Şimdi Ara

Sınav Günlüğüm -Gün 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhaba,bugün hayatımın çok kötü gittiğine karar verdim, fen lisesi 11.sınıf öğrencisiyim ama dersleri adam gibi dinlemediğimden netlerim istediğim üniversite bölümüne gitmek için aşırı düşük,ODTÜ EE istiyorum fakat notlarımı aşırı yükseltmem lazım.YGS sınavına 440 gün kaldı ve konuları yarım yamalak biliyorum. Bu günden itibaren değişmeye karar verdim, tabiki bu uzun bir süreç ama yapmak zorundayım kendi geleceğim için. Foruma her gün akşam günümü yazmayı düşünüyorum, bakalım sınav süreci içerisinde ne psikolojilerden geçicem. Bütün sosyal medya hesaplarımı kapadım sadece whatsapp kaldı arkadaşlarımla soru çözümü için. Bu yazılı döneminde pek ek çalışamayacagım (10 gün sonra biticek) ama sonrasında 1 hafta boşluk ve 15 tatil var. Hayvan gibi çalışma düzeni hazırladım kafamda , 15 tatilin sonunda ders bakımından aşırı güçlenmiş bir biçimde olmayı planlıyorum. Hayatımdaki tavrımı da değiştiriyorum bu günden itibaren, daha derslerde full troll olup eğlenmek yerine sadece sınav odaklı olucam ve ciddi olucam. Neyse her akşam buraya gelip yazıcam belki ilerde okudugumda eğlenirim belki de ne zorluklardan geçtim diye hayret ederim kim bilir :D Umarım herkes istediği üniversiteye gidebilir , hadi iyi çalışmalar yarın görüşürüz

NOT:Sadece bu ilk güne özel bu kadar uzun :D Genelde çok uzun olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.