Şimdi Ara

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
18.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de havale seçeneği ile sipariş verdim. Bakalım ne olacak.
  • X 540' ı TV bağladım.
    Film izlerken efektlerde kısmak zorunda kalıyorum ama bu defa da oyuncuların konuşmalarını duyamıyorum.
    Yeni aldığımı onun yerine TV' ye bağlayacağım.
  • kablo hakkında bilgi yok! 1.3 1.4 mü? bilgisi olan var mı?
  • bence havaleyle alanların siparişleri iptal edilir, bizim gibi kredi kartıyla alanların siparişleri gönderilir.. şaka bir yana arkadaşlar eğer siparişler iptal edilirse benim gibi taksitli alanların paraları, geri ödenirken yine taksit taksit mi ödenir yoksa kart limiti bir anda 222 tl artar mı??..eğer kendi hataları yüzünden 222 tl yi bana 12 ayda öderlerse çok saçma bir durum çıkar ortaya..böyle bir durumla karşılarşırsak ne yapmamız gerekir sizce??..
  • 10 tanede kablo ekledim. Bayramlarda felan eşe dosta çikolata-kolonya yerine ikram ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

kablo hakkında bilgi yok! 1.3 1.4 mü? bilgisi olan var mı?

Senin için araştırdım:

HDMI 1.3

http://www.sbs-power.com/connections/video_hdmidvi-cables/606_hdmi-cable-v-13.html
  • quote:

10 tanede kablo ekledim. Bayramlarda felan eşe dosta çikolata-kolonya yerine ikram ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

kablo hakkında bilgi yok! 1.3 1.4 mü? bilgisi olan var mı?

Senin için araştırdım:

HDMI 1.3

http://www.sbs-power.com/connections/video_hdmidvi-cables/606_hdmi-cable-v-13.html

Teşekkürler bende yüce google da aranıyordum hızlı davranmışsın

• gaza geldim bende aldım 1 tane :)
  • siparişlerime girdiğimde şöyle bir sorunla karşılaştım

110126 Edifier S530db 145 Watt Rms 2+1 Siyah 251.6 TL 1 62.9 TL 251.6 TL

kontrol eder misiniz arkadaşlar..
  • Almaya çalıştım ama gelen telefona gelen sms sonrası finanscode =0 hatası vermeye başladı hep. Alamadım neticesinde.
  • Ben sabahtan almıştım, ödemenizin onayı bekleniyor yazıyor, umarım bir sorun çıkmaz.
  • kablo fiyatıda siparişten sonra 1.35tl olmuş
  • quote:

siparişlerime girdiğimde şöyle bir sorunla karşılaştım

bende de aynı şekilde görünüyor..sorun olduğunu sanmıyorum..''ödemenizin onaylanması bekleniyor.'' yazıyor ama ücret karttan çekilmiş..
  • quote:

Ben yanlış olacağını zannetmiyorum. Gold' un yakın zamanda buna benzer indirimleri olmuştu. Yine yanlış diye yorumlar yapıldı ancak satın alanlar sorunsuz bir şekilde siparişlerini teslim aldılar.
    Bu arada haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

Bence de.

Nitekim. Vakti zamanında gene başka bir site de HD5870 ekran kartlarını %50 gibi gerçek bir indirim ile 300TL ye vermişti. O zaman da millet yanlış fiyat dedi. Ama kalan son ürünü iyiki sipariş geçmişim. 1 sene kullandıktan sonra bile aldığım fiyatın üstüne sattım.

Gene sanırım Gold 50TL ye mi ne F710 satmıştı. Ki piyasası 80TL idi kolun. %38 indirim demek.

Ama benim mail ime onay gelmedi. Üstelik şimdi bakıyorum siparişler sayfasında 222TL değil. 251TL yazıyor. İyi ama ben 222TL ye onay verdim. Ne iş ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

bence havaleyle alanların siparişleri iptal edilir, bizim gibi kredi kartıyla alanların siparişleri gönderilir.. şaka bir yana arkadaşlar eğer siparişler iptal edilirse benim gibi taksitli alanların paraları, geri ödenirken yine taksit taksit mi ödenir yoksa kart limiti bir anda 222 tl artar mı??..eğer kendi hataları yüzünden 222 tl yi bana 12 ayda öderlerse çok saçma bir durum çıkar ortaya..böyle bir durumla karşılarşırsak ne yapmamız gerekir sizce??..

Bağlı bulunduğun ilçe kaymakamlığına gidip şikayette bulunarak 1 ay gibi bir sürede de olsa ürünü alabilir. Ya da bankaya itiraz ederek ücretin tek çekim yatmasını sağlayabilirsin.

• Bence ürünün ederi anca budur zaten, ayrıca golda göre fiyat hatası var ise kesinlikle göndermez bilginiz olsun.. Yarın iptal mesajlarınız gelir, siz uğraşmazsanız da iadeleri unutun..
  • quote:

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi
  • quote:

quote:

Yanık kokuları geliyor üstadım

• Ben böyle olacağını tahmin ettiğim için ilk görüntüyü de kaydettim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 3 Haziran 2012; 16:27:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.