Şimdi Ara

Sinan Engin İstanbul'da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumluluğu'nun kaldırılıp Başkan Yıldrırım Demirören'e bağlanmasından sonra Celal Kolot'un bu görevinden istifa edip, yönetimdeki görevine devam etme kararının alındığı Beşiktaş'ta yeni menajer olarak atanan Sinan Engin bugün Bodrum'dan İstanbul'a geldi.

Yönetimin dün aldığı bu kararın ardından saat 10.00'da Bodrum'dan kalkan 287 sefer sayılı THY uçağı ile 11.30'da İstanbul'a gelen Engin kimseye gözükmeden Atatürk Havalimanını terk etti ve doğruca Başkan Yıldırım Demirören ile konuşmaya gitti. Yıldırım-Engin ikilisinin uzun süre toplantı yapıp, görev alanı ve takımda uygulanacaklarla ilgili karara varmaları bekleniyor.

Kaynak : DHA

• sağlık kontrolü için acıbadem hastahanesine de gidecek mi bari? sanki yeni transfer indi istanbula, hay allahım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pseudonym

sağlık kontrolü için acıbadem hastahanesine de gidecek mi bari? sanki yeni transfer indi istanbula, hay allahım.

• Beklediğim menejerde geldi işte budur
    Şimdi tek eksiğimiz FORVET
  • bence güzel oldu umarım son anda birileri bozmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

bence güzel oldu umarım son anda birileri bozmaz.

Bunu da gördüm artık gözlerim açık gitmem. vendeta olumlu bi yorum yaptı
  • olumlu şeyler olursa olumlu yorum yaparım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

bence güzel oldu umarım son anda birileri bozmaz.

Bunu da gördüm artık gözlerim açık gitmem. vendeta olumlu bi yorum yaptı

• hocam süpersiniz ya... ben de yazarken aynısını düşündüydüm.. Nese sonuç olarak bu takıma bir tane adam gibi bi forvet lazım. Ama gerçek bir forvet! paraya kıysınlar bir tane golcü bi adam alsınlar! Ya zaten şampiyonlar ligine girdiğimizde (inşallah bi kaza olmazsa) hem maddi hem de manevi anlamda çok büyük rahatlık kazancağız. Hadi be Sinan Engin de gelince yaparız bişeler allahın izniyle.. Bu arada Dibril Cisse Liverpool'da deme hala? Geçen sene zaten yedekti sonadan giriyodu oyuna, bu sene yılın transferi Torres de gelince hayatta as takıma giremez bence. Bu adamı niye hiç düşünmüyolar?
  • Bitirici Uzun Boylu Forvet lazım CİSSEE mesala Hem zenci hem psiko
  • alabiliyolarsa şevçenkoyu alsınlar yok para yemiyo diyolarsa popeskuyu getirsinler gerisi yalan hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakin33

Bitirici Uzun Boylu Forvet lazım CİSSEE mesala Hem zenci hem psiko

hoca sanki bu yorumu 5-10 farklı konuda daha görmüş gibiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkaN

quote:

Orjinalden alıntı: jakin33

Bitirici Uzun Boylu Forvet lazım CİSSEE mesala Hem zenci hem psiko

hoca sanki bu yorumu 5-10 farklı konuda daha görmüş gibiyim

Ben de her seferinde bu mesajı görünce daha önce okuduğum konulardan biri sanıyorum Neyse ki bu sefer küçük yazmışsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.