< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezun Superman -- 21 Temmuz 2018; 17:49:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezun Superman -- 21 Temmuz 2018; 17:49:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam odtu itu istiyor YTÜ e bok atıyor ama sınav sonucu bigeliyor ki puanı YTÜ mühendisliklerine yetmiyor yani ilk 40k içinde değil (belli başlı mühendislikler içinde) sonra diyor ki YTÜ ne len gtu var agü var iyte var ama çocuk ilk 40k girse zaten YTÜ yazacaktı.yani siz burdan fazla etkilenmeyin.
|
Çünkü YTÜ, ODTÜ ve İTÜ ye göre daha ulaşılabilir, diğer 2 üniversiteye laf atsa ciddiye alınmayacağını bilir ve bu yüzdendir ki Gtü, Taü, İyte, hacettepe trolleri hiçbir bilgisi ve fikri olmadan sallar okula.
|
Gtu ytu den iyi ise neden tercih edilmiyor ve siralamasi baya dusuk?Biri aciklarsa sevinirim
Not:Marmara ya gidiyorum |
Önce İTÜ mühendisliklerinin yurtdışı sıralamasına bak sonra yorum yap.Bilgin olmayan konuda fikrin de olmasın.
|
Ben zaten eğitimi ya da yurt dışı sıralamaları hakkında bir yorum yapmadım. Sadece şehir faktörü vurgusunun aynı şehirdeki diğer üniversiteler için de geçerli olduğunun doğallığını belirttim. Şimdi gidip İTÜ doğuda olsa kaç kişi yurt dışı sıralaması iyimiş falanmış diye gidecek sanıyorsun. Herkes başta büyük şehirler olmak üzere kendine uygun yerdeki alternatif üniversitelere yönelecek. Önce anlayalım sonra yazalım.
|
Hocam ona bakarsan Marmara İngilizce öğretmenliği de Boğaziçi İngilizce öğretmenliği kazanamayan dilcilerin okulu.
Eee bu mantıkla Marmara Üniversitesi'ne kötü okul mu diyeceğiz? |
Evet YTU taşlanır.Eğer İstanbul'da değil de Anadolu da bir ilde olsa sıralaması en az 2 kat düşer.
Hele şuan çok ihraçlar oldu YTU de. |
3 mesaj üstüne bak
|
Arkadaşlar buraya nasıl giderim? piknik yapacam da kampüsünde. Millet bahçesi olmuş diyorlar
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezun Superman -- 7 Ağustos 2018; 19:39:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFCEEC3A4 -- 21 Temmuz 2018; 20:7:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |