Şimdi Ara

** Sinan Gümüş Yeteneksizi ** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam vallahi aynı düşüncelere sahibiz . Semih Kaya varken maçları izlemiyordum . Maçtan önce 11'lere bakıyordum oynuyosa izlemiyordum artık Sinan yüzünden maçları izlemeyeceğim böyle giderse . Bu kadar vasıfsız , futbola ihanet bi adamı neden izleyeyim ki ? Boyu , fiziği, şut özelliği , koşusu herşeyi var ama ne kendine bakıyor ne de futbol vizyonunu geliştiriyor . Varsa yoksa sol ayağına top gelsin o da vursun . Zaten bu adam Almanya'dan buraya şutlandıysa sebebi takım oyununu bilmemesindendir . Aynı Yasin Öztekin gibi . Dortmund bi adamı kolay kolay bırakmaz . Bakın örnekleri mevcut işte Yasin Öztekin , Emre Mor .
  • Kesinlikle ilk 11 oynayabilecek bir oyuncu değil. Fakat en iyi yedek Türk sağ kanat olabilir maliyeti de göz önünde bulundurulduğunda. Ama geçen seneki Feghouli performansı da çok düşüktü. Muhtemelen artık ilk 11'de göremeyiz uzun bir süre. Küfür edip, yeteneksiz deyip küstürmeye gerek yok çünkü en az 4-5 sene daha kadroda alternatif oyuncu olarak duracak.
  • Yok mu şu vasıfsızdan kurtuluş yolu yemin ediyorum çıldırıyorum evde izlerken. Yeter ya görmek istemiyorum yine kanser etti bu maç beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu maçta adamı eleştirmek için direkt olarak art niyetli olman gerek.

erenin oynadıgı futboldan 100 kat daha iyi oynadı. ben de hiç sevmiyorum fakat eğer elde sadece eren ve sinan varsa sinan değerlendirilmeli.
  • bu maçta sinanı beğenmeyenler maçı hangi kafayla izlediler acaba
  • Yani kanatta oynadığı maçlarda hep söyledim berbat oynuyor diye ama dün forvette Eren ile kıyaslanamayacak kadar iyi oynadı. Hatta bence Eren Sinan ın yedeği olsa daha iyi olur gibi.
  • Bu maçta Sinan iyiydi yerinde olmadığı yerde çabaladı etti bu da yeter fakat bu maç tüm sezonların kusurlarını örtmez. Daha çok çalışması gerekiyor ve şuan elimizde daha iyisi olmadığı için 11'de. Yoksa 11 oyuncusu olabileceğini sanmıyorum. Onyekuru 3-4 yaş daha küçük ama tecrübesi daha çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nartive

Hocam vallahi aynı düşüncelere sahibiz . Semih Kaya varken maçları izlemiyordum . Maçtan önce 11'lere bakıyordum oynuyosa izlemiyordum artık Sinan yüzünden maçları izlemeyeceğim böyle giderse . Bu kadar vasıfsız , futbola ihanet bi adamı neden izleyeyim ki ? Boyu , fiziği, şut özelliği , koşusu herşeyi var ama ne kendine bakıyor ne de futbol vizyonunu geliştiriyor . Varsa yoksa sol ayağına top gelsin o da vursun . Zaten bu adam Almanya'dan buraya şutlandıysa sebebi takım oyununu bilmemesindendir . Aynı Yasin Öztekin gibi . Dortmund bi adamı kolay kolay bırakmaz . Bakın örnekleri mevcut işte Yasin Öztekin , Emre Mor .
    + koray günter

• sinan kendini geliştirmiyor. herşey gelişirken sen yerinde kalıyorsan geridesin demektir. insan son vuruş çalışır be. 2 net pozisyonu yedin. bu arada pozisyon geçtikten sonra uzun süre elini kafasının arasına koyan adamdan Bi.şey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiğidi öldür hakkını yeme. Dün maçta iyiydi. Hatırladığım 3 kendi pozisyonu , 2 tane de arkadaşlarını pozisyona soktu. 5 net pozisyonda bu adamın etkisi vardı. Evet bitiricilik yoktu. Tecrübesizliği var bu tip maçlarda , buna ek olarak fazla konsantrasyondan basit düşünmüyor futbolcular. Aynısı Rodriguez'e de oldu. Ligde yakalasalar bunları atarlardı. Bak Fernando'ya çıkıp oynuyor aynı şekilde. Tecrübe farkı. Sinan için ben üst düzey olacağını düşünmüyorum ama çöp değil kesinlikle. Üstelik şunu da unutmayın gelecek yabancı sınırında elimizde tutmamız gereken önemli bir oyuncu. O yüzden yapacaksanız yapıcı eleştiri yapın.
  • Gol atamayınca eleştirilmiş hemen. Ulan siz
  • yorumlara baktım da sanırım bir maç oynayınca tüm oynamadığı maçları unutuyoruz.
  • bu sinan denen adamı hiç sevmem performans ve karakter olarak sıkıntılı bir arkadaş kendisi, hatta hoca neden bunu oynatıyor illa oyuna sokacaksa 2. yarı 60-70 den sonra oyuna soksun diye eleştirenlerden biride benim,

hakkını verelim dünkü maçta pozisyonlara sayesinde girdik, kendisine ön yargılı olmama rağmen erenden daha iyi işler yaptığını görebiliyorum.. bu forvetsizlikte başka çaremizde yok kendisini bencilliği bırakıp mental olarak geliştirmesi gerek. bunları da hoca vasıtasıyla düzeltebilir olmuyorsa kıçına tekmeyi vursun zaten sözleşmesi de bitiyor defolsun gitsin.

ayrıca 4e 1, 5e 2 pozisyonlarda özellikle bencilliği bırakması lazım artık, feghouli ve bu arkadaş böyle bir sürü pozisyonun içine ettiler. hocanın kulağını çekmeyi bırak bunların kulağına uçan tekme atması lazım ki yapmamaları için iz bırakıcı bir şey olması gerek. bu adamı maçlarda görünce sinir katsayım 2 kat daha artıyor.

• henry den olmayacağı belli oldu forvette en az 2 maç sinan a 11 de şans verilmeli. eren yerine devre arasına kadar sinan sonrası garry muğdat hatta maicon forvette denenebilir, eren asla 11 oynamamalı
  • forumda futboldan anlamıyan okadar adam var ki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.