Şimdi Ara

Sinan Çetin ve Fenomen Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yarışma tamemen kurgu üzerine kurulu ve bilim dışı bir yarışma. Orada bulunan uri geller’ ın zaten yaptığı tüm numaraların bir ilizyon olduğu kanıtlanmış. Buyrun buda james randi’ nin uri geller için hazırladığı test.http://www.youtube.com/watch?v=M9w7jHYriFo tabiki yapamıyor.

Arkadaşlar duyarlı olalım ve halkı kandırıp para kazanmalarına izin vermiyelim Bununla ilgili lütfen James Randi' nin (eski bir ilizyonist) testlerini ve insanları kandırıp para kazananları nasıl rezil edip küçük düşürdüğünü izleyelim ve öğrenelim. Uri geller ve onun gibi bir çok izleyenleri kandırıp paranormal birşey yapiyormuş gibi gösterenlere

Ayrıca bunlarda videoları...

http://www.youtube.com/watch?v=QlfMsZwr8rc
    http://www.youtube.com/watch?v=kPYXc-ZkDXg

Ayrıca james randi kendisine en ufacık bir paranormal bir bulgu kanıtlıyana 1 milyon dolar veriyor. Şu anda geçerli olan bu teklife neden girmiyor uri geller onuda anladık sanırım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sinan Çetin ve Fenomen Saçmalığı

Sinan Çetin, Türk sinema ve televizyon yönetmeni, yapımcı ve senaristtir. Kariyeri boyunca çok sayıda film ve televizyon programı yönetmiş ve yapımcılığını üstlenmiştir.

Son yıllarda Sinan Çetin, "bioenerji" adı verilen bir sahte bilim hakkında iddialarda bulunmaktadır. Çetin, bioenerjinin vücuttaki enerji dengesizliklerini giderdiğine ve sağlık sorunlarını çözebileceğine inanmaktadır.

Bununla birlikte, "bioenerji saçmalığı" olarak tanımlanan bu iddialar bilimsel bir temele sahip değildir. Tıp uzmanları, bioenerjinin gerçek bir enerji türü olmadığını ve sağlık sorunlarını tedavi edemediğini belirtmektedirler.

Sinan Çetin'in bioenerji hakkındaki iddiaları, bilim insanları ve sağlık uzmanları tarafından geniş çapta eleştirilmektedir. Bu iddiaların yanlış bilgi yaydığı ve halk sağlığını tehlikeye attığı düşünülmektedir.

Sinan Çetin'in bioenerji hakkındaki görüşleri, ciddi bir şekilde değerlendirilmemelidir. Sağlık sorunları yaşayan kişilerin, tedavi seçenekleri hakkında nitelikli bir tıp uzmanına danışmaları önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bırak adam programını yapıp parasını kazansın....sonuçta eğlence amaçlı....

tabi işi büyütüp ordaki elemanlara beni oku üfle diye giden vatandaşlarımız olurmu bilinmez....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

bırak adam programını yapıp parasını kazansın....sonuçta eğlence amaçlı....

tabi işi büyütüp ordaki elemanlara beni oku üfle diye giden vatandaşlarımız olurmu bilinmez....
    quote:

Orjinalden alıntı: Blitzkrieger

ben sana sorim olur mu sence ?

aslında şöle düşünmek lazım. Milyonlarca kişinin izlediği bir programın tamamen ilizyon olması ve bunun gerçekmiş gibi aksettirilip milletin bu yönde yönlendirilmesi çok yanlış. Bence kesinlikle bu program olmamalıydı ve sinan çetinede yakışmadı.

• quote:

http://www.youtube.com/watch?v=XBmjAV-6y60
    http://www.youtube.com/watch?v=30MkzytN9ws

• quote:

o kanalda stajer yapan amcamın arkadaşı arasındaki muhabbet;

o herkesin kaşık ve bozuk saat olayı gerçek...

gerçek derken harbiden hareket etti insnaların gözünün önünde, sahtekarlık işin şuarasında...

tv ye yakın bozuk saat ve kaşığı koymanı istedi adam, aynı saatte koyan büyük çoğunluğun bozuk saati çlışcak ve kaışta hareket edecek...

o saatte şov tv alıcı uyduların gücü artırılarak manyatik çekim alanı oluştu tv sinyallerinde, alıcılara yakın olan bölgedeki kaşık vw saatlerde bu olay oldu ve çok yakın olan evlerde o saatte insnaalrda baş ağrısı gözüktü.

• quote:

Orijinalden alıntı: lincoln10ever

gerçek derken harbiden hareket etti insnaların gözünün önünde, sahtekarlık işin şuarasında...

tv ye yakın bozuk saat ve kaşığı koymanı istedi adam, aynı saatte koyan büyük çoğunluğun bozuk saati çlışcak ve kaışta hareket edecek...

o saatte şov tv alıcı uyduların gücü artırılarak manyatik çekim alanı oluştu tv sinyallerinde, alıcılara yakın olan bölgedeki kaşık vw saatlerde bu olay oldu ve çok yakın olan evlerde o saatte insnaalrda baş ağrısı gözüktü.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lincoln10ever

• quote:

Orijinalden alıntı: Jean de Joinville

quote:

Alıntıları Göster
    televizyondaki manyetik alan zaten herkez tarafından bilinen bişey ya adam deli etti beni Bu adamı kaç kere çürüttüler bulup nerden getirmişler yine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boanhuar

televizyondaki manyetik alan zaten herkez tarafından bilinen bişey ya adam deli etti beni Bu adamı kaç kere çürüttüler bulup nerden getirmişler yine

Alıntıları Göster
    irrezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

irrezalet

Alıntıları Göster
    Fox tv de yayınlanan bi program vardı 3-4 gün önce objektif yada onungibi birşey oradada bioeneejiyi idda eden bi adam vardı onun yanınada ünlü olan bir ilüzyonist getirdiler Türk oda dediki yakında bir tv programında bi program başlıcak hepsi işlerinde uzman olan adamların sanki özel güçleri varmış gibi gösterilecek denmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Fox tv de yayınlanan bi program vardı 3-4 gün önce objektif yada onungibi birşey oradada bioeneejiyi idda eden bi adam vardı onun yanınada ünlü olan bir ilüzyonist getirdiler Türk oda dediki yakında bir tv programında bi program başlıcak hepsi işlerinde uzman olan adamların sanki özel güçleri varmış gibi gösterilecek denmişti.

Alıntıları Göster
    Uri geller denen sahis sahtekarin onde gidenidir , normal bi ilisyonist soylemesede herkes yaptigi gosterinin bi ilisyon oldugunu bilir ama bu adam resmen ben yapiyorum diyor ve milleti kandiriyor

yourube daki bi video da Uri geller in foyasini ortaya cikaran bi video nun altinda (saf bi arkadas herhalde) hiddetle bu adami savunmus , saka gibi bi savunma olmus adam o video yu izleyip hala bu adami savunuyorya at gozlugu bu olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Uri geller denen sahis sahtekarin onde gidenidir , normal bi ilisyonist soylemesede herkes yaptigi gosterinin bi ilisyon oldugunu bilir ama bu adam resmen ben yapiyorum diyor ve milleti kandiriyor

yourube daki bi video da Uri geller in foyasini ortaya cikaran bi video nun altinda (saf bi arkadas herhalde) hiddetle bu adami savunmus , saka gibi bi savunma olmus adam o video yu izleyip hala bu adami savunuyorya at gozlugu bu olsa gerek

Alıntıları Göster
    hikaye bunlarrr

• quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Alıntıları Göster
    kardeşim zaten ilizyonun gerçek olmadığı herkez biliyo,maksat sosyal aktivite içinde bulunmak
    bunda bu kadar büyütülecek bişey yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: dead pool

kardeşim zaten ilizyonun gerçek olmadığı herkez biliyo,maksat sosyal aktivite içinde bulunmak
    bunda bu kadar büyütülecek bişey yok...

Alıntıları Göster
    sosyal aktivideye kimse karşı değil zaten. Zaten programın ismide yetenekli ilizyonistlerde değil. Dikkat edersen fenomen ve fenomenler tamamen yaptıkları şeylerin ilizyon olmadığı, doğa üstü bir güç olduğunu iddaa ediyor ve bu fenomenler yine bir çok ilizyonis veya prof. tarafından tezleri 2 dk içinde çürütülüyor. Yani programın içeriği güzel olabilir ama insanları kandırmanın (programı izledim zerrin özer ağlıyordu mesela) neresi doğru olabilirki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: boanhuar

sosyal aktivideye kimse karşı değil zaten. Zaten programın ismide yetenekli ilizyonistlerde değil. Dikkat edersen fenomen ve fenomenler tamamen yaptıkları şeylerin ilizyon olmadığı, doğa üstü bir güç olduğunu iddaa ediyor ve bu fenomenler yine bir çok ilizyonis veya prof. tarafından tezleri 2 dk içinde çürütülüyor. Yani programın içeriği güzel olabilir ama insanları kandırmanın (programı izledim zerrin özer ağlıyordu mesela) neresi doğru olabilirki ?

Alıntıları Göster
    boş işler bunlar hocam.......

• quote:

Orijinalden alıntı: murattı34

boş işler bunlar hocam.......

Alıntıları Göster
    ya kardeşim zaten bu tür programlar, normal işi gücü olan ya da dersi olup çalışması gereken insanlar için değilki...genel olarak; "olayı" artık sermiş-yaymış,tek "fantezisi" tv izlemek olan 55 yaş üstü bayanlara yönelik programlar bunlar... ne inancam yaa bide o eleman kaşığı büktü de benim ruh dünyama bi güzellikmi kazandırdı ? (izlemedim bu arada)

• quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

ya kardeşim zaten bu tür programlar, normal işi gücü olan ya da dersi olup çalışması gereken insanlar için değilki...genel olarak; "olayı" artık sermiş-yaymış,tek "fantezisi" tv izlemek olan 55 yaş üstü bayanlara yönelik programlar bunlar... ne inancam yaa bide o eleman kaşığı büktü de benim ruh dünyama bi güzellikmi kazandırdı ? (izlemedim bu arada)

Alıntıları Göster
    Bioenerji bilimsel olarak kanıtlanmış bir enerjidir. her insanda vardır.
    Siz inanmıyorsanız o başka tabi...

TV'nin başında kaşık bükmeler, senelerdir çalışmayan saatleri çalıştırmalar da mı saçma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 19 Nisan 2008; 16:48:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

Bioenerji bilimsel olarak kanıtlanmış bir enerjidir. her insanda vardır.
    Siz inanmıyorsanız o başka tabi...

TV'nin başında kaşık bükmeler, senelerdir çalışmayan saatleri çalıştırmalar da mı saçma?

Alıntıları Göster
    valla onu bunu bilmem de bizim evde defalarca saatçiye gitmiş, 10 yıldır falan çalışmayan 2 tane saat aha tam o anda çalışmaya başladı. başkasından duysam hadi lan ordan falan derdim ama bizzat şahit oldum. ama iş o agada değil kendi inancımızda heralde. biz çalışıcağına inanınca çalıştı... ama kaşık olayına bişey diyemiyecem o iş yalan oldu!

• quote:

Orijinalden alıntı: Jean de Joinville

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Jean de Joinville

quote:

Dıdısının dıdısının dıdısı olmuş. Gücü o kadar arttırdılar ki uydu yanlışlıkla bir göktaşını çekti ve göktaşı uyduya çarparak onu kara deliğe itti.Kara delikten alınan sinyallerle star tv başka bir boyuta geçti ve biz herkesin Uri Geller olduğu bir evreni seyretmeye başladık.Kara deliğin nasıl olup da uyduyu parçalamadığı hala merak konusu.Şu an Uri Geller maç spikerliği yapıyor.Ben bunları yazarken gol oldu! Uri öyle diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

quote:

Orjinalden alıntı: Jean de Joinville

quote:

Dıdısının dıdısının dıdısı olmuş. Gücü o kadar arttırdılar ki uydu yanlışlıkla bir göktaşını çekti ve göktaşı uyduya çarparak onu kara deliğe itti.Kara delikten alınan sinyallerle star tv başka bir boyuta geçti ve biz herkesin Uri Geller olduğu bir evreni seyretmeye başladık.Kara deliğin nasıl olup da uyduyu parçalamadığı hala merak konusu.Şu an Uri Geller maç spikerliği yapıyor.Ben bunları yazarken gol oldu! Uri öyle diyor.

Alıntıları Göster
    Reyting uğruna yapılmış ve yine kendi Insanımızı malzeme olarak kullanan başka bir yarışmacık programı.BBG,evde tanışma evlenme yarışmaları,Fear factor,Kanarya vs. aslanlar,Popstar türleri hep insanımızı malzeme olarak kullanan saçma sapan tv programlarıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sıçuruk Kedi

Reyting uğruna yapılmış ve yine kendi Insanımızı malzeme olarak kullanan başka bir yarışmacık programı.BBG,evde tanışma evlenme yarışmaları,Fear factor,Kanarya vs. aslanlar,Popstar türleri hep insanımızı malzeme olarak kullanan saçma sapan tv programlarıdır.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KarettaKerata

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.