Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
933.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bir yerden sonra o kas bile abartı. 1 yılı geçik barfiks çekiyorum, geçen yüzmeye başladım 2 kulaç sonra sırt şişiyor rahat kulaç atamıyorum. Yarım saat ısındıktan sonra anca rahat yüzebiliyorum. Böyle şeyleri yaparken en önemli şey kasları ısındırıp gerdirmek. Eğer kas yeterince sıkışıp gerilemiyorsa gücünün görüntüden başka bir yararı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Aslında bir yerden sonra o kas bile abartı. 1 yılı geçik barfiks çekiyorum, geçen yüzmeye başladım 2 kulaç sonra sırt şişiyor rahat kulaç atamıyorum. Yarım saat ısındıktan sonra anca rahat yüzebiliyorum. Böyle şeyleri yaparken en önemli şey kasları ısındırıp gerdirmek. Eğer kas yeterince sıkışıp gerilemiyorsa gücünün görüntüden başka bir yararı olmuyor.

çok doğru. her spor öncesi ısınmak ve derin nefesler almak gerekli.
  • 100 kilo bir kardeşiniz olarak mesajım bulunsun
  • ya beyler ben 10-11 tane çekebiliyodum şimdi 5 tanede tıkanıyorum neden oldu yorgunluktan falan değil 1 gün bıraktım dinlenmek için ertesi gün gene 5i geçemedim :( -ye doğru gidiyorum :D
  • dün barfiks aleti aldım programı uygulucam
  • Ben de şınav programına baştan başlıyorum arkadaşlar. Ayrıca mekik de çekeceğim düzenli olarak. Akşamları yürüyüş yapmaya da başladım. Kilo verip biraz şekillenmek istiyorum, iyi gaza geldim bu aralar
  • ben 12 yaşındayım ve dün başladım başlarken 30 şınav çekebiliyordum şimdi ise 35 şınav çekebiliyorum bu kadar kısa sürede şınav sayısı arttı çok teşekkür ederim
  • gidem bi yüz çekip gelem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v.i.p.

ben 12 yaşındayım ve dün başladım başlarken 30 şınav çekebiliyordum şimdi ise 35 şınav çekebiliyorum bu kadar kısa sürede şınav sayısı arttı çok teşekkür ederim

Günde 5 şınav artırsan, senede 365 x 5.. İyi iyi..

Bu kadar kısa sürede performansını artırmaz hiç bir program, ama azimli olur da programı yarıda bırakmazsan uzun vadede faydalarını ciddi ciddi görürsün kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

ben 12 yaşındayım ve dün başladım başlarken 30 şınav çekebiliyordum şimdi ise 35 şınav çekebiliyorum bu kadar kısa sürede şınav sayısı arttı çok teşekkür ederim

Bu kadar kısa sürede performansını artırmaz hiç bir program, ama azimli olur da programı yarıda bırakmazsan uzun vadede faydalarını ciddi ciddi görürsün kardeşim

Bir süre sonra artmamaya başlar tabi.

• Ben ilk sayfadaki şınav programını 1 ay falan uyguladım.
    18..20 tane çekiyordum 40 a kadar çıktım sonra bıraktım.
    Şimdi 25 tane zor çekiyorum, program işe yarıyor fakat sürekli devam etmek lazım.

O 6 haftada 100 şınav işi zor sadece şınav çekmekle olmaz o iş.

Mekik programını da yaptım ama bel ağrısından bıraktım.
    Karnım yanmadan önce bel ağrısı bağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 15 Ekim 2011; 13:15:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Bir süre sonra artmamaya başlar tabi.

aynen öyle. 50'den sonra görmek lazım günde 5 şınav arttırmayı.

• hem barfiks hemde şınav yapıcam 2 sinide aynı günde aynı zamandamı yapmam lazım yoksa ilk şınav programını bitirp sonra barfiks programınımı bitircem?
  • 6.haftanın son gününe geldim.60 rahat çekiyorum şu an son günü de yarın yapıp dinlendikten sonra 100 şınav cekmeyi deneyeceğim de anlamadığım bir yer program bitti formumu korumak için son haftayi her zaman tekrarlayacak mıyım yoksa hafta da bir çekebileceğim kadar şınav mi çekeceğim
  • @jacob108

Kaslar nankördür. Yani haftada bir az. O sıklıkla zamanla performans kaybı yaşarsın. En kötü iki üç günde bir çekebildiğin kadar çekmeye bak. Programı hilesiz (dirsekleri inerken 90 derece kırıp kalkarken tam düzlemek) bitirince max skorunu bekliyorum.
  • Eğer 100 şınava geldim diyorsanız, programı set sayılarını ya da setlerdeki tekrar sayılarını birer ikişer artırarak kendiniz de geliştirebilirsiniz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

@jacob108

Kaslar nankördür. Yani haftada bir az. O sıklıkla zamanla performans kaybı yaşarsın. En kötü iki üç günde bir çekebildiğin kadar çekmeye bak. Programı hilesiz (dirsekleri inerken 90 derece kırıp kalkarken tam düzlemek) bitirince max skorunu bekliyorum.

84 şınav çektim ama çok zorladı gerçekten son haftayı tekrarlamaya karar verdim.100 şınava ulaşma niyetindeyim.söylebileceğim gerçekten işe yarıyor.barfikse de yakında başlayacağım.yalnız dikkat edin yukarıda dediği gibi nefes alıp vermeyi sakın bırakmayın arada 70 den sonra 1 saniye bi soluklandım çünkü ellerim kollarım titredi ama başarı sağladığımı düşünüyorum.herkese kolay gelsin azminizi yitirmeyin eskiden 35 bile anca çekerken şimdi 84 ten bahsediyorum az yol katetmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

quote:

@jacob108

84 şınav çektim ama çok zorladı gerçekten son haftayı tekrarlamaya karar verdim.100 şınava ulaşma niyetindeyim.söylebileceğim gerçekten işe yarıyor.barfikse de yakında başlayacağım.yalnız dikkat edin yukarıda dediği gibi nefes alıp vermeyi sakın bırakmayın arada 70 den sonra 1 saniye bi soluklandım çünkü ellerim kollarım titredi ama başarı sağladığımı düşünüyorum.herkese kolay gelsin azminizi yitirmeyin eskiden 35 bile anca çekerken şimdi 84 ten bahsediyorum az yol katetmedim

Helal olsun iyi gelişme sağlamışsınız hocam.

• quote:

quote:

@jacob108

nerdeyse beni yakalamışsın. Daha sıkı çalışmam lazım.

iddiaya girmek gibi olmasın ama 100 şınava kim önce gelirse video yüklesin. Diğer arkadaşlara motivasyon için. Ne diyorsun? :)

• quote:

quote:

quote:

@jacob108

nerdeyse beni yakalamışsın. Daha sıkı çalışmam lazım.

iddiaya girmek gibi olmasın ama 100 şınava kim önce gelirse video yüklesin. Diğer arkadaşlara motivasyon için. Ne diyorsun? :)

Olabilir ama önce kim ulaşır kısmı olmasa daha iyi olur de zaten son haftayi bugünden itibaren tekrarlayacağim için en az bir hafta bir kaybim olacak.Ama video ekleme işini becerebilirsem düzgün açıdan felan çekmek önemli ve videoyu nete yüklemek ugrastiracak biraz ama haftaya denemeden önce 100 şınavı ben haber veririm videoyu cekecegime dair belkide kondüsyon yetmeye bilir.Bu arada hocam yaş kaç ve max skorunuz kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 23 Ekim 2011; 7:39:50 >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.