Şimdi Ara

Simülatör ve Gerçek Uçuş Hizmeti Satın Almak Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben de pilot olmayı ciddi olarak düşünüyorum uzunca bir süredir. Ancak bu konuda önce kendimi test etmeyi düşünüyorum. Öncesinde eğitim uçakları için yapılmış olan bir simülatörde 1 saatlik uçuş, ardından ise pilot ile beraber eğitim uçağında canlı bir uçuş gerçekleştirmek istiyorum. Bu 2 aşama benim için olumlu geçerse, bu işten heyecan ve keyif alacağıma inanırsam bu yola baş koyacağım.

Öncelikle simülatör konusunu araştırdım ancak bir tek Tarkim uçuş okulunda böyle bir hizmet buldum. Uçuş eğitimi alan öğrencilerin simülatör eğitimini yaptıkları AL100 FNPT II tipinde bir simülatör bulunmakta ve isteyenlere yarım saatlik veya 1 saatlik hizmet vermekteler. Ancak haftasonu müsait olmadıklarını belirttiler.

Uçuş için ise TopAir’in pilot eşliğinde 1 saatlik gerçek uçuş hizmeti var. Tabi bunun ücreti simülatöre göre bir hayli yüksek.

Sizin bildiğiniz simülatör ve gerçek uçuş hizmeti satın alabileceğim başka bir yer var mı? Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.

• Dreamflight var simülasyon için fakat 1 saatlik eğitim veriyorlar mı bilgim yok ama ücreti verildiği sürece neden olmasın diye düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.ma[TR]ax -- 19 Şubat 2015; 0:08:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilerseniz böyle bi imkanın olup olmadığını direk Dreamflight taki kaptanımızdan öğrenebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: driver54

Arkadaşlar merhaba,

Ben de pilot olmayı ciddi olarak düşünüyorum uzunca bir süredir. Ancak bu konuda önce kendimi test etmeyi düşünüyorum. Öncesinde eğitim uçakları için yapılmış olan bir simülatörde 1 saatlik uçuş, ardından ise pilot ile beraber eğitim uçağında canlı bir uçuş gerçekleştirmek istiyorum. Bu 2 aşama benim için olumlu geçerse, bu işten heyecan ve keyif alacağıma inanırsam bu yola baş koyacağım.

Öncelikle simülatör konusunu araştırdım ancak bir tek Tarkim uçuş okulunda böyle bir hizmet buldum. Uçuş eğitimi alan öğrencilerin simülatör eğitimini yaptıkları AL100 FNPT II tipinde bir simülatör bulunmakta ve isteyenlere yarım saatlik veya 1 saatlik hizmet vermekteler. Ancak haftasonu müsait olmadıklarını belirttiler.

Uçuş için ise TopAir’in pilot eşliğinde 1 saatlik gerçek uçuş hizmeti var. Tabi bunun ücreti simülatöre göre bir hayli yüksek.

Sizin bildiğiniz simülatör ve gerçek uçuş hizmeti satın alabileceğim başka bir yer var mı? Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.

Bütçen uygunsa ikici yol daha mantıklı

• Ayjete git derdini anlat bedava bile yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle emure hocamın dediği gibi Ayjet böyle imkanlar sunuyordu. Onun dışında AFA ya da sorabilirsin afaya gidip simülasyon deneyen arkadaşlarım olmuştu. Çaktırmayın okula kayıt yaptırıcakmışta araştırıyormuş gibi yapın hemen denerler zaten Zaten uçuş okulları genelde kayıt yaptırmadan önce simülasyon ve gerçek uçuş yaptırıyor kişiyi ölçmek amaçlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeromaster -- 19 Şubat 2015; 2:16:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mR.ma[TR]ax

Dilerseniz böyle bi imkanın olup olmadığını direk Dreamflight taki kaptanımızdan öğrenebilirim

Hocam teşekkür ederim. Öğrenebilirseniz aslında çok iyi olur benim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Afa ve Ayjeti arayıp bilgi almaya çalışacağım bakalım inşallah yardımcı olurlar.
  • Pm gönderdim hocam

• Istanbulda gozenın hem aırbus 320 hem 737800 sımulatorlerı var.normalde slotları sırketlerce dolu oluyor ama belkı arada bır saatlık slot alınabılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.