Ceng için soruyorum. Selçukta sadece teknoloji fakültesi var yalnız , konya teknik ise mühendislik fakültesi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konya teknik mi Selçuk mu ?
-
-
konya
-
konya teknik
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam selçuk olan teknoloji fakültesi olduğu için teorikten ziyade pratik eğitim veriliyor teknik üniversiteler daha teorik eğitim veriyor.
-
Konya Teknikte 1. sınıfı bitirdim sorular varsa yardımcı olabilirim.
Ben Konya Teknik tercih ettim.
-
konya teknik 2018de açılmamış mı? sorun olmaz mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41359AB48 -- 20 Ağustos 2021; 14:35:43 > -
Hangisi daha avantajlı acaba ya
hocam genelde teknoloji fakültelerini tavsiye etmezler
-
Hocam bu böyle ama bunun için hiçbir mantıklı argüman bulamadım
Selçuktan ayrıldığı için akademik kadro olarak bir sıkıntısı yok galiba selçugun mühendislik fakültesi buraya dönüşmüş
Up
Up
Konya tekniğin akademik kadrosu daha iyi gibi geldi ama tabii tanımadan ne söylersem yanlış olur belkide çok iyi insanlardır hocam çok az zaman kaldı seri bir şekilde okuyanlarla görüşmelisiniz, linkedinden mezunlarına falan bakın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+
Daha iyi bir alternatifi yoksa teknoloji fakülteleri gayet iyi
Gidip odtüyle falan karşılaştırmaya gerek yok. 50-70k bandında gayet iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam teknoloji fakülteleri biraz daha sahada çalışıyor anladığım kadarıyla teorik eğitimi biraz daha az alıyorlar bence bilgisayar mühendisliği için teorik eğitimin fazla olması o algoritmaları kavramak için daha iyi bir seçenek bu da teknik üniversitelerde var bir de teknoloji fakültesi mezunu mühendisler öğretmenlik diploması da alıyor mebde öğretmenlik yapabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 20 Ağustos 2021; 16:28:19 > -
son up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X