Şimdi Ara

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
18.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kuvars10

İhtiyacı olanlar bence kaçırmasın,fiyat büyük ihtimalle yanlış ama belki iptal etmezlerde yollarlar.Şansınızı denemekte fayda var.

fiyatin yanlis olabilecigini hic dusunmedim,kotu firsatcilik yapmadim yani,gondermezlerse de canlari sagolsun,eger yanlis fiyat girmislerse bundan sonra daha dikkatli olurlar umarim,fiyat dogruysa sorun yok zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 296 tl yerine 296 dolar olsa %25 indirimle 400 tl'ye geliyor, piyasa fiyatı indirimsiz 500 tl civarı olduğuna göre fiyatı yanlış yazma olasılıkları yüksek, alın ama hayal kırıklığınada uğramayın
  • Ben de aldım bitane, tam aradığım türde bir set, uzaktan kumandalı vs

Umarım iptal edilmez.
  • Ben yanlış olacağını zannetmiyorum. Gold' un yakın zamanda buna benzer indirimleri olmuştu. Yine yanlış diye yorumlar yapıldı ancak satın alanlar sorunsuz bir şekilde siparişlerini teslim aldılar.
    Bu arada haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • f/p düşünerek x600 alıp tvye bağlamayı düşünüyordum, bu fiyata s530db görünce yapıştırdım bir tane. @muhdem teşekkürler
  • Goldan bir buçuk hafta önce iki adet ürün siparişi verdim 4 gün hiç ses soluk çıkmadı ne kargo ne birşey ben mesaj aattım bana kargo sırasına göre gönderecez diye cvp yazmışlar, sonra 6.gün beni bilgisiz bir mt aradı ve ürünün bir tanesinin stokta olmadığını iptal onayı alacağını söyledi bende başka seçenek mi var zaten dedim ürünün birisini iptal etti diğer ürünü neden göndermediniz dedim halen diğer üründe yeniden sıraya girdi sırası gelince yollarız dedi suratına kapattım, bunun üstünden iki gün geçti baktım halen iptal iade yok diğer ürün kargolanmamış bir daha mesaj attım bir gün sonra cvp yazmışlar güç bela iadeyi yapmışlar ama diğer ürünü halen kargolamamışlar ben ne yapıyım şimdi bu gold u halen ürün elime ulaşmadı, yorumu size bırakıyorum.
  • ayrıca bir ürünüm iptal edilince diğer ürün içinde kargo ücreti eklemişler, ürünlerin ikiside stokta görünüyor ve ücretsiz kargo yazıyordu, berbat bir firma.
  • İyi ki kart limitini bitirdim durduk yere masrafa giricektik
  • Alıp almama arasında gidip geliyorum. Nerden gördüm şu başlığı Stres yapmaya başladım
  • 2.1 için yüksek bir fiyat geldi bana. Hele diğer fiyatları çok fena.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

2.1 için yüksek bir fiyat geldi bana. Hele diğer fiyatları çok fena.

Hocam marka Edifier olunca fiyatlar normal.
  • Ben sorun çıkacağını bile bile 218.22 tl ye havale ile aldım maksat heyecan olsun
    Bu fiyata bu ürün mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M J

Ben sorun çıkacağını bile bile 218.22 tl ye havale ile aldım maksat heyecan olsun
    Bu fiyata bu ürün mümkün değil.

Çok dile getirmeyelim duyacaklar şimdi :D
  • http://www.gold.com.tr/urundetay.aspx?urunid=132181

Hdmi kabloda atın yanına lazım olur

Edit:Tek başınada alabilirsiniz kargo bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannondale -- 3 Haziran 2012; 15:40:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungq

alan oldumu hiç

Ben konu açılır açılmaz aldım. Abi olaya bak. Sıcak fırsatlara girdim. Dün akşam DSmart cihazını, pc yi ve telefonu tek sisteme nasıl bağlarım diye düşünüyordum şansa bak. PC optikten. Dsmart ve telefon ise analogdan. Ne güzel.

500TL gibi rakamlar zaten etmez diye düşünüyorum. Hani ederi 330-350TL civarı olmalı. 220TL ye ise her halükarda sıcak fırsat oluyor zaten.

Umarım X540 tan sonra hayal kırıklığı yapmaz.

Beğenirsem X540 ı da satarım artık. 150TL ye falan satabilirim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 4 Haziran 2012; 4:34:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

http://www.gold.com.tr/urundetay.aspx?urunid=132181

Saolasın gözüm

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 3 Haziran 2012; 15:40:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Saolasın gözüm

Bu arada geçen aldığımız 2 tllik hdmi gelmedi, uğraştığıma değmez diye uğraşmadım, bunu alayım birde

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Saolasın gözüm

abi ne yaptın sen

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: samsungq

alan oldumu hiç

Ben konu açılır açılmaz aldım. Abi olaya bak. Sıcak fırsatlara girdim. Dün akşam DSmart cihazını, pc yi ve telefonu tek sisteme nasıl bağlarım diye düşünüyordum şansa bak. PC optikten. Dsmart ve telefon ise analogdan. Ne güzel.

500TL gibi rakamlar zaten etmez diye düşünüyorum. Hani ederi 330-350TL civarı olmalı. 220TL ye ise her halükarda sıcak fırsat oluyor zaten.

Umarım X540 tan sonra hayal kırıklığı yapmaz.

Beğenirsem X540 ı da satarım artık. 150TL ye falan satabilirim sanırım.

X-540' ı ben de almıştım ve malasef büyük hayal kırıklığı

• bir tane de ben aldım. umarım problem çıkmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.