|
Sınav senenizde günde kaç saat uyuyordunuz?
Sınav senenizde günde kaç saat uyuyordunuz?
(En Son Oy Tarihi: 22.6.2024)
-
-
up
-
olması gereken 8 saat, en az 7 saat. o kadar bilgi öğreniyorsun ve beyin uykuya ihtiyaç duyuyor
-
kalıcı hafızada çabası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 12 Ağustos 2023; 22:12:16 > -
4-6 arası
-
bu kadar az uykuyu ne kadar süre boyunca uyguladınız
-
ben yks ye çalışırken günde 5 saat uyumayı denedim ve günde 5 saat uyudum 1 AY BOYUNCA daha fazla çalışmak için. sonuç olarak bağışıklık sistemim altüst oldu ve hasta olmaya çok açık bir hale geldim, ateşim çıktı grip oldum. 1 hafta kendime gelemedim ateşli hastalıktan. değdi mi ? ASLA. beyin fonksiyonlarını düşürüyor, aptallaştırıyor ve bilgiler kalıcı olmuyor. herkesin atladığı ve aklına gelmeyen dezavantajı da hastalılara açık hale getirmesi. ne yaparsanız yapın ama uykudan kısmayın
-
çok doğru söylüyorsunuz.uykuyu kısmak yerine;gereksiz şeylerden(sosyal medyada takılmak,oyun oynamak vb.) kısmak gerekiyor
-
kesinlikle. zaten ortalama bir insan günde verimli bir şekilde max 8 saat çalışabiliyor. ( her gün). o çalışmayı yaptıktan sonra akşam kendine ödül vermek en güzeli
-
Ilk zamanlar 23.30-7.00 arası
Ortalar 23.30-6.30 arası
Son haftalar 23.30-6.00 arası
Son hafta 23.30-4.30 arası
Son gün 9.00-4.30 arası (uykum gelseydi saat 7 veya 8 e kadar uyumaya karar vermiştim. Uykum da gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yılın başında erken yatmaya başladım 11 gibi uyuyordum 6 gibi uyanıyordum
bazı dönemler 5.30 gibi kalktım genelde bu saatler
7-8 saat ideal bunun fazlası veya azı sıkıntı BENCE
-
up
-
hocam bunu sanki size zaten uzun uzadıya açıklamıştım
Normalde 7 ama arada uyku problemim olunca 4 5 saat uyuyordum ve ilginçtir 4 5 saat uyuyunca daha dinç oluyorum ama önermem.
Okul vardı, yaklaşık 1 ay
Sınav senesi en büyük pişmanlığım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 13 Ağustos 2023; 15:59:13 >
çok haklısınız hocam ancak benim bu takıntılardan dolayı bir türlü içim rahat etmiyor.Acaba şöyle mi yapsam yoksa böyle yaparsam daha mı verimli olur gibisinden
-
bende sınava son 1 ay kala uygulamayı düşündüm ancak bir türlü yapamadım ve bundan dolayı da strese giriyordum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X