Şimdi Ara

Sınav sonucundan daha çok koyan anlarda var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    lan adamlar sevgilisini almı gidiyolr sende sap gibi gidip ortamlara giriyosun. böyle olacağına eve kapan daha iyi.

(kimseninde asosyal olduğu falan yok bi tek kendini sosyal sanıyosun dimi)
  • Vallahi acınacak durumda olanın ben olmadığımı biliyorum. Zaten yazdığın gibi ben ''tavlayamadığım kızları parayla tavlamak '' niyetinde birisi de değilim kimi seversem onunla evlenirim.Kaldı ki şuan o takıldığı kızları ben de tavlayabilirim bunun için yeterli donanımım var emin olabilirsin. Ama ben sizin gibi bir yerlerimi sokacak delik aramaktansa sorumluluklarımın farkında olduğumdan evde ders çalışmayı tercih ediyorum.

Ben o yazıyı yazarken hayatın acı gerçeklerinden örnek olsun diye yazdım kendim öyle biri olduğum için değil.Bunu yazma stilimden de anlayabilirsin ama senin anlayamama sebebin belli bişey bilmiyorsun çünkü gerçek hayattan.Hayata atılmamışsın ana baba paranla gezip tozduğun için toz pembe görüyorsun dünyayı.Gün gelecek göreceksin umarım önünde güzel günler olsun ama bunun için de zihniyetini değiştirmelisin.

Not:Eğer başlığı açanın yazdıklarını savunuyorsan ki savunuyor gibisin bence okumaması gereken acınası varlık ben değilim aynaya baktığında gördüğündür.

• RedBull Racing RB7 kullanıcısına yanıt
    Başlığı açan beni ilgilendirmiyor bile sen orada senin 18 yaşında çıktıklarınla ben ilerde parayla çıkarım diyorsun resmenn tamam bu kısımlara girmesen derim sorumluluğunun farkındasın ama sen baya bi para endeksli bi yazı yazmışsın ilerde hepsi benim olcak yeaaaa diyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 7 Nisan 2015; 12:39:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kendini böyle mi motive ediyorsun hadi oglum 10 sene sonra rahatsın butun kızlar senin alemin kralı olcan falan filan
    neyse ana konumuza dönelim adam suan senin yapmadıgın seyleri yapıyor diye bu cezasını çekeceksin o kızlar benim olacak tavırları ne oluyor hem gelecek hakkında konusuyorsun hemde bu kadar ergence seyler dusunuyorsun
    bu arada kimse sana haketmedigin parayı vermez max 8 saat çalısmaya min 5 bin he sen kendi hayatını bu kadar toz pembe görüp digerlerinide asgari ücret 1.500 falan olarak tanımlıyorsun ama eger işini yapmassan kimse sana o parayı vermez ne diplomana bakarlar ne başka bir şeye sadece senin daha fazla kazanman donanımlı olmandan ötürü bu donanımı kullanmak içinde işinde çok çalısman lazım patronun sana ortalama bi mühendisten daha iyi diye iş verecek senden o verimi alamassa emin ol o kapının önüne koyar onun için az çalısıp cok para kazanma hayallerini unutmanı tavsiye ederim
    varsayalım iyi bi universitede iyi bi bölüm bitirdin yine it gibi çalışacaksın buna emin ol sırf iyi bölümlerden mezunsun diye öyle yatarak para kazanmayı mı dusunuyorsun işini yaparsan paranı alırsın bu bu kadar basit odtuden ee makine gibi yerlerden mezun olup haftanın 6 gunu 10 saat çalısanlar var ve bunlar hakettigi parayı , emeginin karsılıgını alırlar hayat dedigin gibi öyle kolay degil
    bu arada gelecekte rahat etmek için bende ders çalısıyorum ve bazı fedakarlıklar yapıyorum ama sunu unutma kimse bu çacuk 15 yasından 25 yasına kadar ders calıstı kızlarla takılmadı soyle iyi boyle iyi ondan ona 10 bin tl verelim 3 gün işe gelsin demez

Merak ediyorim bugune kadar hic sevgilin oldumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.