Şimdi Ara

Sınav öncesi ve sınav dönemlerinde kitap okuyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saran bir kitaba denk gelirseniz işiniz zor.
  • Sınav dönemlerinde genellikle okumam.Tabi sarmışsa kitap o zaman okurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vize ve Final dönemlerinde kitap okuyunca bir suçluluk duygusu geliyor. Sorumluluk duygusu ağır basıyor.Kitap okuyacağıma ders çalışmam gerektiğini düşünüyorum. Sınav dönemi okuyamıyorum pek. Bölüm "Siyaset Bilimi" olunca yeterince ders kitaplarını okuyorum zaten. Kitap okuduktan sonra hal kalmıyor. Onun dışında her zaman yanımda, palto cebimde her yerimde kitapla gezerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 13 Nisan 2014; 0:23:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Saran bir kitaba denk gelirseniz işiniz zor.

sınav dönemlerinde okumayacağım.karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Vize ve Final dönemlerinde kitap okuyunca bir suçluluk duygusu geliyor. Sorumluluk duygusu ağır basıyor.Kitap okuyacağıma ders çalışmam gerektiğini düşünüyorum. Sınav dönemi okuyamıyorum pek. Bölüm "Siyaset Bilimi" olunca yeterince ders kitaplarını okuyorum zaten. Kitap okuduktan sonra hal kalmıyor. Onun dışında her zaman yanımda, palto cebimde her yerimde kitapla gezerim.

aynen bende de bir suçluluk duygusu oluşmaya başladı.zaten bölümün kitapları hayli kalın ve fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Out_of_Time

quote:

Biz de öğrencilik yıllarında Play Station 2 (PES) çeldirisiyle boğuşurduk.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Out_of_Time

quote:

Biz de öğrencilik yıllarında Play Station 2 (PES) çeldirisiyle boğuşurduk.

internet olayı da var ama onu ayarlayabiliyorum.kitapları özellikle kendimi geliştirmek için okuyorum.
  • Out_of_Time kullanıcısına yanıt
    Önce kitap, sonra konsol derim. Size sınavlarda başarılar.
  • Kitabı her şartta okurum. Bana farketmez.
  • Çoğu zaman sınav için ders çalışmak yerine kitap okuyorum. Benim için kitap okumak sınavlara çalışmaktan daha önemli.
  • Hep de sınav,teslim zamanlarında kitap okuyasım gelirdi şimdi öyle bir sıkıntı yok ama çok kendimi kaptırmadıysam yollarda fln okuyorum genelde malum istanbulun bir ucunda oturunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violet_bohemian -- 13 Nisan 2014; 12:41:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet Ryuzaki

Çoğu zaman sınav için ders çalışmak yerine kitap okuyorum. Benim için kitap okumak sınavlara çalışmaktan daha önemli.

Bölüm ne hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Lise 2 MF okuyorum. Dil bölümüne gidecektim ama aile baskısı yüzünden MF'deyim.
  • Universite sinavi yuzunden kitap okumak yasak bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet Ryuzaki

Lise 2 MF okuyorum. Dil bölümüne gidecektim ama aile baskısı yüzünden MF'deyim.

bir kaç sene sonra bu yorumun değişir büyük ihtimalle.
    Haklısın hocam. Üniversitede mecbur çalışacağım. Belki eylem olarak değişebilir ama düşünce yapısı bakımından değişeceğini pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom1959 -- 13 Nisan 2014; 13:56:15 >
  • Kitap okumanın dönemi zamanı olmaz. Hadi normalde günde 2 saat okuyorsan sınav döneminde günde yarım saat okursun olur biter.

• 40dk ders + 1 bölüm kitap + 40dk ders + 1 bölüm kitap ... Bu şekil yapıyorum ben

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.