Şimdi Ara

Sınav öncesi ve sınav dönemlerinde kitap okuyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • finaller mayısın başında başlıyor.ablam bana kitap okuma bu dönemlerde aklını derslerine ver dedi.ne kadar doğru bu yöntem?

• Arada rahatlamak için okuyorum.
  • benim lise son bu yıl ne olursa olsun kitap okumaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

benim lise son bu yıl ne olursa olsun kitap okumaya devam

hedef ne hocam?
  • Ben vize ve final dönemlerinde daha çok şiir kitabı okuyorum. Ya da konu olarak ağır olmayan romanlar tercihimdir. Örneğin, 1-1,5 saat ders çalışmışsam bir yarım saat mola veririm. O süreyi de kitap okuyarak değerlendiririm. Tabi ki normal günlerde ki kadar okumak mümkün olmuyor. Ama yine de benim dinlenmeme yardımcı oluyor.
  • Out_of_Time kullanıcısına yanıt
    hedeften kastın nedir hocam hangi bölüm v.s mi ?

• evet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Out_of_Time kullanıcısına yanıt
    şuan bilişimdeyim olursa yazılım müh. olmazsa pdr , psikoloji

• Normalde araştırma-inceleme kitapları okuyorken sınav zamanları roman okurum.

• Zamanını düzenli kullanırsan okursun, tabi ben düzenli kullanamadığım için sınav zamanı kitap okuyamıyorum
  • Bence kitap okumamak yerine boş boş internette dolanıp tv yi azaltmanın çok daha fazla faydası olucaktır. Tabi oturup 100-150 sayfa okuma sınav döneminin içinde fakat biraz okumaktan da bir zarar gelmez.
  • Fazla okuyamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Zamanını düzenli kullanırsan okursun, tabi ben düzenli kullanamadığım için sınav zamanı kitap okuyamıyorum

mesela bir roman okuyorsun sınav döneminde.romana kendini kaptırabilirsin veya romanda aklın kalabilir.bu da çalışma verimni azaltır diye düşünüyorum.zamanla alakalı bir durum değil demek istediğim.
  • Ricky.McFloyd kullanıcısına yanıt
    katılıyorum sana.sürekli okumasan bile boş günlerde biraz okunabilir.
  • Sürekli ders çalışmak sıkıyor. Arada ders çalışacağıma kitap okuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Out_of_Time

finaller mayısın başında başlıyor.ablam bana kitap okuma bu dönemlerde aklını derslerine ver dedi.ne kadar doğru bu yöntem?

Günde yarım saat okuyun bir şey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

finaller mayısın başında başlıyor.ablam bana kitap okuma bu dönemlerde aklını derslerine ver dedi.ne kadar doğru bu yöntem?

Günde yarım saat okuyun bir şey olmaz

sınav öncesi olabilir ama sınav döneminde yapmam herhalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Zamanını düzenli kullanırsan okursun, tabi ben düzenli kullanamadığım için sınav zamanı kitap okuyamıyorum

mesela bir roman okuyorsun sınav döneminde.romana kendini kaptırabilirsin veya romanda aklın kalabilir.bu da çalışma verimni azaltır diye düşünüyorum.zamanla alakalı bir durum değil demek istediğim.

Yok ya ne alaka bende hiç öyle şeyler olmuyo, kitabın kapağını açtığımda dış dünyayla bağlantımı keserim, kitabın kapağını kapattığımda da kitapla bağlantımı keserim

• Ben zaman ayırıyorum okumaya ama hem çalış hem kitap oku gözler pert oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ben zaman ayırıyorum okumaya ama hem çalış hem kitap oku gözler pert oluyor.

bir süre sonra baş ağrısı da yapıyor okumak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.