Bildirim
Sınav Giriş Belgesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aidsden çıktı alacaksın ben 2-3 tane birden alacağım her ihtimale karşı yedek dursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aistir o aids olsa duramazsın. Bende aynı şekilde 2-3 tane çıkartıcam birini anneme birini babama vericem cüzdanına filan koysun sınava giderken unutma sıkıntısı olmaz.
Ais ne
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: UGzeg
Aistir o aids olsa duramazsın. Bende aynı şekilde 2-3 tane çıkartıcam birini anneme birini babama vericem cüzdanına filan koysun sınava giderken unutma sıkıntısı olmaz.
Tevriye?
ÖSYM aday işlemleri sistemi.
@J.Valjean tevriye değil sistemin adı aids değil(tevriyeyi yanlış biliyor olabilirim edebi kavramlar ile aram kötüdür.) :)
quote:
Orijinalden alıntı: UGzeg
ÖSYM aday işlemleri sistemi.
@J.Valjean tevriye değil sistemin adı aids değil(tevriyeyi yanlış biliyor olabilirim edebi kavramlar ile aram kötüdür.) :)
Osym aday islemlerine niye oyle demislerki ( senin yanlisi olduğu için demedim yanlış anlama ne demek ldugunu gercekten bilmiyordum ) cok sacma degilmi ais in osym aday islemleriyle neğalakasi var ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyla alakasız
benim kağıttada ücret ödenmedi yazıyor ama sonradan ödedik. Ösym sitesinden tekrar çıktı almam mı gerek? Kağıtta ödenmedi yazıyor diye sıkıntı çıkar m?
Osym sitesinde ne yaziyo
Ösym sitesinde kağıdın üstünde hani kimlik bilgilerin bilmem ne falan yazan kağıtta alt tarafta 55 tl nin yanında ödenmedi mi yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiztom -- 3 Mart 2016; 1:55:30 >
quote:
Orijinalden alıntı: Henry Rollins
Konuyla alakasız
benim kağıttada ücret ödenmedi yazıyor ama sonradan ödedik. Ösym sitesinden tekrar çıktı almam mı gerek? Kağıtta ödenmedi yazıyor diye sıkıntı çıkar m?
Çıkar tekrar çıktı al
quote:
Konuyla alakasız
Kardes sinavda basvuru kagidina gerek yok. Sinava giris belgen ve nufus cuzdanin olsun yeter.
AİS aday işlemleri sisteminin kısaltması. Yani ÖSYM'nin ais ile alakası bu.
*AİDS ile çok yakınlar ama yapacak bir şey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: isimsiztom
Ösym sitesinde kağıdın üstünde hani kimlik bilgilerin bilmem ne falan yazan kağıtta alt tarafta 55 tl nin yanında ödenmedi mi yazıyor
Yok kardeşim sitedekinde yazıyor, elimde ücreti ödemeden önceki aldığım kağıtta ödenmedi yazıyor
İyi o zaman bro senin yerine s.çtım
Çok sağol kardeşim düşündüğün için Başvuru kağıdına gerek yokmuş heralde anladığım kadarıyla, sınav giriş belgesiyle karıştırdım
-
Sınava gireceğimiz yerler açıklandıktan sonra sınava giriş belgesini nasıl alacağız ?quote:
Çok sağol kardeşim düşündüğün içinBaşvuru kağıdına gerek yokmuş heralde anladığım kadarıyla, sınav giriş belgesiyle karıştırdım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
Sınava gireceğimiz yerler açıklandıktan sonra sınava giriş belgesini nasıl alacağız ?
Yazdiracaksin.
Elini ekrana koyuyosun kıçından çıkıyo kardeş.Öyle yaptım oldu :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Doqann
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
Sınava gireceğimiz yerler açıklandıktan sonra sınava giriş belgesini nasıl alacağız ?
Yazdiracaksin.
Peki, teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X