Şimdi Ara

DH'NİN YILDIZ TEKNİK TAKINTISI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
11.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezun olsa bile matematikçi ya da fizikçi olarak mezun olur. İlk dönemki matematiğin kredisine baksana

Bir zamanlar burayı ciddi ciddi düşünüp araştırıyordum falan, sonra gözüm korktu, vazgeçtim :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neinname

Mezun olsa bile matematikçi ya da fizikçi olarak mezun olur. İlk dönemki matematiğin kredisine baksana

Bir zamanlar burayı ciddi ciddi düşünüp araştırıyordum falan, sonra gözüm korktu, vazgeçtim :/
    Hocam abartı yerlerden cidden kaçınmak lazım. O kadar matematik ya da fizik, kimya bu adamın ne işine yarayacak ki ? Sonra Türkiye'deki üniversiteler neden ilk 500'e zor giriyor. E tabi ki zor girer. Şimdi ben ekonomi istiyorum. İTÜ yazacağım. Gelmezse ki büyük ihtimalle gelmeyecek YTÜ gelecek. Eğitimi güzel de mesela gereksiz ağır matematik dersi koymuşlar. Sanırım Calculus. Saçma yani. Onun yerine git ekonomi ile ilgili bir ders koy.

• GSÜ zaten sözel ağırlıklı bir üniversite. Mühendislik bölümü açınca altından kalkmamış görüldüğü gibi :(

Calculus'un çok ağır olması bence o kadar da kötü bir şey değil. Baya kullanılıyor sanırım. Ama dediğin gibi dersi ortalama zorlukta tutup mikroekonomi falan koysalarmış daha mantıklı olurmuş bence.

• Gtüne girmek varken bu ünileri yazmam kimse kbakmasin

• quote:

GSÜ zaten sözel ağırlıklı bir üniversite. Mühendislik bölümü açınca altından kalkmamış görüldüğü gibi :(

Calculus'un çok ağır olması bence o kadar da kötü bir şey değil. Baya kullanılıyor sanırım. Ama dediğin gibi dersi ortalama zorlukta tutup mikroekonomi falan koysalarmış daha mantıklı olurmuş bence.
    Mikrosu da var makrosu da var ama Calculus da var hocam. Elle eğri çizilmiyor ki artık hocam Excel yetiyor. 2.sınıfa da Excel dersi koymuşlar zaten.
  • Sondan bir önceki cümleni çok anlamadım :(. Calculus'un tek amacı eğri çizmek değil ki :(

• quote:

Sondan bir önceki cümleni çok anlamadım :(. Calculus'un tek amacı eğri çizmek değil ki :(
    Hocam türev-integral ekonomide genelde eğriler için kullanılıyor o yüzden söyledim.
  • Hocam bildiğim kadarıyla bazı formüllerin hesaplanabilmesi için de kullanılıyor.

Ama başta ekonomi değil de herhangi bir mühendislikten bahsettiğini sanmıştım, o yüzden böyle yazdım :D Ekonomi istiyorum kısmını yanlış anlamışım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 24 Temmuz 2018; 9:57:0 >
  • quote:

Hocam bildiğim kadarıyla bazı formüllerin hesaplanabilmesi için de kullanılıyor.

Ama başta ekonomi değil de herhangi bir mühendislikten bahsettiğini sanmıştım, o yüzden böyle yazdım :D Ekonomi istiyorum kısmını yanlış anlamışım :(
    Yok hocam ekonomide Calculus ne arıyor ben ona uyuz oldum.
  • Çok basit bir düzeyde koyabilirler de ağır bir calculus abartı olmuş gerçekten.

Ama iyi yanından bak, zevkli bir ders en azından

• quote:

Çok basit bir düzeyde koyabilirler de ağır bir calculus abartı olmuş gerçekten.

Ama iyi yanından bak, zevkli bir ders en azından
    İnşallah öyledir.
  • Tercih zamanı up

• 1 senede okul nasıl patlar oynat bakalım

• Arkadaşlar buraya nasıl giderim? piknik yapacam da kampüsünde. Millet bahçesi olmuş diyorlar
  • Tabii ki forumda YTÜ konusu abartılıyor ama asıl YTÜ'lülerin(Akademisyenler) YTÜ ile bir takıntısı var(bu cümle açıklamaya yeter diye düşünüyorum.)
  • yıldız kampüsünün taşınması ve millet bahçesi meseşesi okul imajına ciddi zarar verdi ve bu tercihlere az çok yansıdı ama eğitimle alakalı burada yazılanların büyük çoğunluğu asılsız.
  • millet bahçesi olayı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: agiros

millet bahçesi olayı nedir
    Kampüs artık haftasonları halka açık olacak. Sınırsız mangalll timeee
  • Yalnız dh nin hak verdiğim konularından biridir. Çünkü kampüs taşınmasından tutun okulun fetö bağıntısına, okuldaki hocaların okulu geçmişimiz var deyip şimdiyi konuşmamasından tutunda diğer okulların gelişim gösterirken YTÜ nün çabasının olmamasına kadar bir çok sebep var. Belki bunları bilmemelerine rağmen laf atıyorlar ama bozuk saatte günde 2 defa doğru gösteriyor.
  • Up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.