Şimdi Ara

İstanbul Teknik mi Yıldız Teknik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
20.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sizce hangisi.ben bi sayısal öğrencisiyim hedefim bu ikisinden biri.ama hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum.gerek eğitim gerek kampüs gereksede olanakları bakımından hangisi daha iyi?cevaplarınızı bekliyorum.......

• bölümüne göre değişen bir soru...
    sen hangi bölümü istiyorsun?

ben yıldızdayım bölümüne göre piyasaya hakimlik değişiyor
  • ben inşaat,makine elektrik gibi bölümleri istiyorum.
  • ben de inşaattayım

inşaatta kesinlikle itü den iyi konumda yıldız.

makine dersen itü derim.

elektrik de 2 si de iyidir fark yapmaz
  • Peki mimarlık?
  • Makine mühendisliği vs . düşünüyorsan Kocaeliyide listene katmanı öneririm .
  • sonuçta bir kere üniversite okuyacan bunun için olacaksada en iyisi olsun derim. yıldıza bende gitmeyi istiyordum ki en çok güzel bir eğitim almak için(bölüme göre değişiyor tabi) bunun yanında ortam,kampüs vs. de önemli.şimdiki okulumu sevmiyorum keşke tercihlerimi kendi isteğime göre yapsaydım diyorum.büyükleri belli bir yere kadar dinleyecen ,başkalarının fikirlerinden yararlanmak güzel, sonrası senin hayatın kendin yön ver ama dikkatte etmelisin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya Teknik mi Selçuk Üni. mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mimarlık da özelleşmiş bi üni varken ona gitmek daha mantıklı heralde

mimarsinan yazsın isteyen ...

ama şu var mimarlık baya zor bir bölüm inşaat gibi devamlı çizim falan var girmeden önce bölümün içeriğini öğrenin kesin sonra pes etmeyin de
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Makine mühendisliği vs . düşünüyorsan Kocaeliyide listene katmanı öneririm .

istanbul istiyorum valla...
  • valla bence yıldız tekniği seç.gerek kampüs gerekse eğitim bence süperyani benim arkadaş yıldız teknik elektriği bitirdi ve şirketler onu buldu çalıştırmak için
    bide ii bi derece ile bitirirsen havada kaparlar seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

mimarlık da özelleşmiş bi üni varken ona gitmek daha mantıklı heralde

ama şu var mimarlık baya zor bir bölüm inşaat gibi devamlı çizim falan var girmeden önce bölümün içeriğini öğrenin kesin sonra pes etmeyin de

Zaten çizimle ilgili olması gerekiyor başka iş yapamam çünkü Endüstriyel tasarım da olabilir mimarlık da...

• quote:

Orjinalden alıntı: GebereJackson

quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

mimarlık da özelleşmiş bi üni varken ona gitmek daha mantıklı heralde

Zaten çizimle ilgili olması gerekiyor başka iş yapamam çünkü Endüstriyel tasarım da olabilir mimarlık da...

bak gir yıldız a madem inşaat yaz ort yap mimarlıkla çap yap sonra aranan kişiler listesinde ilk numarayı al

• itü nün kampüsü nasıl...yani ortan nasıl?rahat bi yer mi?

• Offffffffffff hayatımın belki de en büyük pişmanlığını Yıldız Teknik'e gitmeyerek yaşadım...

Ama elbette puanım yeterli olsa iTÜ'yü tercih ederdim...

Makina Müh. tercih etmeyi düşünen arkadaşlar iTÜ'den şaşmasınlar...

Bir laf vardı bizim zamanımızda hala kullanırlar mı bilmem, ODTU'den mezun olan zengin, iTÜ'den mezun olan Makina Mühendisi olur diye

• quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

Offffffffffff hayatımın belki de en büyük pişmanlığını Yıldız Teknik'e gitmeyerek yaşadım...

Bir laf vardı bizim zamanımızda hala kullanırlar mı bilmem, ODTU'den mezun olan zengin, iTÜ'den mezun olan Makina Mühendisi olur diye

valla ben itü istanbulun odtüsü diye bi laf duydum...doğrumu yani istanbulda itü mezularına öncelik tanınıyormuş.

• Bu da soru mu.
    Puanın yetiyorsa her türlü İTÜ tabi ki
  • Bir de Ankara'da çalışacak olanlar ODTÜ Mimarlığı, İstanbul'da çalışacak olanlar İTÜ, YTÜ, MSÜ seçsin diyorlar. Bunun doğruluk payı var mıdır acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GebereJackson

Bir de Ankara'da çalışacak olanlar ODTÜ Mimarlığı, İstanbul'da çalışacak olanlar İTÜ, YTÜ, MSÜ seçsin diyorlar. Bunun doğruluk payı var mıdır acaba?

bende merak ediyorum bunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

Offffffffffff hayatımın belki de en büyük pişmanlığını Yıldız Teknik'e gitmeyerek yaşadım...

valla ben itü istanbulun odtüsü diye bi laf duydum...doğrumu yani istanbulda itü mezularına öncelik tanınıyormuş.

O konuda duyduğun şey komik bir dedikodu diyebilirim sadece, yani İstanbul'da ITU çıkışlılar, Ankara'da ODTU çıkışlılar tercih edilir diye bir kıstas yok...

Belki şehri tanıyan ve o şehirde okumuş olan birisi ilgili şirket tarafından daha cazip sayılabilir... Bu da varsayım elbette....

Ama iTÜ için ''İstanbul'un ODTU'sü'' demek iTÜ'ye tam bir hakarettir, çünkü iTÜ tarihi ve gelişimi bakımından ODTU'den çok çok daha sağlam bir üniversitedir mühendislik konusunda...

• Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.