Sevgili arkadaşlar malumunuz YGS sonuçları açıklandı.Kimi emeğinin karşılığını aldı,kimi alamadı.Ben alamayanlardan biri oldum.Sıralamam(80 bin) LYS sınavını önemsiz kılıyor ve seneye şansımı bir daha denemeyi düşünüyorum.Dersaneye gitmeyi düşünmüyorum,bu sene benim için bir tecrübe oldu.Hangi konuda ne yapıcağımı biliyorum yani neyin önemli neyin önemsiz olduğunu biliyorum.Tek başıma çalışmak yerine aklıma birşeyler yapmak geldi.Şöyle:8 kişilik bir grup olucak.Ve sınava beraber hazırlanıcaz.Çalıştığımız şeyler,programlarımız aynı olucak.Birbirimizin öğretmeni olucaz.Elbette bu 8 kişiyi seçerken belli kriterler olucak sonuçta programın yapısı gereği herkes bir diğerine birşeyler katabilecek kapasitede olmalı.Dersler düzenli bir şekilde olucak ve çalışma ortamı kütüphane olucak.(Örneğin:Taksim -Atatürk Kitaplığı).Sınav sürecinde başarıya etki eden bir diğer unsur da psikoloji.Seçilen kişiler birbirinin kardeşi gibi olucak bir süre sonra.İlk aklıma gelenler bunlar, henüz ham bir fikir olduğu için ayrıntıları düşünmedim.Sizin de fikirlerinizi bekliyorum
hedef tıp mı ki 80.000 için olmaz diyorsun
Yabancı Dil İşletme ama Eskişehir istiyodum en kötü
şöyle bir söz vardı sanırım sen ve 1 milyar beyin hücren bu dünyada yalnızsınız...
başarılar inş. dediğin gibi olur ama bu ortamda bulunmuş biri olarak şunu söylemeliyimki o 8 kişiyi bulsanda çok verimli olmaz nerde çokluk orda felaket derim .