sınav senesi ehliyet almak
-
-
2 hafta kurs sürer şanslıysam kurs bitimine çok yakın zamana da yazılı sınav çıkabilir ortalama 1-2 aya da ardından sürüş dersleri direksiyon sınavı vs sürer yani bence acele etme
-
önce yazılı sınav olacak ortalama kayıttan bir ay sonra onu geçersen 12 saatlik bir kurs var o bittikten sonra direksiyon sınavı çok zevkli bir süreç
-
1 ay sonra falan ehliyeti almış olursun. Çok abartılacak bi konu değil sadece varsa evdekilerin arabasıyla yanında bilen biriyle pratik yap öğren. Sürücü kursuna güvenme sakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılı sınavına 3 4 gün ehliyet çıkmışlarına bakıp bir de son gününü ayırsan 80+ ile net geçersin. ardından bi 20 24 gün bekletiyorlar direksiyon derslerin başlıyor. direksiyon derslerinde bitince sınava giriyorsun o ara pek fazla değil genelde her şeyiyle 2 aydan biraz uzun sürede bitiyor süreç. ben ağustos'a kaydolmuştum neredeyse tam 2 ay sürdü araba sürmeyi ailenle veya tanıdığın biriyle biraz sökersen daha güzel olur. kursta sana araba sürmekten çok jüriden nasıl geçeceğini anlatıyorlar şu çizgide duracaksın direksiyonu tam kıracaksın öyle gireceksin. şu yolda riske atma şuradan git gibi. araba öğretmekten çok ezberleyip geç mantığında evde veya başka bir yerde birazcık alıştırma yaparsan daha güzel olur o bakımdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 29 Ekim 2021; 15:57:5 > -
bence hiç bilmiyorsan riske atma derim bir sınavdan kalsan hem çok paran gider hem de zamanın sınavda çok prosedür var
direksiyon sınavından bahsediyorum,teorikten zaten geçersin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxpayne -- 29 Ekim 2021; 17:58:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yaw git olum para yok bende diye gitmiyorum biliyorum manuel sınıf full fen liseli adamlar bi tek ben kaldım başvurmayan... takmıyorum olum sıkıştırmaya gerek yok moralim bozuk
Toplamda harcadığın süre 1-2 gün bile etmez. Sürecin %90'ı beklemekle geçiyor. Arada da gider birer saat araba kullanırsın direksiyon dersleri zamanında, kafan dağılır işte daha güzel.
Bence al kurtul hızlıca imkanın varsa. Dersini etkilemez. Etkiler diyen varsa bahane olarak kullanıyordur.
-
Bence bekle. Bunun yüzünden sınav senem çöp oldu. Sürücü kursuna kayıt için gitmek foto vs istiyor bir gününü alıyor zaten. Sonra yazılı sınav ne her ne kadar basit olsa da internetten açıp soru çözüyorsun. Ayrıca en çok zaman alan ise direksiyon kısmı. Bir hafta araba sürdük adamla. Ayrıca kendim de sürüyordum bizimkini. Kalırsam sıçarım, daha fazla zaman kaybı olur diyordum. Aldık ama zaman gitti. Acele etme. Seneye yazın alırsın
Bence acelesi yok reis bir de onun telaşına düşme çalışmak gerek falan bir de hiç kullanmamışsın araba o yüzden biraz daha çaba sarf etmen gerekir. Benim abim sınavdan sonra almıştı rahat rahat halletti.
-
ben de yaza birakmistim donem arasinda bile alinir yazili sinav icin 10 "yaziyla on" iq olsa alirsin 5dk da bitirdim 100 geldi. Direksiyonda da guzergahi ezberletiyor, paralel parki ezberletiyor, L park da dubaya dikkat ayna kontrol et, debriyajin kontrolunu hallet yeter 2.vitesten oteye attirmama gerek kalmadi yalnizca 1 kere viraji sert dondum aliskanlikdan tehlikeli surus diye uyari aldim o kadar tek atarsin rahat ol.
ek olarak calistirici diye verilen asabi bir emekli polisdi ama iplemedim pek adami kafamin dikine yaptim.
biliyordum da kullanmayi gerci, adam ezberci zaten rahat alirsin geneli boyledir.
unutmadan seridi takip et tum sinyallere uy ben sinyal yerlerini ezberlemistim yalnizca bazi yerlerde arac otomatik kapadigindan tekrar sinyal vermem gerekebiliyordu.
derslere vs girmene gerek yok bos ben girdim zaman kaybi keske yazin o vakitte de part time calissaydim
Ben aldım, zaman yemiyor.
Ben almıştım yani 1 hafta boyunca günde 1 saatin gidiyor sadece büyük bir şey değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamen ezbere dayalı bir şey ehliyet zaten kafana takma yetenek gerektiren bir şey değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X