Şimdi Ara

Sınav Saatleri İmza Kampanyası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar herkesin bildiği üzere ülkemizde bir sürü sınav yapılmakta ve birkaç sınav haricinde çoğu sınav hafta sonu saat 10:00 da başlıyor. Sınava trafik, uyku, çalar saat gibi birçok sebepten dolayı insalar geç kalabiiyor. Bu yüzden Yökdil gibi bu diğer sınavların da 14:00 de yapılması amacıyla imza kampanyası başlattım. Destek olursanız sevinirim.

• Saçma saçma imza kampanyaları açmayın ya millet sabah uyanamıyor diye öğlene mi alacaklar :DD
    Sabah yapılmasının sebebi var beynin en aktif olduğu saatlerden biri 10:00 hem sınav yaza geldiği için sen bir 14.00 da gir bakayım sınıfa soru çözebiliyor musun
    Bide destek istemiş ne desem bilemedim
    Bu imzaya destek verenlerin tamamı ÖSYM tarafından en az 2 yıl sınavdan uzaklaştırılsın başka türlü kelimelere dahi dökemeyeceğim çünkü. Trafik, uyku, çalar saat gibi birçok sebepten dolayı insanlar geç mi kalıyor? Hayır, işgüzarlıktan olmasın o sakın? Sınav binasına 1 saat önce gel. Sanki sabah 5 dedik arkadaş, alt tarafı 9’da geliceksin 10.15’de giriceksin. Kaybedilmiş nesil! Korkunç.
  • hocam biyolojik acidan da verimli olan saatlerdendir 10 o yuzden daha mantikli oldugunu dusunuyorum oglen yapmaktansa
  • Saçma saçma imza kampanyaları açmayın ya millet sabah uyanamıyor diye öğlene mi alacaklar :DD
    Sabah yapılmasının sebebi var beynin en aktif olduğu saatlerden biri 10:00 hem sınav yaza geldiği için sen bir 14.00 da gir bakayım sınıfa soru çözebiliyor musun
    Bide destek istemiş ne desem bilemedim
  • O zaman neden dil sınavları neden 14:00 de yapılıyor. Ayrıca kime göre saat 10 da insan için daha verimli.Bununla ilgili bir makale veya bilimsel bilgi paylaşırsanız ben de öğrenmiş olurum. Bu çoğu kişinin söylediği kulaktan dolma bir bilgi.
  • Açıkçası ben 2 ye kadar dayanamam boş bir kampanya olduğunu düşünüyorum. Aytden 5 te çıkmak hiç hoş olmaz
  • bence tyt de sürenin uzatilmasi icin imza kampanyasi baslatilsa daha iyi olur
  • Saat 08'de uyanamayıp 10'da sınava giremeyen bir zahmet üniversite okumasın.
  • Bu imzaya destek verenlerin tamamı ÖSYM tarafından en az 2 yıl sınavdan uzaklaştırılsın başka türlü kelimelere dahi dökemeyeceğim çünkü. Trafik, uyku, çalar saat gibi birçok sebepten dolayı insanlar geç mi kalıyor? Hayır, işgüzarlıktan olmasın o sakın? Sınav binasına 1 saat önce gel. Sanki sabah 5 dedik arkadaş, alt tarafı 9’da geliceksin 10.15’de giriceksin. Kaybedilmiş nesil! Korkunç.
  • JustCrew J kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hani tüm okullarda aytye giriyor insanlar ? Sabah 10 da o yüzden 14.00 da olabilir mi ? Ayrıyetten hem ayt hem ydtye girecek insanlar için de olabilir istiyosan şehirdeki tüm okulları alsınlar türkiyedeki
  • Sorumluluğunu bilmeyen insanlar bir zahmet sınava falan girmesin.
  • Son sınavdan çıkıp tatil için hazırlık yapacağım. Ne kadar erken biterse o kadar iyi
    İsterse 6’da olsun. Fark etmez benim için
    Bütün günümü yemesin isterim hatta. Zaten ömrümü yedi
  • bence gece yapılsın sınav. sabah saatlerinde depresif ve uyuşuk oluyorum. gece zihnim açılıyor benim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.