Şimdi Ara

Sınav Senesi Adına Şahsi Tavsiyelerim (DERS TAVSİYELERİ EKLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
60
Favori
17.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam konu anlatımı hocalarageldik yeterli olur mu

Temelimi yeni attım (antrenman-karekök 0) şimdi kırtasiyeye gitcem esen konu anlatımlı alıcaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigilante kullanıcısına yanıt
    Hard girmeyim diyosun hocam haklısın, yaptıgım squat yuzunden 1 gunum heba olmuştu.sence nasıl yapıyım 2 gunde 1 olacak sekılde program hocam.

• Hocam UĞRAŞIP yapamadığınız soruları çok bekletmeden başkasına çözdürün. Ardından soruyu kendiniz çözün. Ve sorulardan kaptığınız püf noktaları orta boy bir deftere not alıp ara ara göz atarsanız güzel olacaktır. Soruları çözemeyince moraliniz bozulmasın geometri sizden yılmamanızı ister. Ve inan hocam bu durum uzun sürmeyecek zamanla soruları seri bir şekilde çözmeye başlayacaksın geometri zevkli gelecek.Eğer hiç üşenmem dersen başka bir şey de önerebilirim. Yapamadığın sorular için bir klasör yap ve sorularını oraya yapıştır. Zaman zaman çözümlerine bakarsın kendin de çözmeye çalışırsın. Bu senin için BAYAĞI verimli olacaktır ama üşenmezsen tabi
    @yerdavader

Hocam bence yeterli ama deneyip kendin görmelisin öncelikle. Aç hangi konuyu çalışacaksan videosunu anlatılanları dikkatli bir şekilde dinleyip önemli noktaları not alıp çözdükleri soruları da onlar çözmeden önce kendin uğraşırsan konu anlatımlı kitaptan çok daha verimli olacaktır. Eğer sana uymazsa kitapçıya gider dediğin kitaba göz atarsın. Eğer uygun gelirse al ama dediğimi mutlaka dene.
    @Bounpdr

• WWalker kullanıcısına yanıt
    Bundan sonrası beni aşar hocam spor hocalarına danışman iyi olur.Ben spor salonuna gidecek olsaydım 2-3 insan yüzü görüp kafa dağıtmak için giderdim Eğer sırf spor için gidiyorsan ve sadece vücut olarak düşmemek için gideceksen bunu evde de halledebilirsin. Atlamak için ip, kapı arasına barfiks barı alırsın yer egzersizleriyle de desteklersen tadından yenmez! Ama amacım ayrı zamanda dışarı çıkmak diyorsan düzgün bir bisiklet alırsan o da senin için tadından yenmez!
  • ama dostum ben hiç bilmiyorum geometriyi nereden nasıl çalısılmalı ? hedefim ygs de 2-3 tane lys de 10 tane yapma cok sükür matematiğim iyi 20+ ama mat hedefim 25 bu yüzden geo lazım
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Hocam geometri için Nejdet Kirpi'nin ücretli olan sitesini önerebilirim aynı zamanda. Sene içinde çok kullanma fırsatım olmadı ama kullandığım konularda epey iyiydim.Onunla beraber aldığın Ant.Geo. kitabını da çözersen sana güzel bir temel olur hatta temel olmakla da kalmaz iyi bir yol kat etmiş olursun.
  • Kesinlikle +1 emek var👏🏻

• Zenci geldi zencii

• Hocam bu noktayı yazmamışsınız galiba ?

quote:

Yazımın sonunda çözemediğimiz soruları hoca yoksa kime soracağımız hakkında bilgi vereceğim.

Bu arada yazının çoğunluğuna katılıyorum çok sağlam olmuş teşekkürler
  • Eklemeyi unutmuşum hocam ekliyorum hemen
    @questioner

İT'S NOT LUPUS!
    @questioner
  • 7. kısım(odaklanmak) eklenmiştir. İyi çalışmalar dilerim.
  • Up+
  • bekle beni Boun çok pis gaza geldim
  • Rez
  • Hocam yazı için teşekkürler sondaki söze de bayıldım .
  • Nartive kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim hocam :)
  • yazı için teşekkürler hocam gerçekten burada yazan çoğu kişiye göre daha kaliteli ve samimi bir tavsiye yazısı olmuş. ama fen dersleri için de arkadaşlarından gördüğün veya hatırladığın kadarıyla falan bir şeyler yazabilirsen sevinirim. takipteyiz
  • massathebest M kullanıcısına yanıt
    Böyle yorumlar okumak beni çok mutlu ediyor hocam ben teşekkür ederim.Vakit bulabilirsem iyi şeyler yapan sayısal arkadaşlarımdan aldığım tavsiyeleri internette harmanlayıp buraya dökerim umarım.
  • Motivasyon köşesine ''Tercih sonuçları sonrası yapılabilecek güzel şeyler'' bölümü eklenmiştir iyi okumalar. 8. bölümü 1-2 güne ekleyeceğim beklemede kalın :)
  • 8. kısım eklenmiştir. Up+
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.