Şimdi Ara

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
18.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben p.azarland faciasindan sonra temkinli yaklasir oldum bu konulara ve sirf o yuzden almadim. 50 gun oldu hala telefon bekliyoruz. gercekten yorucu bir surec ve bir de goldla ugrasmak istemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEPSİNDEN 1 TANE ALDIK GELECEKMİ ACABA,
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

ben p.azarland faciasindan sonra temkinli yaklasir oldum bu konulara ve sirf o yuzden almadim. 50 gun oldu hala telefon bekliyoruz. gercekten yorucu bir surec ve bir de goldla ugrasmak istemedim.

Ben 50 gün olmasını beklemeden hakem heyetine şikayet ettim.
  • Edifier S530db + 8 gb sd + 2 adet hdmi kablo aldım.Hayırlısı :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehan

basligi acan arkadasa tesekkurlerimi sundum. Bi sakatlik cikarsa seni bulacagim:D

ben de seni :)
  • UZUNB ZAMANDIR Z2300 623 5500 ARAŞTIRIYORDUM. EN SON 3300SFDE KARAR KILMISKEN az önce bu başlığı gördüm ,kafama göre bir sistem bulamadım onunda siniriyle ödemeyi yaptım. bakalım yarın ne olacak. konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim
  • aksam aksam masrafa gırdım ya 2 tane hdmı kablo 4 tane sd kart 1 tanede bundan aldım
  • Aradım sordum kimse düzgün bişi demiyor almaktan vazgeçtim. Stok yok sipariş iptal demesinler
  • bem mağazasına gittim sordum mağazada stoğu yoktu dedim başka mağazada varmı adam baktı hiç bir mağazada bunun stoğu yok dedi dedim nette var gözüküyor orası ayrı orda vardır dedi ama biz orayı göremiyoruz dedi bunun üzerine gittim havale ile sipariş verdim gelmeyeceğini düşünüyorum ama inş gelir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Aradım sordum kimse düzgün bişi demiyor almaktan vazgeçtim. Stok yok sipariş iptal demesinler

Kimi aradın sen bilader?!? Hafta sonu pazar günleri müşteri hizmetleri çalışmıyor bende aradım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aedan

Bu mereti yollarlarsa...

Tum aletleri hdmi ile tvye tvyide optik ile buna baglayacagim degil mi

Bu ürünü bu fiyata veriyorlar ise alışverişlerde Gold a kayabilirim. Büyüklüklerini gösterirler belki. ( Gaz getirelim. )

Ama bence fiyat doğru. Bir sürü üründe çok düşük fiyat var çünki. Ayrıca bu ne ya. Sıcak fırsat bu abi. Fiyatı gördümmü alırız. Takip edemiyorsan da hafta sonu kampanya yapma yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 4 Haziran 2012; 9:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Bu mereti yollarlarsa...

Bu ürünü bu fiyata veriyorlar ise alışverişlerde Gold a kayabilirim. Büyüklüklerini gösterirler belki. ( Gaz getirelim. )

Ama bence fiyat doğru. Bir sürü üründe çok düşük fiyat var çünki. Ayrıca bu ne ya. Sıcak fırsat bu abi. Fiyatı gördümmü alırız. Takip edemiyorsan da hafta sonu kampanya yapma yahu.

hocam bu ürüne bu fiyat çok ucuz ondan şüphe uyandırıyor :) 2. elini bile bulamazsın bu fiyata

• 1 tane kendime 1 tanede biradere aldım inş... beklentilerimizi karşılar
  • bende aldım. teşekkür ederim :)
  • Alıp almama konusunda kararsızım 3 tür kart bilgilerini giriyorum ama son anda vazgeçiyorum .timsaha gelmek istemiyorum :).Yarında bu fiyat sürsün alaırm artık bi tane
  • bende aldım bir tane, ama olacakları söyleyim

stok yok, fiyat yanlış girilmiş, fiyat dolar olacaktı şeklinde bahanelerle ürünü göndermiyecekler, üstüne para iadesinde sorun çıkaracaklar. genede sonradan neden almadım diye kafayı vurmaktan iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungq

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Bu mereti yollarlarsa...

hocam bu ürüne bu fiyat çok ucuz ondan şüphe uyandırıyor :) 2. elini bile bulamazsın bu fiyata

Valla yazdığım son kısım önemli.

Bunlar kasti yanlış fiyatlar ile reklam yapan firmalara hitabendir.
    Yok yanlış fiyat yok bilmem ne. Dalga mı geçiyorlar ya. Çok firma yaptı bunu. Yalan. Sırf bedava reklam.

Neymiş dolar yerine TL yazılmış. Ya yürü git. Hangi elektronik ürünün fiyatı TL üzerinden ki allah aşkına. Çiklet bile toptancıdan dolar hesabı gelecek nerede ise marketlere. Elektronik ürünlerin hemen hiçbiri TL fiyat ile gelmez.

Distrübütör perakendeciye TL fiyat vermez. $+KDV şeklinde fiyat verir. Perakendeci de sistemine dolar fiyatını girer. Girdikleri fiyatı sistem kur ile hesaplar KDV yi ekler sisteme yansıtır. Yani dolar yerine TL girilmiş olayı yalandan başka bir şey değil. Sadece faturalar TL kesilir.

Euro yerine $ girilmiş dese hadi bir nebze yani.

• hdmi, pil ve kart ile birlikte aldım. gündüz a.zade mağazaya gitmiştim almak için. edifierı bıraktıklarını söyledi arkadaş. sadece online stok var dedi stok eritmek için yapmışardır belkide. iptal olursa hepberaber saldıralım parayı çabuk kurtarırız belki
  • z2300 le kıyaslayınca hangisi daha iyidir, rms olarak z2300 200 civarı sanırım, da edifierin sesi nasıldır bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Aradım sordum kimse düzgün bişi demiyor almaktan vazgeçtim. Stok yok sipariş iptal demesinler

Kimi aradın sen bilader?!? Hafta sonu pazar günleri müşteri hizmetleri çalışmıyor bende aradım

Üslubumuza dikkat edelim. Direk mağazayı aradım vede bilgimiz yok denildi arkadaşım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.