Şimdi Ara

DH'NİN YILDIZ TEKNİK TAKINTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
11.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar YTÜ bir asırlık geçmişi olan köklü bir üniversite.

Mühendislikte de ODTÜ ve İTÜ kadar olmasa da isim yapmış ve bir çok öğrencinin hedeflediği bir yer.

Ama bu forumda bir çok konuda YTÜ'nün taşlandığını, küçümsendiğini hatta TAÜ, GTÜ gibi belkide kısaltmalarından anlamayıp google a aratacağınız üniversitelerin YTÜ'den daha iyi olduğunu iddia edenlerin olduğunu bile gördüm.

Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezun Superman -- 21 Temmuz 2018; 17:49:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben zaten eğitimi ya da yurt dışı sıralamaları hakkında bir yorum yapmadım. Sadece şehir faktörü vurgusunun aynı şehirdeki diğer üniversiteler için de geçerli olduğunun doğallığını belirttim. Şimdi gidip İTÜ doğuda olsa kaç kişi yurt dışı sıralaması iyimiş falanmış diye gidecek sanıyorsun. Herkes başta büyük şehirler olmak üzere kendine uygun yerdeki alternatif üniversitelere yönelecek. Önce anlayalım sonra yazalım.
  • Birileri yine odtu itu kazanamamis

• ODTÜ İTÜ BOĞAZİÇİ kazanamayan sayısalların okuludur ytü.
    Gebze iyte gibi üniversitelerin yanına bile yaklaşamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GTÜ'NÜN TROLLÜ YÜZÜNDEN ÖYLE OLDU BEN OLAYA EL ATICAM.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet YTU taşlanır.Eğer İstanbul'da değil de Anadolu da bir ilde olsa sıralaması en az 2 kat düşer.

Hele şuan çok ihraçlar oldu YTU de.

• Çöp

• Bir itü odtü değil evet ama o diğer üniversiteler kadar da kötü değil. Bende ytü yazmak istemeyen taraftayım çünkü mezunlar ve okuyanlarda dahil olmak üzere büyük bir kitle eski kalitesinin olmadığını ve kadrosunun fetö operasyonundan büyük ölçüde etkilendiğini söylüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godsu

Birileri yine odtu itu kazanamamis
    Hocam ben YTÜ de okumuyorum.Okumayı da düşünmüyorum.ODTÜ-İTÜ YTÜ den çok daha iyi. Ben sadece çok rastladigim için boyle bir konu actim. Hemen duz mantik dusunmeyin yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezun Superman -- 7 Ağustos 2018; 19:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makakubukak

Evet YTU taşlanır.Eğer İstanbul'da değil de Anadolu da bir ilde olsa sıralaması en az 2 kat düşer.

Hocam İstanbul faktörü sadece YTÜ ye mi avantaj sağliyor?

• Çünkü YTÜ, ODTÜ ve İTÜ ye göre daha ulaşılabilir, diğer 2 üniversiteye laf atsa ciddiye alınmayacağını bilir ve bu yüzdendir ki Gtü, Taü, İyte, hacettepe trolleri hiçbir bilgisi ve fikri olmadan sallar okula.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rolls Royce ll

ODTÜ İTÜ BOĞAZİÇİ kazanamayan sayısalların okuludur ytü.
    Gebze iyte gibi üniversitelerin yanına bile yaklaşamaz.
    Hocam ona bakarsan Marmara İngilizce öğretmenliği de Boğaziçi İngilizce öğretmenliği kazanamayan dilcilerin okulu.

Eee bu mantıkla Marmara Üniversitesi'ne kötü okul mu diyeceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Makakubukak

Evet YTU taşlanır.Eğer İstanbul'da değil de Anadolu da bir ilde olsa sıralaması en az 2 kat düşer.

Hocam bana kalırsa bu olay İTÜ için de geçerli. Eğer İTÜ İstanbul dışında bir yerde olsaydı bugünkü sıralamalardan çok farklı bir hal alırdı emin ol. Ayrıca ben de şehir faktörünün YTU yükselttiğinde hem fikirim..
  • Henoxx kullanıcısına yanıt
    Önce İTÜ mühendisliklerinin yurtdışı sıralamasına bak sonra yorum yap.Bilgin olmayan konuda fikrin de olmasın.
  • çöpoğlu çöp aşırı overrated okul bu kadar berbat yerde olup bu kadar sükse yapmış son khklardan sonra çoğu hocası yerle yeksan olmuş kampüs taşıma sorunu yaşayan sırf istanbul içinde diye yüksek sıralaması var.

(gelirse yazarım)
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Ben zaten eğitimi ya da yurt dışı sıralamaları hakkında bir yorum yapmadım. Sadece şehir faktörü vurgusunun aynı şehirdeki diğer üniversiteler için de geçerli olduğunun doğallığını belirttim. Şimdi gidip İTÜ doğuda olsa kaç kişi yurt dışı sıralaması iyimiş falanmış diye gidecek sanıyorsun. Herkes başta büyük şehirler olmak üzere kendine uygun yerdeki alternatif üniversitelere yönelecek. Önce anlayalım sonra yazalım.
  • Ödtü itü boun > gsü >taü >iyte gtü ytü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam odtu itu istiyor YTÜ e bok atıyor ama sınav sonucu bigeliyor ki puanı YTÜ mühendisliklerine yetmiyor yani ilk 40k içinde değil (belli başlı mühendislikler içinde) sonra diyor ki YTÜ ne len gtu var agü var iyte var ama çocuk ilk 40k girse zaten YTÜ yazacaktı.yani siz burdan fazla etkilenmeyin.

• Yıldız 2. sınıf olarak aklımıza kazınmış orayı kötü biliriz o yüzden ama kesinlikle iyi bir okul ona lafımız yok.Odtü itü degil
  • Evet Yıldız'a laf edenler var ama TAÜ ve GTÜ daha iyi diyen görmedim.

• Aquess kullanıcısına yanıt
    3 mesaj üstüne bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFCEEC3A4 -- 21 Temmuz 2018; 20:7:40 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.