Şimdi Ara

İstanbul Teknik mi Yıldız Teknik mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
20.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: manhack

itü nün kampüsü nasıl...yani ortan nasıl?rahat bi yer mi?

ana kampüs maslakta.. gayet hoş bir kampüs, yeşil.. içinde göleti filan var :)
    yurtlar da kampüsün içinde..
  • ben hala yıldız diyorum sana okuyanlara sor anlarsın neden dediğimi
  • İTÜ için istanbulun ODTÜ sü demek baya abes olmuş İTÜ 200 küsür yıllık bir okulken, ODTÜ İTÜ hocalarının 1960 yılında kurduğu okuldur.

ODTÜ ingilizce eğitimi ve şahane kampüsüyle şu an İTÜ nün önünde gibidir. İTÜ kampüsü açık konuşmak gerekirse beklentilerinizi tatmin etmez ( en azından kız popülasyonu ile). ikisindede bol miktarda yeşillik var merak etmeyin.

imkanı olan gelsin bir İTÜ mimarlık binasını görsün yorumunu ona göre yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thron -- 23 Mart 2008; 17:51:23 >
  • mimarlıkta yıldız

kalan tüm mühendisliklerde itü

babam itü inşaat , dayım itü makine mezunu ikiside enka da çalışıyor.işte şimdiye kadar hiçbir sıkıntıları olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: giago008

İTÜ için istanbulun ODTÜ sü demek baya abes olmuş İTÜ 200 küsür yıllık bir okulken, ODTÜ İTÜ hocalarının 1960 yılında kurduğu okuldur.

ODTÜ ingilizce eğitimi ve şahane kampüsüyle şu an İTÜ nün önünde gibidir. İTÜ kampüsü açık konuşmak gerekirse beklentilerinizi tatmin etmez ( en azından kız popülasyonu ile). ikisindede bol miktarda yeşillik var merak etmeyin.

peki arkadaş ortamı nasıl....gerçi kız yok diyosun ama.

• yıldız a gel ortam gör

benim babam da itü inşaat mezunu ben yıldız mezunu olcam inşaallah o ayrı
  • ailecek inşaat mühendisi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

quote:

Orjinalden alıntı: giago008

İTÜ için istanbulun ODTÜ sü demek baya abes olmuş İTÜ 200 küsür yıllık bir okulken, ODTÜ İTÜ hocalarının 1960 yılında kurduğu okuldur.

peki arkadaş ortamı nasıl....gerçi kız yok diyosun ama.

şöyle diyeyim okulların kalitesi yükseldikçe arkadaş ortamının samimiyetinde ciddi bir düşme olur zira herkesin hedefleri vardır ve bu hedeflere ulaşabilmek için birbiriyle ilişkilerine mesafe kor.

elektronik fakültesine gelirsen kız mız yok aklına şimdiden kazı. inşaat ve makina bölümlerinde kız olmasada bu bölümlerin bulunduğu fakültelerin diğer bölümlerinde var.

arkadaşlık ortamı birazda takılacağın formata bağlı yüksek not ortalaması gibi bir hedefin varsa çevrende bu tip insanlardan oluşacak sürekli yapman gerekenler olacak kendine vakit ayıramıyacaksın.
    ; okulun tadını çıkaran gruptan olursan notların düşük olacak ortamın olacak.

üniversiteye ortam için gelinmez amacın geleceğini sağlama almaksa bu okullarda bir mühendislik okuyacağına herhangi bir ilde tıp veya eczacılık oku.

• odtü=itü>yıldız
  • bir itülü olarak itü yü tavsiye ederim koskocaman kampüsüyle ayazağa kampüsünü bi gez..
    ben tuzla kampüsündeyim deniz ulaştırma ve işletme müh.
  • ya burda çoğu kişinin yaptığı benimki seninkinden iyidir muhabeti.bi defa itünün ismi vardır her alanda ytü ile kıyaslanamaz puanına göre ilk tercihin itü ikincisi de aynı bölümün ytü südür. kim ne derse desin bu çoğunlukla böledir. ama yine de istanbula gelme imkanın varsa iki üniversitenin de kampüsünü ve yurt olanaklarını araştırıp görmen gerekir. bunlar ne kadar 2. planda kalsa da kampüsün yeri yurtlarının yeri istanbul gibi bi yerde çok önemli.
  • Tükiye'nin en iyi mimarlık fakültesi İTÜ mimarlıktır.
  • Bilgisayarları nasıl Yıldız Tekniğin bilgisayarı iyimiş diye duydum ama İTÜ'yü bilmiyorum hangisi daha iyi ayrıca.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 10 Nisan 2021; 17:10:56 >
  • Endüstri mühendisliğinde hangisini önerirsiniz?

Odtü Boğaziçi Yıldız İTÜ ?

Ve kimya mühendisliğinde
  • bence bu bölümler hakkında bilgi için o bölümde en az 3. sınıf insanlarla konuşmanız gerekir çünkü o insan stajını yapmış meslek derslerini almış bilgi sahbidir ve daha sağlam bilgi alırsınız ben itü petrol ve doğalgaz müh deyim sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious_tr -- 23 Mart 2008; 20:10:05 >
  • Yıldızın hiçbir şeyi iyi değil. Eğitim desen o da bir şeye benzemiyor. Yıldızlı olarak Yıldızdan uzak durmanı tavsiye ederim.

Yönetim kadrosunun üçkağıtçılıktan başka işi yok.
  • Mühendislik deyince akla İTÜ gelir

Mühendishane-i Bahr-i Hümayun, 1773
  • odtü
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrlocker

bir itülü olarak itü yü tavsiye ederim koskocaman kampüsüyle ayazağa kampüsünü bi gez..
    ben tuzla kampüsündeyim deniz ulaştırma ve işletme müh.

gemi güverte mühendisliği felan nasıl ne gibi avantajları var mezun olduktan sonra.iş inkanı ne durumda?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.