Şimdi Ara

DH'NİN YILDIZ TEKNİK TAKINTISI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
4
Favori
11.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tr'nin en underrated ünisi. tek sıkıntısı sıralamalarının düşük olması. o da yükseliyor ve yükselecektir zamanla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir teknik üniversite bile olamayan balun hisarüstü dersanesini övün siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 7 Ağustos 2022; 13:59:59 >
  • Bence YTÜ'nün burada aşağılanmasının bir temeli var.

YTÜ denilince yks adaylarının aklına gelen ilk şey İTÜ'nün alt segmenti oluyor. Sanki altta kalanlar buraya gidiyormuş gibi bir algı oluşuyor insanların kafasında. Ben de bundan muzdariptim o yüzden tercih etmedim. Rasyonel bakınca aslında YTÜ; belki İTÜ kadar iyi olmasa da gayet iyi bir üniversite. Tier 2 diyebileceğimiz köklü üniversitelerin başını çekiyor.

GTÜ YTÜ'den daha iyi diyenler de var. Burada GTÜ'ye kimileri tarafından daha iyi denmesinin sebebi bence GTÜ'nün herhangi bir üniversitenin düşük hali diye tanımlanmamasıdır. GTÜ GTÜ'dür; başka bir üniversiteyle YTÜ gibi direk karşılaştırılmaz. O yüzden insanlarda YTÜ kötüdür algısı oluşuyor.

Bunlar tabii benim kişisel düşüncelerim, başka bir fikri olan varsa dinlemek isterim.

• whatnow W kullanıcısına yanıt

Akademinin geldiği hal ortada hocam üniversitelerin verdikleri eğitimlerde ortada artık bir iş yaptırmıyor , burada bence üniversitenin sosyalliği ,markası devreye giriyor ytü nün aşağı kalır bir yanı yok bu konularda diğer top tierlardan

• ytü yüksek lise gibidir.Change my mind

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    DH'NİN YILDIZ TEKNİK TAKINTISI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.