Şimdi Ara

Sinan Çetin ve Fenomen Saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabi benim görüşüm bu
  • bu hafta da masalar uçacakmış evlerde.
  • Berbat
  • Saçma maçma diyorsunuz ama mantıklı bir açıklama da yapılamıyor. Ben izlemedim ama uygulayan arkadaşlarımın kaşıkları oynamış saatleri düzelmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-45

bu hafta da masalar uçacakmış evlerde.

• işyerinde demir masayı deniycem bakalım uçucak mı
    uçmazsa .....
    İnanmayalım böyle şeylere
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Saçma maçma diyorsunuz ama mantıklı bir açıklama da yapılamıyor. Ben izlemedim ama uygulayan arkadaşlarımın kaşıkları oynamış saatleri düzelmiş.

Mantıklı açıklaması olan?

Düzen: Ben cevabımı aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 24 Nisan 2008; 15:17:00 >
  • quote:

Saçma maçma diyorsunuz ama mantıklı bir açıklama da yapılamıyor. Ben izlemedim ama uygulayan arkadaşlarımın kaşıkları oynamış saatleri düzelmiş.

sen yinede gözünle görmediğin şeylere inanma
  • benim masa uçtu camdan aşağı

abi takıldım ben buna adam diyor ki getir kontrol edim enerjini sonra diyor ki ha tamam iyiymiş adam maşşallah ölçüm aleti gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boanhuar -- 24 Nisan 2008; 21:26:20 >
  • masalar ucmus ole diyolarmasa haraketlenmis
  • Nası ya o numaralar çalışaşan saatler bükülen kaşıklar yalanmıymış
  • r
    quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

quote:

sen yinede gözünle görmediğin şeylere inanma

Galiba inanmayacağım da. Çünkü sehpa üstünde denedim uçurmayı bi halt olmadı başlarım fenomene deyip çıkayım bari.

• biz sehpada denedik pencerede açıktı sehpa uçtu pencereden kaçtı bidaha da gelmedi yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onder1911 -- 25 Nisan 2008; 8:59:56 >
  • Ben bu programı hiç görmedim. Hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Bioenerji bilimsel olarak kanıtlanmış bir enerjidir. her insanda vardır.
    Siz inanmıyorsanız o başka tabi...

TV'nin başında kaşık bükmeler, senelerdir çalışmayan saatleri çalıştırmalar da mı saçma?

http://www.youtube.com/watch?v=M9w7jHYriFo
    ingilizcen yoksa bile anlarsın hepsini izle istersen.videoda bir programa katılıyor adam aslında gösteri yapmıcam diye cıkıyor ama süpriz yapıp malzemeleri koyuyorlar adam bugün güclü hissetmiyorum diyor yapamıyor bi halt.kaşık numarasını da önceden kaşıgı hazırlıyorlar.hepsinin bir acıklaması vardır.müslüman adam inanmaz böyle şeylere.böyle güçler varsa bile bula bula bu ecnebiye mi geldi.

• haklısınız kardeşim bile bu saçmalığın içinde dünkü masa oynatmamı ne onu denedi bende onu güldürdüm oda elimdeki kolaya vurdu hepsi senin yüzünden beni güldürdüğün için olmadı
  • Cisimleri hareket ettirmek ''normal'' şartlarda olağan bir şey (bkz: telekinezi). Bu programda yer alan şeyler ise reyting, gösteri vs vs birtakım popülerist temalardan ibaret. Programı savunanlar işin eğrisini doğrusunu bilmeden bir şey söylemesin.
  • arkadaşlar yabancı ülkeler de metafizik bilim olarak okutuluyo...
  • saçma sapan bir program
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.