Şimdi Ara

8 AY 20-30K | Çalışma Günlüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni bilen biliyordur. Mezunum. 2018 netlerimi falan da atmıştım. Obp 88 küsür bir şeyler...
    Bu sıralama mümkün mü değil mi bilmiyorum. Bunu sormanın da bir işe yaramadığını düşünmeye başladım. Haftalık veya aylık planlarımı yazacağım. Takip edecekler inceler ve yorum yaparsa ara ara sevinirim.

BU HAFTA:

FİZİK: Ertan Hoca'dan Vektörler ve Denge konusunu bitecek. 2 soru bankam var. Biri tekrar diğeri konuyu bitirmek amaçlı. İki konunun da Karaağaç'tan sorularını bitireceğim. Haftanın sonuna doğru da Yayın Denizi çözebilirim.

KİMYA: Atomun Yapısı ve Periyodik Sistem + Madde ve Özellikleri bitecek Bizim Kimyamızdan (Bazı kısımları bitti)

MATEMATİK: Açıkçası Ocak ilk hafta Matematik Tyt bitiyor yeni başlamama rağmen. Ocağın ilk haftası full Tyt deneme çözerim. 7 Ocak gibi Kaf 3 başlayacağım. 18 Mart gibi de o bitecek + 1 soru bankasıyla birlikte. Limit biraz biliyorum. Türev Integral için de 2 ay yeter. Son ay da deneme..

BİYOLOJİ: Canlılarin Ortak Ö. Bitti. Bu hafta temel bileşenleri de biter.

GEOMETRİ: Dik Üçgen'e kadar bitecek. + Birey B sonrasında bi soru bankası daha çözeceğim. Haftada 3 konu bile bitirsem Mart başı bitiyor Geo. Sonra full soru deneme şeklinde giderim.

TÜRKÇE: Türkçem zaten iyi. Haftada 1 konu giderek Ocak sonuna bitirip deneme ile devam etmek istiyorum

. Bekir Avşar'ın kanalında 1 milyon 200k dan 20k ya çeken var. 16 ayda yaptım ama çalışma düzenini son 8 ayda oturttum diyor. Ben neden 270k dan 8 ayda yapamayayım? Burayı bazen aylık bazen haftalık güncelleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu açmayı bırakıp çalış bence güncellemeyi felan da boşver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster v1 M kullanıcısına yanıt
    Zaten çalışıyorum. Kafa dağıtacak bir yere ihtiyacım var. Etrafımda kimse sınava hazırlanmıyor. Forum motive ediyor açıkçası. Ayrıca ders sürecinde asla bakmıyorum.

• Takip bende 2ayda tyt bitirmeyi hedefliyorum

• Kolay gelsin hocam. Ben kırıkla hazırlanıyorum. Hedef hamda 5k, umarım yapabilirim. Benim de arkadaşım çevrem falan yok sabah akşam kütüphanedeyim umarım başarabilirim. Konular oturaklı bende matematik ve biyoloji hariç, hatta fizik 12-2 yaptım bu sene ayt full'e yakın yapmayı hedefliyorum umarım başarabilirim. Yardımlaşmak ve dertleşmek istersen yazabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,5 Yıl Tecrübe 55k Maaş
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.