus. bilmem sizlere de geldi mi. Not hangi urun icin oldugu yazmiyor.

Değerli Müşterimiz;

Vermiş olduğunuz siparişteki ürün haftasonu %25 kampanya kriterleri gereği, sınırlı stok sayısında olup;

Yalnızca 1 adet tarafınıza sevk edilecek ve yapılan ödemenizin geri kalan kısmı tarafınıza iade edilecektir.

Bilginize.

Saygılarımızla.

Gold.com.tr

o mail hafıza kartları için gönderildi..ben 5 tane hdmi kablo aldım ürünler sevk edilmiş..ama ses sistemi ve hafıza kartları temin ediliyor..5 tane de hafıza kartı almıştım ama 1 tane gönderilecekmiş..keşke sitede belirtselerdi max 1 adet alım yapılabilir diye......

• bu arada şimdi msjlaştık müşteri temsilcisiyle, ses sisteminin faturalandırılması bugün gerçekleştirilmiş ve sipariş sırasına göre göndereceklermiş..alanlara tekrar hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

bu arada şimdi msjlaştık müşteri temsilcisiyle, ses sisteminin faturalandırılması bugün gerçekleştirilmiş ve sipariş sırasına göre göndereceklermiş..alanlara tekrar hayırlı olsun..

güzel haber
  • Hala onaylanmadi ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havaleyle almıştım, alsammıki?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.