Şimdi Ara

Simulasyon Oyunlari Grafik Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim problemim simulasyon oyunlarinda pc nin asiri derecede kasilmasi... pc 4 cekirdek 2.5 gh islemciye sahip 3 gb ram ve 1 gb ati radeon hd ekran kartina sahip... en baba grafikli oyunlari en yuksek kalitede kasmadan oynarken ozellikle wos ( world of subways ) simulasyon oyunlarinda kasiliyo mause kontrolu zorlasiyo... cok sinir bozucu acaba cozumu nedir?

• 1 GB ekran kartı diyorsun ve hata yapıyorsun. Modelini yazar mısın?
  • HD ekran kartı daha sorma işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

HD ekran kartı daha sorma işte

Ekran kartı var ekran kartı var.
  • Ekran kartınız nedir?
  • ilgilenen arkadaslar kusurabakmayin gec cevap yazdim... atiradeon un hd 4350 serilerinden 1gb ama 512 ayrilmis bellek... dedigim gibi nfs shift modernwar vs oyunlar full kalitede oynayabilirken wos omsi gibi simulasyonlar ite kaka oynaniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcancelik -- 5 Şubat 2012; 23:13:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcancelik

ilgilenen arkadaslar kusurabakmayin gec cevap yazdim... atiradeon un hd 4350 serilerinden 1gb ama 512 ayrilmis bellek... dedigim gibi nfs shift modernwar vs oyunlar full kalitede oynayabilirken wos omsi gibi simulasyonlar ite kaka oynaniyor...

Ekran kartınız çok yetersiz. 10gb olsa bile farketmez. Yeni seri bir ekran kartı almalısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF4 Xbox 360 Grafikler Berbat
    10 yıl önce açıldı
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.