Şimdi Ara

Sınav senenizde günde kaç saat uyuyordunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sınav senenizde günde kaç saat uyuyordunuz?

(En Son Oy Tarihi: 22.6.2024)
Giriş

• up

• olması gereken 8 saat, en az 7 saat. o kadar bilgi öğreniyorsun ve beyin uykuya ihtiyaç duyuyor

• kalıcı hafızada çabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 12 Ağustos 2023; 22:12:16 >
  • 4-6 arası

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

bu kadar az uykuyu ne kadar süre boyunca uyguladınız

• ben yks ye çalışırken günde 5 saat uyumayı denedim ve günde 5 saat uyudum 1 AY BOYUNCA daha fazla çalışmak için. sonuç olarak bağışıklık sistemim altüst oldu ve hasta olmaya çok açık bir hale geldim, ateşim çıktı grip oldum. 1 hafta kendime gelemedim ateşli hastalıktan. değdi mi ? ASLA. beyin fonksiyonlarını düşürüyor, aptallaştırıyor ve bilgiler kalıcı olmuyor. herkesin atladığı ve aklına gelmeyen dezavantajı da hastalılara açık hale getirmesi. ne yaparsanız yapın ama uykudan kısmayın

• çok doğru söylüyorsunuz.uykuyu kısmak yerine;gereksiz şeylerden(sosyal medyada takılmak,oyun oynamak vb.) kısmak gerekiyor

• kesinlikle. zaten ortalama bir insan günde verimli bir şekilde max 8 saat çalışabiliyor. ( her gün). o çalışmayı yaptıktan sonra akşam kendine ödül vermek en güzeli

• Ilk zamanlar 23.30-7.00 arası

Ortalar 23.30-6.30 arası

Son haftalar 23.30-6.00 arası

Son hafta 23.30-4.30 arası

Son gün 9.00-4.30 arası (uykum gelseydi saat 7 veya 8 e kadar uyumaya karar vermiştim. Uykum da gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılın başında erken yatmaya başladım 11 gibi uyuyordum 6 gibi uyanıyordum

bazı dönemler 5.30 gibi kalktım genelde bu saatler

7-8 saat ideal bunun fazlası veya azı sıkıntı BENCE

• up

• hocam bunu sanki size zaten uzun uzadıya açıklamıştım 

• Normalde 7 ama arada uyku problemim olunca 4 5 saat uyuyordum ve ilginçtir 4 5 saat uyuyunca daha dinç oluyorum ama önermem.

• Okul vardı, yaklaşık 1 ay

Sınav senesi en büyük pişmanlığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 13 Ağustos 2023; 15:59:13 >
  • the.last.airbender kullanıcısına yanıt

çok haklısınız hocam ancak benim bu takıntılardan dolayı bir türlü içim rahat etmiyor.Acaba şöyle mi yapsam yoksa böyle yaparsam daha mı verimli olur gibisinden  

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

bende sınava son 1 ay kala uygulamayı düşündüm ancak bir türlü yapamadım ve bundan dolayı da strese giriyordum  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.