Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
932.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tnraksy

Bu şınav programı gerçekten işe yarıyor arkadaşlar.Ben şınava sıfırdan başladım.İlk başladığımda 1 şınavı zor çekiyordum.Şu gün itibariyle 5 şınavı çok rahat çekiyorum...

50 den sonra artması çok zor oluyor. Sen hızlı ilerlersin şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerista

quote:

Bu şınav programı gerçekten işe yarıyor arkadaşlar.Ben şınava sıfırdan başladım.İlk başladığımda 1 şınavı zor çekiyordum.Şu gün itibariyle 5 şınavı çok rahat çekiyorum...

Hadi ya :/:/

Neyse şimdilik iyi gidiyoruzda gelişiyor ama yoruluyorum baya bi.
  • quote:

quote:

50 az mı fenerista, 1 taneyi bile zor çeken birisi 50 şınava çıkabiliyorsa büyük bir gelişme derim ben buna
  • Mekik için de böyle bir program var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Mekik için de böyle bir program var mı arkadaşlar?

Şınav programı yaparız barfiks isterler, barfiks programı yaparız mekik isterler, hey allahım ya

Onu da bir ara yapar paylaşırız burada.
  • Hazirana kadar hiç durmadan 80 tane mekik çekebiliyor olmam gerekiyor, plan program dahilinde gelişsin istiyorum ondan sordum. Konu çok faydalı olmuş bu arada, ellerine sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

quote:

50 az mı fenerista, 1 taneyi bile zor çeken birisi 50 şınava çıkabiliyorsa büyük bir gelişme derim ben buna

usta ben 100 tane çekmek istemiyorum 50 tane çeksem yeterli

• tnraksy O zaman programa devam, ara vermek yok!
  • ŞINAV PROGRAMINDA HAFTADA 3 GÜN ÇALIŞMAMIZ GEREKTİĞİ SÖYLENİYOR. BEN PROGRAMA BAŞLADIM PAZARTESİ ÇALIŞTIĞIMDA ÇARŞAMBA GÜNÜ TAM DİNLENMİŞ HALDE OLMUYOR. TAM DİNLENMEYEN Bİ KASI ÇALIŞTIRMAM ZARARLI OLMAZMI?
  • kmturan2 tam dinlenmiş derken, kolunda o şınav çektiğin zamanki gerginliği hissetmekten mi bahsediyorsun? Bence zaten böyle hissetmen gerekiyor. Yok yorgun oluyorum diyorsan, veya ağrın oluyorsa göğüs ve kollarda, bu da programın işe yaradığını gösterir, çalıştırılan yerlerde biraz ağrı olması normaldir.
  • hayır bliyorum ağrımasının gelişme belirtisi oldğunu. bende bu işi 1.5 yıldır yapıyorum. sorduğum şey şu: mesela 100 şınav programında pazartesi, çarşamba ve cuma çalışılması önerilmiş. pazartesi çalıştığımda çarşamba günü kaslarda yinede az bir gerginlik oluyor. tamamen geçmeden çalışmak zararlı olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmturan2

hayır bliyorum ağrımasının gelişme belirtisi oldğunu. bende bu işi 1.5 yıldır yapıyorum. sorduğum şey şu: mesela 100 şınav programında pazartesi, çarşamba ve cuma çalışılması önerilmiş. pazartesi çalıştığımda çarşamba günü kaslarda yinede az bir gerginlik oluyor. tamamen geçmeden çalışmak zararlı olurmu?

2 gün sonra olmaması lazım ağrı/gerginlik. Ben artık ağrıtamıyorum : 1.5 yıldır yapıyorsun bir de ilginç.

Bu arada ben 40-45 şınav çekebiliyorum şu anda yalnız bu programın 25 ten fazla dediği sütünu bile yapmak zor geliyor. Sizde de öylemi ?

14-18-14-14-max(min 20) 60sn aralıklı seti yapmak çok zor geliyor yani son anda yapıyorum :

3.hafta 1.gün. Zaten bi ara 3.hafta 3.günü yapmış o daha beter :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 3 Nisan 2010; 21:55:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kmturan2

hayır bliyorum ağrımasının gelişme belirtisi oldğunu. bende bu işi 1.5 yıldır yapıyorum. sorduğum şey şu: mesela 100 şınav programında pazartesi, çarşamba ve cuma çalışılması önerilmiş. pazartesi çalıştığımda çarşamba günü kaslarda yinede az bir gerginlik oluyor. tamamen geçmeden çalışmak zararlı olurmu?

Eğer kollara daha önce bu kadar yüklenmediyseniz iki gün sonra da ağrır, üç gün sonra da. Kas ağrısının tamamen geçmesini beklemek zorunda değilsiniz. Yine de çok ağrıdığını düşünüyorsanız, bir gün daha fazladan dinlenirsiniz. Ama programa fazla ara vermeyin.
  • Mesaj bulunsun kaybederim :D
  • Başlıyalı ne kadar oldu bilmiyorum, hatta şuan o programdan bağımsız şekilde gidiyorum. Arka kol ve göğüs'e ağırlık çalışıyorum. Tabi ki tüm vücuda çalışıyorumda özellikle şınav için önemli yerler onlar diye belirttim. Neyse başladığımda 3-4 tane çekiyordum. Sanırım 4 hafta falan oldu. Ama programın 4. haftası değil bağımsızım dedim gibi. Toplamda tek seferde 30'u geçebiliyorum nizami olarak. Benim için başarı sayılır. Tabi 4 haftada 7 kilo verdim, kilo azaldıkça vücudumu kaldırmam kolaylaşıyor...

Barfiks demiri almayı düşünüyorum ama barfiksde sıfırım bakalım onda nolacak?

• Biraz çekirdek güç kazanma adına -salt şınava abanmak yerine arada- süper setlere de dalınabilir.
    Kol-bacak-karın kombosu gibi mesela. Mmmhh, canım çekti şimdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54p74nt1

Biraz çekirdek güç kazanma adına -salt şınava abanmak yerine arada- süper setlere de dalınabilir.
    Kol-bacak-karın kombosu gibi mesela. Mmmhh, canım çekti şimdi...

Dambılla çalışmaya ara vermiştim ben de ona başlayayım bari, yaz geliyor, tshirt giyecez
  • h t t p://www.twohundredsitups.com/
    arkadaşlar bu site 6 haftada 200 mekik çekme programını gösteriyor
  • zaten 100 cekebildigim icin sorun yok bu arada
    mekikte kimse yarisamz bnmle:D
    antrenor bile cekemio bnm cektigim mekigi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronos55

zaten 100 cekebildigim icin sorun yok bu arada
    mekikte kimse yarisamz bnmle:D
    antrenor bile cekemio bnm cektigim mekigi

Yarım mekik 400 çekebiliyor musun ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.