Şimdi Ara

** Sinan Gümüş Yeteneksizi **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nefret ediyorum şu adamdan izledikçe midemi bulandırıyor. Kaleciden veya Direkten dönen topları gole tamamladı diye oyuncu ilan edildi. Ne dripling ne çalım ne orta hiçbir şey yok bu adamda.. Kim ne diye beğeniyor bu adamı gerçekten merak ediyorum.

Bundan önce de Semih Kaya haterlığım vardı çok şükür kurtulduk. Bu ondan da rezil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinanla hemen sözleşme imzalanmalı . Seneye kaparlar
    Ağustostaki maçları fazla değerlendirmeye almayın . Sıcaklık,nem üstüne daha tam hazır olamama eklenince temposuz oluyor oyuncular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 19 Ağustos 2018; 22:40:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 15 dk topçusu.Ha bir de Ziraat Kupası golcüsü
  • Son 15 dakika topçusu aynen dediğiniz gibi.

Fatih Terim neden ısrar ediyor anlamıyorum. Hele geçen hafta orta saha liderliğini de oyun kurmayı filan vermişti. Acaba sezona Gomis, Feghuli, Belhanda'yı falan yormayayım mı diyor anlamadım. Geçen hafta da ne kadar pasif olsa dahi Selçuk girdikten sonra takım orta sahada normalleşmişti.

İnşallah Eren ve Sinan'da inat etmez Terim. Mariano 4-5 defa neden kimse yanıma gelmiyor diye bağırıp durdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Son 15 dakika topçusu aynen dediğiniz gibi.

Fatih Terim neden ısrar ediyor anlamıyorum. Hele geçen hafta orta saha liderliğini de oyun kurmayı filan vermişti. Acaba sezona Gomis, Feghuli, Belhanda'yı falan yormayayım mı diyor anlamadım. Geçen hafta da ne kadar pasif olsa dahi Selçuk girdikten sonra takım orta sahada normalleşmişti.

İnşallah Eren ve Sinan'da inat etmez Terim. Mariano 4-5 defa neden kimse yanıma gelmiyor diye bağırıp durdu...
    Terim inadı işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

Sinanla hemen sözleşme imzalanmalı . Seneye kaparlar
    Ağustostaki maçları fazla değerlendirmeye almayın . Sıcaklık,nem üstüne daha tam hazır olamama eklenince temposuz oluyor oyuncular.
    Adamı sadece bu yaz izlemedik..

• Görüyorsunuz de mi çıkmadan önce nasıl rezil etti topu. Tam kör ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut elmas efsane ya
    4 ay önce açıldı
    Bünyamin burak çorman
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kupa starı

• 11 oyuncusu olmadığını bir kez daha ispatladı ama kontratı mutlaka uzatılmalı 2 yıl, yedekten girince katkı verdiği gerçeği ve yabancı sınırı ortadayken harcanmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

11 oyuncusu olmadığını bir kez daha ispatladı ama kontratı mutlaka uzatılmalı 2 yıl, yedekten girince katkı verdiği gerçeği ve yabancı sınırı ortadayken harcanmamalı
    bence uzatılmamalı.. yunusun üzerinde dursak 10 kat daha karlı oluruz
  • Sinan Gümüş'e yeteneksiz diyen adam futboldan anlamıyordur.

Zaten konuyu senin açmana şaşırmadım. Futbol bilgin 0 çünkü.

Futbol bilgisi sıfır diğer 2 arkadaş WINTER ve Extrame'de toplandığına göre birbirinizi iyi bulmuşsunuz 3'lü.
  • Tamam bu maç çok kötüydü de, adamı sanki vatan hainiymiş gibi de şey yapmaya gerek yok.

Evet Sinan'dan ilk 11 oyuncusu olmaz ve kendini bir türlü de istenilen düzeye getiremedi, getiremiyor. Ama geçen seneyi hatırlayın, yedekten girip kaç tane maç kurtardı. Attığı kritik gollerle şampiyonlukta emeği vardı. Bu kadar da bir maç üzerinden vurup öldürmeyin adamı. Ayrıca yabancı sınırı konuşuluyor tekrar, böyle bir ortamda Sinan'ı bonservissiz göndermek aptallığın daniskası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Adamı sadece bu yaz izlemedik..

Alıntıları Göster
    Sinan yeteneksiz iste üç büyüklerdeki oyuncuların %80-90 yeteneksizdir. Abartıyorsunuz. Sinan bileklerine hakim bir oyuncu. Ayağıda baya düzgündür. Yedek için ideal bir oyuncu. Yabancı sınırı geldiğinde fıldır fıldır yerli ararsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 20 Ağustos 2018; 0:33:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan’ın sorunu yeteneksiz olması değil. Adamda hırs yok, azim yok, heyecan yok. Daha iyi olmak için, kendini geliştirmek için çabalamıyor.

Geçen sezonu hatırlayın. Sanıyorum Göztepe maçıydı. Sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kaldığı için ağlayan Garry Rodriguez’deki hırsın, isteğin yarısı bunda olsaydı şimdi farklı bir konumda olabilirdi. Fakat bu kafayla sonraki durağı anadolu takımları olur.

• Oyun içi aktifliği yok, Gomise oyun katkısı düşük diyoruz ama Sinan ondan kötü. Eli belinde top bekliyor, rakip bekleri kovalamıyor. Sadece bitirici ve ayağına istiyor. Yukarıda denildiği gibi bu şekilde sadece hamle oyuncusu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Sinan Gümüş'e yeteneksiz diyen adam futboldan anlamıyordur.

Futbol bilgisi sıfır diğer 2 arkadaş WINTER ve Extrame'de toplandığına göre birbirinizi iyi bulmuşsunuz 3'lü.
    herkesi kendin gibi zannetmen olsa olsa bir garabetir
  • Kendisinden haz etmem, yeteneğine ihanet eden tembel biri, çalışkan falanda değil, olsaydı şuan Galatasaray'ın banko ilk 11 oyuncusu olması gerekirdi.. Parasini alıyor yatıyo aşağı, senede 5 10 maça ya çıkıyo ya çıkmıyo alıyo hayal ötesi paraları spor Arabalar milyonluk evler karılar kızlar hayatını yaşıyor.. Sonra burda açlıktan ağzı lağım gibi kokan kekolarda onu koruyup kolluyor.

Sinan Galatasaray formasını hak etmiyor ama yinede gönderilmesi doğru olmaz.. Bu herifle oturup konuşulmalı kendine çeki düzen vermesi sağlanmalı. Bu kendine hainlik eden futbolculari çook gördük Galatasarayda eski nefret ettiğimiz futbolcu bozuntularıni hatırlayin aydın yılmazlari hatırlayın.. Sinan koşar adım bunlardan biri oluyor.. 1 2 maç oyuna girdi güzel oynadı koştu diye hemen ilah ilan edip oturduğu yerden coşan futbol cahillerine kanmayın, bu adam yeteneğine kendine ihanet ediyor.. Bi kendini toplasa Galatasaray'ın banko oyuncusu olacak ama o yedek kalıp milyonları götürmeyi daha çok istiyor şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 20 Ağustos 2018; 15:25:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Donk'a daha çok ayar oluyorum
  • Sinan genç Semih gibi yedekten girerse anca iş yapar. ilk 11 oyuncusu kesinlikle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Sinan Gümüş'e yeteneksiz diyen adam futboldan anlamıyordur.

bütün yaz sinan ın kontratı uzatılmalı yazmışım bu konuda da yazmışım ezber yoruma gel
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.