Şimdi Ara

Sınav Günlüğüm -Gün 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet dün başladığım bu serüvende 439 günüm kaldı sınava ,günlerin ne kadar hızlı geçtiğini iyice anladım. Dün birsürü detay vermeme rağmen birkaç şeyden bahsetmeyi unutmuşum. Eve geldiğimde saat 16:30 oluyor,(Sabah 7 de uyanmak zorundayım okul için) sonrasında ise günlerin relax geçiyordu sadece ödevleri yapıyordum (onu bile genelde cevap anahtarından yapıyordum) . Ama artık bilinçlendim . Mesela dün son bilinçsiz geçen günümdü(olmak zorunda).Yazılım olmasına rağmen gece 11 e kadar tamamen yattım ve vaktimi öldürdüm, sonra mecbur 2 ye kadar çalıştım ama sınavdan 80 alsam iyidir (ezber dersiydi hayvan gibi ezber vardı) . Yazılılarım da iyice düşmeye başladı ve sabrım taştı . Artık çalışma zamanı geldi dedim . Yarına da yazılım var bu 10 gün böyle geçicek yazılı dönemi , sonrasında çok güzel çalışma planlarım var

NOT: Her zaman yaptığım yanlış , eve gelince derse oturamıyorum, bugün de derse 10 dakika sonra (20:10) başlayacağım. Genelde de erken uyuyan bir tipim saat 11 de yatarım. Hedefim bu hafta içinde bünyemi alıştırmak , saat 16:30 da eve gelip,17:00 da derse oturup , gece 02:00'a kadar ders çalışmak. Birkaç gündür kendimi alıştırmaya başladım geç yatmaya . Bakalım Gün 8-9 civarında artık bu düzene alışmış olurum umarım. Bu yazılı dönemi , vasat geçen son dönem olucak. Hadi ben derse görüşürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAZIRLIK HAFTADA KAÇ GÜN
    5 yıl önce açıldı
    Bugün 10. yılım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.